Latimea sacului de dormit a fost gandita asa si pt motivul ca daca iti duci prietena sau sotia cu tine la pescuit sa aveti loc suficient amandoi in acelasi sac

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Legat de latime, iti spun eu ca sunt foarte multe paturi peste 90 cm latime.clau.c scrie:vladut mateianu:
5.patriotism- frumos cuvant, frumoasa initiativa de a cumpara.... multumim si promitem ca pe viitor sa fim mult mai atenti la detalii, avem totusi multa paine de mancat pana ajungem ca nash, fox sau alti producatori cu experienta....
Nu e neaparat asa, atentia la detalii face diferenta si ascultand ce au de zis cei care cumpara produse de la senzor se pot remedia problemele, daca iti dai interesu orice se poate face. Ideea e ca nimeni nu e obligat sa cumpere de undeva mai ales ca este de unde sa alegi si daca de mai multe ori esti nemultumit pana la urma ...... te lasi de cumparat de acolo. Ce m-a deranjat la pat cel mai tare e ca in descrierea de pe net de la magazinul de la care l-am luat era scris ca are un buzunar lateral pentru pastrat telefon, chei etc care nu exista. Am verificat apoi la voi pe site si am vazut ca acolo nu e scris asa ceva deci ....... am sa-l pastrez.
Legat de sacul de dormit nu am spus ca nu e bun, chiar e foarte calduros, am dormit la 6 grade afara nu in cort doar cu o bluza si in pantaloni scurti si a fost super ok eu fiind de altfel cam rau de frig. Ce nu-mi place la el e ca nu vad de ce e asa lat (peste 130 cm) cand cel mai lat pat are 90cm. Din cauza asta ocupa foarte mult loc, cu 2 saci in masina nu mai e loc de altceva))