JRC vs Anaconda

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ingerasdefoc
Puncte: 0

JRC vs Anaconda

Mesaj de ingerasdefoc »

va salut!vreau sa imi iau un cort si pt ca nu mai vreau sa merg aplecat prin el:)) am de ales intre doua modele.unul de la JRC si unul facut de cei de la Anaconda,respectiv Giant Fortress.sincer prima data am ales Anaconda pt ca nu stiam de cel de la JRC..zilele trecute am vazut cortul celor de la JRC si mi-am cam schimbat parerea..http://www.totalfishing.ro/cort-jrc-con ... 34437.html
e si un pic mai mare si are o a doua usa in spate care e f utila cand e cald afara..ceea ce Anaconda nu are..dilema e urmatoarea..Anaconda cica rezista la 10 000 mm coloana de apa iar JRC doar la 5000 mm coloana de apa.din ce am citit pe net o panza impermeabila buna rezista la 3000 mm.ma intereseaza daca un cort care rezista la 5000 mm coloana de apa e rezistent la o ploaie torentiala de vara.va multumesc!

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Re: JRC vs Anaconda

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

razista si la 6 ore de super furtuna torentiala :wink:
cel putin asta am patit eu cu un navigator 2-5000mm- si nu a picurat inauntru.doar undeva intr-un colt la o cusatura fortata de mine.dar asta aproape de ne luat in seama. :wink:
catch&release

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

Eu am JRC si sunt foarte multumit de el
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

ms mult baieti!La multi ani si un an nou plin de capturi! :mrgreen:

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

nu am nimic de la JRC dar din ce tot vad pe la PVTV par sa aibe lucruri de calitate.nu e un campionat mondial de pescuit la crap fara firma asta :)

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

pff despre Fox stie cineva ceva?fac corturi bune?as lua totusi Fox-ul Royale XXL pentru ca pot cumpara si winterskin-ul.Jrc-ul nu are asa ceva...

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

stie cineva detalii despre firma asta?vad ca au niste corturi super cu winterskin inclus in pret.
http://www.bivvies.com/bivvies/phenom-3-man-bivvy.html

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Ia-ti Royalle,am stat in el aproape doua saptamani in Franta.3 paturi dispuse in U ,masa la mijloc,bagajele in cort.Se intinde imediat si nu este deloc greu.Am vazut si Fortress,ala e si mai mare dar am unele banuieli in ceea ce-l priveste in caz de furtuna :wink:

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

RazvanG scrie:Ia-ti Royalle,am stat in el aproape doua saptamani in Franta.3 paturi dispuse in U ,masa la mijloc,bagajele in cort.Se intinde imediat si nu este deloc greu.Am vazut si Fortress,ala e si mai mare dar am unele banuieli in ceea ce-l priveste in caz de furtuna :wink:

Răzvan, am avut Fortress, în 2012 am prins pe Corbu o furtuna incredibila, nu ni sa întâmplat absolut nimic, cortul a rezistat foarte bine, l-am ancorat foarte bine, nu ne-a plouat în el, nu sa rupt, e un cort imens, etc...e un cort care își merita banii.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Badx

JRC vs Anaconda

Mesaj de Badx »

Alexandru...nu te supara ca te intreb ce cort ai acuma?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”