noile modele de lansete de la HAKUYO

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
catalinfish
Puncte: 0

noile modele de lansete de la HAKUYO

Mesaj de catalinfish »

Stie cineva cand vor aparea noile lansete de la HAKUYO (similare HI S) .Ceva informatii despre caractersticile acestor lansete?
actiune?
citi lbs vor avea?
pretul /bucata
ce inel de plecare vor avea
Multumesc

radu_popeanu

Re: noile modele de lansete de la HAKUYO

Mesaj de radu_popeanu »

Cel mai bine iti poate raspunde Dan Mitranescu!
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

viper28

Mesaj de viper28 »

radu_popeanu scrie:Cel mai bine iti poate raspunde Dan Mitranescu!
Asteptam si noi niste informatii legate de noile modele.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vor veni doua modele noi de MTX la inceputul lunii martie. MTX200 si MTX CLASS 3,90m.
Blank-ul este identic la ambele variante , nu "de ultima generatie" cum se spune. Este carbon pur ( ii spune T 30 si ceva , nu stiu exact ... ) , care se cunoaste de multi ani . Altul mai bun nu exista.
Tesatura reala de carbon ( nu folii desenate ) ca strat final de acoperire. Ofera un finisaj perfect , care nu se zgarie. Ajuta la intarirea lansetei.
Pe aceste criterii se obtine o lanseta usoara ( ca MTX14 aprox. 420g ) , dar mai rigida.
Am trimis in fabrica un Hi-s 200 pentru a da parametrii de lucru ( putere , actiune ). Am rugat sa faca o lansete si mai tare daca se poate . Au spus ca nu se poate sa marim puterea decat foarte putin , sau ceva mai vizibil daca marim greutatea blank-ului. Am ales sa pastram greutatea redusa.
Au spus ca puterea lansetei se poate mari printr-o asezare corecta a inelelor in urma unui test de solicitare a blank-ului. Atat mandrina cat si inelele se plaseaza in functie de acest test.
Primul model MTX 200 o sa fie identic ca asezare a mandrinei si a inelelor cu modelul trimis ( am avut mici probleme pentru ca inelele respective nu se prea mai gasesc ... :) ) . Acest model este facut "sa aratam ca se poate" .
Lansetele MTX CLASS vor avea mandrina putin ridicata fata de MTX 200 ( ca la MTX14 ) si vor avea inele Fuji K , plasate dupa testul amintit. MTX CLASS este facut "sa aratam ca se poate si mai bine". Cel putin pentru posibilitatile noastre actuale , recunosc ca este maximum.
Ambele lansete vin cu mandrina Fuji.
MTX 200 max. 700 lei.
MTX CLASS max. 800 lei.
Ca la toate modelele MTX sunt comandate si varfuri de rezerva pentru rezolvarea imediata a eventualelor garantii , sau pentru posibilitatea achizitionarii in caz de rupere accidentala a lansetei. Sper ca aceste varfuri comandate separat sa fie o "investitie proasta" ca si in cazul MTX14. :)
Lansetele vor fi prezentate la HAKUYO CASTING CUP 2014.

maldea

Mesaj de maldea »

Varfurile spre vanzare de MTX16 cand vin Dane?

Dan Mitranescu
Veteran

maldea scrie:Varfurile spre vanzare de MTX16 cand vin Dane?
In aceeasi perioada vin toate produsele . Sfarsit de februarie - inceput de martie.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Nu vreau sa isc o eterna polemica dar chiar nu vad motive pt ca o lanseta marca Hakuyo sa fie aproape dubla la pret fata de un shimano beastmaster sau o daiwa windcast... la ce capitol e mai buna hakuyo ca sa ne convinga??
Cu MTX 14am inteles, o lanseta ieftina si buna la cel mai bun pret (ma rog.. mie mi se pare cel putin la fel de buna baracuda competition la jumatate de pret, dar iar... alta discutie) dar "noile" lansete de 800 lei buc... deja au rivali mult mult mai consacrati! din toate punctele de vedere!!
Critic echilibrat

Bogdan Corbu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Corbu »

Simplu, o cere "piata"....
Cu respect,
Bogdan Corbu

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Asa o fi..
Critic echilibrat

Dan Mitranescu
Veteran

osc1or scrie:Nu vreau sa isc o eterna polemica dar chiar nu vad motive pt ca o lanseta marca Hakuyo sa fie aproape dubla la pret fata de un shimano beastmaster sau o daiwa windcast... la ce capitol e mai buna hakuyo ca sa ne convinga??
"Grea " ideea ...
Un fel de "daca esti de la tara ce cauti la facultate". :D
Sau de ce un golan pe nume Tyson si-a permis sa urce in ring in fata atator sportivi consacrati. :wink: Sau un gunoier pe nume Jim Carrey se apuca sa faca filme pe la Hollywood .
Si cate exemple sunt in acest sens.
Hai si cu o explicatie din fizica : cand ceva cade altceva trebuie sa urce . :wink:
osc1or scrie:Cu MTX 14am inteles, o lanseta ieftina si buna la cel mai bun pret (ma rog.. mie mi se pare cel putin la fel de buna baracuda competition la jumatate de pret, dar iar... alta discutie) dar "noile" lansete de 800 lei buc... deja au rivali mult mult mai consacrati! din toate punctele de vedere!!
Nu vreu comparatii intre modelele expuse datorita eticii din relatia cu brand-ul in cauza .
Este o firma romaneasca ce merge pe aceleasi principii ca si Hakuyo. Respect Baracuda pentru ce face si ca dovada este al doilea furnizor al meu.
Putem pe privat sa discutam daca vrei despre diferentele dintre cele doua lansete.
( Putina matematica fac totusi : 270 nu este jumatate din 400 .) :D

Si da , Hakuyo scoate o lanseta care costa 800 lei.
Pot sa spun ca a fost mai mult o ambitie si nu neaparat a mea .
Eu am spus intotdeauna ca nu pot sa justific dublarea pretului pentru cativa metrii in plus la o aruncare . ( comparativ cu MTX14 )
Totusi MTX CLASS are cel mai bun blank posibil . Asta stiu din fabrica .
Acesta este amanuntul care ma face sa nu mai privesc comparatiile in jos si sa privesc catre capetele de serie a brand-urilor consacrate.
Comparatia pretului este deja banala in aceasta situatie . Hai sa vedem si diferentele practice in favoarea cui inclina. :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”