pat senzor atlas

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

tavi83
Puncte: 0

Re: pat senzor atlas

Mesaj de tavi83 »

Legat de sacul de dormit nu am spus ca nu e bun, chiar e foarte calduros, am dormit la 6 grade afara nu in cort doar cu o bluza si in pantaloni scurti si a fost super ok eu fiind de altfel cam rau de frig. Ce nu-mi place la el e ca nu vad de ce e asa lat (peste 130 cm).

Latimea sacului de dormit a fost gandita asa si pt motivul ca daca iti duci prietena sau sotia cu tine la pescuit sa aveti loc suficient amandoi in acelasi sac :D :D .Nu de alta dar orice sursa de caldura in plus e bine primita cand e frig afara :lol:
Chertes Octavian < C&R >

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

clau.c scrie:vladut mateianu:
5.patriotism- frumos cuvant, frumoasa initiativa de a cumpara.... multumim si promitem ca pe viitor sa fim mult mai atenti la detalii, avem totusi multa paine de mancat pana ajungem ca nash, fox sau alti producatori cu experienta....

Nu e neaparat asa, atentia la detalii face diferenta si ascultand ce au de zis cei care cumpara produse de la senzor se pot remedia problemele, daca iti dai interesu orice se poate face. Ideea e ca nimeni nu e obligat sa cumpere de undeva mai ales ca este de unde sa alegi si daca de mai multe ori esti nemultumit pana la urma ...... te lasi de cumparat de acolo. Ce m-a deranjat la pat cel mai tare e ca in descrierea de pe net de la magazinul de la care l-am luat era scris ca are un buzunar lateral pentru pastrat telefon, chei etc care nu exista. Am verificat apoi la voi pe site si am vazut ca acolo nu e scris asa ceva deci ....... am sa-l pastrez.
Legat de sacul de dormit nu am spus ca nu e bun, chiar e foarte calduros, am dormit la 6 grade afara nu in cort doar cu o bluza si in pantaloni scurti si a fost super ok eu fiind de altfel cam rau de frig. Ce nu-mi place la el e ca nu vad de ce e asa lat (peste 130 cm) cand cel mai lat pat are 90cm. Din cauza asta ocupa foarte mult loc, cu 2 saci in masina nu mai e loc de altceva :)))
Legat de latime, iti spun eu ca sunt foarte multe paturi peste 90 cm latime.
Si inca ceva, gandeste-te, un pescar mai greu, ceva la 130-140 kg.......cum incape saracu intr-un sac de 100 cm latime....nici nu mai respira :wink: .....corect?
slowly we rot- by Obituary

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

eu am 130kg si un sac de 90 cm... nici nu pot misca din picioare, dorm ca o mumie in el... trebuie neaparat sa il schimb in iarna asta..
Critic echilibrat

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Pentru acei pescari peste 130kg este varianta wide boy :), sincer cred ca majoritatea se incadreaza la 70-100 kg. Oricum ideea e ca orice producator sau distribuiitor, cred cel putin, este interesat de parerea clientului final daca mai vrea sa aiba la cine sa vanda pe viitor. Tot ce am spus pana acum sunt niste pareri personale si niste lucruri care le-am observat (nu numai eu), nu cred ca deranjeaza asa tare. Si pana la urma parerile sunt impartite.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu deranjeaza deloc, dimpotriva. Tinem cont de toate parerile si doleantele pescarilor (apropo, asa a aparut si sacul de dormit Alaska, la cerinta lui Radu Badica ! :D -si apropo, stocul s-a terminat), doar impreuna ne putem inbunatati si moderniza gama camping.... In cativa ani vrem sa ne batem cu firmele tari din Europa, cum am reusit cu gama de nada Senzor... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”