CAlificari 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

eu nu. tu ai fi excelat in politica partidului unic din vremurile apuse pe care le tot pomenesti. :D

genul individului care vine la putere, fara multe cunostiinte in domeniu, si rade tot. nu mai conteaza ce a fost, acum e vremea noastra.

nu admiti ca cineva sa-ti zica ca ai spus o aberatie

ma inviti sa-mi vad de treaba mea, ca doar m-am lasat nu-i asa? de ce te mai deranjez?

tu care te declari cainele de paza al democratiei in competitia autohtona poate nu realizezi ca te-ai transformat intr-un cameleon care ar face orice sa prinda un campionat mondial.

eu iti urez succes in demersul tau. dar ai grija, te afli intr-o noua dictatura. cea a posesorilor a 1000 de euro. :D
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:@cornel serbu

Nu iti mai raspund doar ptr simplul fapt ca am facut un pact..... :oops:
Dar, eu cred ca gresesti purtand discutiile pe tonul asta ! Parerea mea, iar cu asta am incheiat subiectul.... :cry:
stai linistit, Vladut, ca nu gresesc ...raspund doar cu aceeasi moneda, sau pe acelasi ton, daca vrei

apropros, optiunea ta oare de ce nu le pare unora, aberanta ??? pai vezi !!! aici e vechea raca dintre g6 si apcr care nu mai inceteaza odata ... ideile si parerile parca nici nu mai conteaza...pacat !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

recunosc, am o parere preconceputa la topicul asta. una singura. in rest, am invitat lumea sa ceara si niste pareri avizate despre acest lucru.

iata, din nou, o mare aberatie. preconceput voi crede asta mult si bine:

"Castigatorii acestor calificari, sigur vor fi cei mai in forma pescari ai momentului care se descurca pe orice balta si a caror nada si strategie nu trbuie sa le-o faca nimeni."

din pacate, iti apartine. nu am nimic cu tine, ci cu aceasta afirmatie.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

mai, omule, tu chiar nu-ntelegi ca mi-am dat si eu o parere ca tot romanul, ce ma tot inebunesti cu o noua dictatura, cu puterea si ca alte prostii...spune-mi si mie ce putere am eu in carpfishing si atunci, jos palaria.

in ce priveste faptul ca vreau sa ajung la cm, e clar, d-aia particip la calificai, d-aia dau cascavalul, ca sa castig si ca sa ma duc eu, cred ca asta-si doreste orice participant contrar parerii tale care reiese de aici, ca restul sunt umplutura, sau cotizanti cum iti place sa spui cateodata.

continui sa cred, retine ca nu afirm,ca : Castigatorii acestor calificari, sigur vor fi cei mai in forma pescari ai momentului care se descurca pe orice balta si a caror nada si strategie nu trbuie sa le-o faca nimeni.

ei, si acum continui sa ma sicanezi ??? :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cornele, te rog pe viitor doar sa-ti dai cu parerea si sa nu mai ataci alti membrii ai forumului Si asta te rog in calitate de moderator, si poate in urma telefoanelor primite.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cimpoieru razvan

Mesaj de cimpoieru razvan »

:oops: :oops: :oops:

de ce mai puneti intrebari daca nu va intereseaza raspunsul nostru,al "particularilor " ? oare vom putea vreodata sa va atingem ? :oops:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Cornele, te rog pe viitor doar sa-ti dai cu parerea si sa nu mai ataci alti membrii ai forumului Si asta te rog in calitate de moderator, si poate in urma telefoanelor primite.... :oops:
atata timp cat imi dau cu parerea si aceasta-i luata in deradere, am sa atac pe oricine-o face, chiar daca ti-e prieten si-ti da 1000 de telefoane. am o varsta la care nu ma pot lasa fraierit de niste maimutoi

oricum, inchei aici si va las site-ul vostru in legea lui care-i facuta doar pentru prietenii vostri si pentru voi...ne vedem pe balta, unde sansele sunt mai egale, mai ales ca am reusit sa nu mai fiu un "membu marcant" al apcr.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Tocmai asta nu ai inteles. Nu este vorba de un prieten al meu, este vorba de parerea ta(pe care au observat-o si altii) despre oricine este nou in carpfishing si nu are varsta ta. Le zici simplu ; " ...maimutoi..." :cry:
Iar asta nu m-i se pare normal, viitorul, nu uita ,este al lor. Iar tu ar trebui sa vezi mai intai asta si sa pui pe primul plan interesul de a vedea Romania campioana mondiala si nu interesul personal.
Daca nu imi mai raspunzi, nici o problema... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

@ANDREI VLADEANU

indiferent cum ma numesc visurile si speranta nu mi le poate lua nimeni,in cel mai rau caz cotizez pt lot si tot este benefic.totul are si un nou inceput si calculand dupa varsta fac parte din noua generatie care a avut de la cine sa se inspire:wink:
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

andrei vladeanu
Veteran

George-Alexandru scrie:@ANDREI VLADEANU

indiferent cum ma numesc visurile si speranta nu mi le poate lua nimeni,in cel mai rau caz cotizez pt lot si tot este benefic.totul are si un nou inceput si calculand dupa varsta fac parte din noua generatie care a avut de la cine sa se inspire:wink:
mai concret, te rog. nu inteleg ce vrei sa-mi transmiti.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”