Topicul acesta nu este destinat judecatii lui Vladut, are alt subiect ! Daca ai ceva in seara asta sa-mi reprosezi, ai MP.Val scrie:
Adica povestitor ? Daca esti doar povestitor nu ai nimic simpatic in tine ... te respect , dar dpmdv ai facut mult rau oricarei forme de coagulare si de afirmare a acestei comunitati pe care ai creat-o aici . Te-ai lovit mereu de problema ca cineva trebuia sa iti poarte interesul tau sau al grupului din care faci parte ...si pe oricine ai ales , adica te-ai gandit tu ca poti manipula , plecind de la RIP Rosioru , Vladeanu , eu sau Stanila ti-ai batut joc de toti , avind multimea forumistilor in spate ...si acum faci la fel cu Popescu si mai ai un pic si te iei si de Selaru , Bentu , samd ...Ma intreb uneori la modul serios ce o sa inventezi ca sa faci pace si cu Popescu si cum dupa asta , in 1-2 luni Popescu va fi un Che Guevara al pescuitului .... Esti patetic !
Nu sunt disperat sa fac iar performanta, ce am avut de demonstrat , am demonstrat !

Popescu va ramane tot un profitor infiltrat in lumea noastra avand ca scop inbogatirea....candva vom afla si cine l-a sprijinit si l-a promovat !