Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu e problema asta ca ii da razvan valium si i-a trecut si faza de emo la papagal!!!andycyo scrie:Sal Razvan,
Daca nu ai timp de el , trebuie sa achizitionezi si perechea , altfel devin depresivi, agresivi,isi smulg penile etc.
Fire intinse!!
Andi,doamna aceea nu era crescatoare de papagali,iti spun eu.Vezi ca Ilie,fratele lu Ecler,are Jako venit in zbor in biroul sotiei lui.De cand il are,nu a avut nici cea mai mica problema cu el si practic nu era pui cand a venit.Daca il ai de la un an ,sa spunem,se invata cu tine imediat si chiar incepe sa te iubeasca rau de tot.De exemplu,Coco a lu Ilie,o iubeste cel mai mult pe fisa,cu ea vorbeste cel mai mult.andycyo scrie:Sal Razvan,
Am vrut anul trecut sa-mi iau unul,.... am vorbit cu o doamna care are crescatorie de papagali Jako si dupa 1 h de vorbit la telefon m-a convins sa nu-mi iau .Majoritatea motivelor le ai mai sus dar motivul principal care m-a determinat sa renunt la idee, este prezenta copilului. De exemplu, daca Albert vrea sa se joace cu papagalul si acesta nu are chef , poate reactiona urat si sa ciupeasca (pana la os). Trasnaia asta de papagal trebuie tratata cu toata seriozitatea .
Daca nu ai timp de el , trebuie sa achizitionezi si perechea , altfel devin depresivi, agresivi,isi smulg penile etc.
Alt dezavantaj este ca daca te implici in cresterea lui si creste bine mersi ,fraieru te ingroapa deoarece sunt foarte longevivi (aprox. 70 ani).
Fire intinse!!
Stai cuminte ca-l invat sa-ti arda pisica de iti naste aia prin casa niste zebrocapre si niste aligotauri de te da afara lumea din blocgabi1 scrie:Garcea, daca-ti iei Yako sa vii cu el la meditatii, am pisica profesoara de muzica (romante, manele, hip-hop).![]()
Neaparat si tichie de margaritar!RazvanG scrie: Sunt chitit pe Jako,Jajo imi iau!![]()