CAlificari 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de George-Alexandru »

nici eu nu am inteles de unde ai dedus ca vreau in ring cu orice pret
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

George ,cred ca ai inteles gresit ! Andrei facea aluzie probabiil la faptul ca Foreman la varsta lui tot vrea sa se mai bata in ring !...cel putin eu asta am inteles ...plus ca am identificat pe altcineva in persoana lui Foreman ! :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

inseamna ca am inteles ca nuca in perete,comica faza :D :D :D
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

MIRON

Mesaj de MIRON »

George-Alexandru scrie:inseamna ca am inteles ca nuca in perete,comica faza :D :D :D
OARE?..

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

o precizare, pt. ca nu vreau sa fiu inteles gresit.

sunt de parere ca este benefic ca toata lumea implicata(mai mult sau mai putin) in fenomen sa-si prezinte punctul de vedere la acest topic.
este vorba de modul de selectie.
n-am fost insa de acord cu axiome privind echipa nationala la campionatul mondial. din acest motiv am invitat sa intrebati, in primul rand, oameni care au fost acolo.
pt ca echipa, indiferent de modul in care se formeaza, trebuie sa ajunga pregatita sa dea piept cu acel mod de competitie si adversari.

in alta ordine de idei, cand ma gandesc la dan mitranescu (cu o ascensiune fulminanta in ultima perioada), ca un exemplu, parca sistemul individual ar fi mai indicat.
The One Team

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

imi exprim si eu un punct de vedere, sper sa nu imi sara nimeni in cap

cred ca echipa nationala ar de pescuit ar trebui privita exact ca echipa nationala de fotbal. Ar trebui sa se aleaga cel mai bun antrenor, cel mai bun capitan si acestia sa gasesasca cel mai bun lot.
Personal nu am cum sa arat cu degetul si sa spun, ala este bun si ala si ala, dar ca fiecare care citeste tot ce poate de o gramada de ani, as putea totusi sa indic 2-3 persoane ( pescari) care nu ar trebui sa lipseasca din lotul Romaniei.
1. tata Nitu
2. Maty
3. Andrei Vladeanu

ei ar trebui sa fie antrenori, capitani, consultanti, ar trebui sa stea in spatele lotului si sa ii indrume, sa ii sfatuiasca, sa le arate ceea ce le scape pescarilopr de care practica acest sport de 4-5 ani si lor , care pescuiesc de o gramade de ani, nu le scapa.

4. Rosioru
5. Oana
6. Florentin Iuga
7,8,9,10,....e.t.c. presedinti agvpes, media...e.t.c

ei ar trebui sa fie menegeri, presedinti, media....e.t.c., ei ar trebui sa constituie asociatii, federatii si tot ce este nevoie ca sa fie suficienti bani pt aceste competitii internationale

restul............. tineri, rezistenti, caliti, cu adrenalina, luptatori si mai ales, perseverenti si nonorgoliosi, sa poata sa sculte de cei mentionati mai sus, ei sunt jucatorii care alearga pana le sar plamanii din piept si sunt inlocuiti si certati atunci cand nu sunt in forma

Numai dupa ce se lasa interesul personal laoparte, numai dupa ce se sting orgolile, numai atunci o sa putem avea o nationala puterniuca si poate acesta de mai sus este un exemplu de luat in seama

sa ma scuze cei care am vorbit fara sa fiu intrebat si ii deranjeaza unele nume specificate de mine.....
fir intins!

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

am trimis de 2 ori mesajul.....scuze

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Care sunt tinerele sperante pe care sistemul de calificari din ultimii doi/trei ani le-a ajutat sa se evidentieze?
The second best is the first loser!

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="andrei vladeanu"]o precizare, pt. ca nu vreau sa fiu inteles gresit.

sunt de parere ca este benefic ca toata lumea implicata(mai mult sau mai putin) in fenomen sa-si prezinte punctul de vedere la acest topic.
este vorba de modul de selectie.
n-am fost insa de acord cu axiome privind echipa nationala la campionatul mondial. din acest motiv am invitat sa intrebati, in primul rand, oameni care au fost acolo.
pt ca echipa, indiferent de modul in care se formeaza, trebuie sa ajunga pregatita sa dea piept cu acel mod de competitie si adversari.

in alta ordine de idei, cand ma gandesc la dan mitranescu (cu o ascensiune fulminanta in ultima perioada), ca un exemplu, parca sistemul individual ar fi mai indicat.[/quo

PARCA acum un an sustineai sistemul pe echipe . Ce te-a facut sa te razgandesti? Cumva un interes de moment :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nu mari, m-a convins adrian al tau. :D

lasand gluma la o parte, raman adeptul sistemului pe loturi mari, dar in alte conditii. e o discutie lunga.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”