2 noi proiecte Senzor, cu un organizator surpriza !

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

vladutz...daca ati scos runneru la crapmania dati voie la echipe formate din 3 oameni?

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

@tudor

Nu, echipe de 2 pescari.

@val

Corect, dar nu putem controla cantitatea de nada....SUNTEM IN ROMANIA ! :D Dar poate gasesc ceva....o solutie !

@iorgos, vali

Ok, este o varianta si cea cu 4 lansete, vor hotara asta cei care participa. Mai e ceva timp pana atunci... :D :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

crezi ca o bila de calitate se poate pune in valoare in 20 ore?...daca tot il faci de 5 zile merge si de 6 si schimb la 48 ore....mai comod (doar 2 schimbari) si mai aproape de adevar referitor la bile.....si in ultimele x ore nu mai ai voie sa nadesti ....ca sa nu se strice locurile intentionat :!: ....de controlat kg de bile e greu dar sa nu ai voie sa nadesti in ultimele 12 ore (e doar un exemplu) poti face.

ps. 2 schimbari dar in total ai 3 locuri....
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

iorgos

Mesaj de iorgos »

Prietene asta e farmecu concursului....schimbarile....dl Iulian
Eu nu stiu cum se strica locuri daca te schimb,as vrea sa cad eu la locul care lai stricat tu nadint greu,urmatoarea zi.
Si eu am nadit greu la haronfa si urmatoarea zi echipa care a venit la locul respectiv(se afla momentan la penultimu loc) a gisticat concursul prizint 120kg si asta in ultima zi.
Eu cred ca toti avem momeala de calitate,si o bila buna se pune in valoare de la aruncare dar problema este unde o arunti si cum o prezinti pestelui..
Eu zic bravo lui Vladut pt idea de genul asta de concurs,eu personal mam saturat sa stau la dreapta corcodus si sa ma uit vizavi la Gorgan cum stau pescari cu 2 sau 3 lansete in dril.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

ok. Iorgos te astept sa ma schimbi ... :D ...la plantat e altceva si e in ....UNGARIA.

iorgos

Mesaj de iorgos »

E adevarat si eu am inteles ca in ....UNGARIA...e alceva.
Acolo nu exista suspitiuni ca tineva se gindeste sa saboteze pe urmatorul care vine la locul respectiv,si la noi este prima discutie.
Singura diferenta la plantat si la aruncat este ca poti sa duti montura mai departe de160m ,eu alta nu vad,ca cu scule care avem toti putem sa momim si sa sondam si sa pescuim sub 160m usor.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Aici intervin talentul si inspiratia pescarului !

Nu toata lumea poate sa pescuiasca la 180 de metri, nu toata lumea poate sa nadeasca la 140 de metri....ca sa nu mai zic, ca multi nici nu concep sa pescuiasca in 10-15 metri....si trece crapul pe sub varful lansetelor fara sa-l observe ! :wink: :D

Asa ca, lasa-l asa cum este Iulian si o sa vezi ca iese bine.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Dar un concurs pt cei care nu pot plati taxe asa mari nu se pot organiza? M-ar tenta cell de pe balta Chiroiu suna destul de interesant! Sau dati voie sa aiba runner.

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

Aceeasi intrabare o am si eu . De ce fara runner......mai ales pe criza asta financiara :D ?

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

dupa ce se afla data manselor de calificari sunt sigur ca apar multe concursuri pt. orice buzunar.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”