noile modele de lansete de la HAKUYO

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Adrian B
Puncte: 0

Re: noile modele de lansete de la HAKUYO

Mesaj de Adrian B »

Dan Mitranescu scrie:
Adrian B scrie:Alen, vrei sa spui ca sunt invidios? Ma faci sa rad. Nu am absolut niciun interes, de aia imi si permit sa scriu ce vreau.
Cum te-ai simti, daca azi ai inventa spomb, si copia ar fi maine in Niro?
Scri tot ce vrei ? :)
...................
Dar tu cum te-ai simti sa cumperi un produs cu 60 de lei si sa afli ca pretul real este de 4 ori mai mic?
Fac asta des. Cand mananc o friptura la restaurant, stiu ca acasa ieseam mai ieftin.
Eu stau si ma intreb altceva: Daca MTX costa 300 de lei, cat costa ea in realitate dupa ce scadem transport, comisionul distribuitorului, comisionul magazinului, etc.? 5 dolari?
Dan, nu am absolut nici un interes. Daca aveam unul, nu scriam nimc si speram ca topicul sa se stinga. Tu stii foarte bine ca prelungind ideea, atragem atentia: hm, nu-mi permit un Hi-S, da uite apare unul de la Hakuyo care e chiar mai bun si mai ieftin.
:)
Catch and Release

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Adrian B scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Adrian B scrie:Alen, vrei sa spui ca sunt invidios? Ma faci sa rad. Nu am absolut niciun interes, de aia imi si permit sa scriu ce vreau.
Cum te-ai simti, daca azi ai inventa spomb, si copia ar fi maine in Niro?
Scri tot ce vrei ? :)
...................
Dar tu cum te-ai simti sa cumperi un produs cu 60 de lei si sa afli ca pretul real este de 4 ori mai mic?
Fac asta des. Cand mananc o friptura la restaurant, stiu ca acasa ieseam mai ieftin.
Eu stau si ma intreb altceva: Daca MTX costa 300 de lei, cat costa ea in realitate dupa ce scadem transport, comisionul distribuitorului, comisionul magazinului, etc.? 5 dolari?
Dan, nu am absolut nici un interes. Daca aveam unul, nu scriam nimc si speram ca topicul sa se stinga. Tu stii foarte bine ca prelungind ideea, atragem atentia: hm, nu-mi permit un Hi-S, da uite apare unul de la Hakuyo care e chiar mai bun si mai ieftin.
:)
Acum 5-6 ani chiar sufeream cand purtam astfel de discutii in care eram ferm convins ca nu fac un lucru rau.
Incet , incet am ajuns un fan Steven Seagal si am inceput sa ma folosesc forta "adversarului " pentru a invinge.
Recunosc . A inceput sa imi placa. :)
P.S. Ai cuvantul meu ca nu port nimanui pica in viata asta. Cu atat mai mult pescarilor .Asa este felul meu .

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

Nu faci niciun lucru rau.
Ar fi misto sa mai fie 10 Dan Mitranescu cu astfel de produse, alte 10 Tancabesti sau Sarulesti, alte 20 Total Fishing sau Big Fish.
Nu stiu daca am gresit cu ceva sau daca te-am deranjat in vreun fel. Nu asta am intentionat. Fiecare are drumul sau, putem presupune ca oricine gandeste pe cont propriu si alege sa cumpere ceea ce i se potriveste si ce isi permite. E loc pentru toata lumea. Toate bune!
Catch and Release

adisefu

Mesaj de adisefu »

Adrian B scrie:Nu faci niciun lucru rau.
Ar fi misto sa mai fie 10 Dan Mitranescu cu astfel de produse, alte 10 Tancabesti sau Sarulesti, alte 20 Total Fishing sau Big Fish.
Nu stiu daca am gresit cu ceva sau daca te-am deranjat in vreun fel. Nu asta am intentionat. Fiecare are drumul sau, putem presupune ca oricine gandeste pe cont propriu si alege sa cumpere ceea ce i se potriveste si ce isi permite. E loc pentru toata lumea. Toate bune!
De fapt asta este adevarul! :D

viper28

Mesaj de viper28 »

Dan Mitranescu scrie:
Albert scrie:
ionut72 scrie: Hakuyo ( apropo : vine si sky-ul in primavara aceasta ... la 600 lei :wink: ) cu un raport calitate / pret bun , dar nu am scris niciodata nimic despre ele . Si sunt in stocuri de 10 ani . :wink:

[/i]
Puteti posta cateva poze cu acel sky pod? Sau poate un link.

Multumesc anticipat.

Dan Mitranescu
Veteran

viper28 scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Albert scrie: Hakuyo ( apropo : vine si sky-ul in primavara aceasta ... la 600 lei :wink: ) cu un raport calitate / pret bun , dar nu am scris niciodata nimic despre ele . Si sunt in stocuri de 10 ani . :wink:

[/i]
Puteti posta cateva poze cu acel sky pod? Sau poate un link.

Multumesc anticipat.
Nu am poze pe care sa nu scrie Fox. :) Asa ca nu pot deocamdata sa demonstrez ca este Hakuyo.
In februarie pot sa il fotografiez . :wink:

viper28

Mesaj de viper28 »

="Nu am poze pe care sa nu scrie Fox. :) Asa ca nu pot deocamdata sa demonstrez ca este Hakuyo.
In ce luna ajunge in Romania?

Dan Mitranescu
Veteran

viper28 scrie:
="Nu am poze pe care sa nu scrie Fox. :) Asa ca nu pot deocamdata sa demonstrez ca este Hakuyo.
In ce luna ajunge in Romania?
Februarie - martie .

viper28

Mesaj de viper28 »

Multumesc pentru raspunsurile prompte.

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

"Pe piata se vand lansete cu preturi halucinante de 17 milioane lei vechi si chiar mai mult, finisate si inzorzonate, care, in opinia mea, NU valoreaza mai mult de 5 milioane lei vechi." spunea dl. Vulc, citat de dl. Dan Mitranescu si acelasi domn Mitranescu spune putin mai tarziu "Recunosc ca si eu am ramas surprins de pret . Nu credeam ca se poate dubla indiferent cat de buna era lanseta. Ulterior am inteles ca in procesul de fabricatie se fac doua lansete intr-una singura . Prima data se depune si se coace blank-ul de baza , dupa care acesta se acopera cu o panza de carbon , iar lanseta se baga din nou la cuptor. Adaugand si carbonul de maxima calitate obtinem pretul final. Inelele nu costa nimic in plus . Numai cele de pe MTX200 vor costa in minus", si asta in China!!

Nu ma integeti gresit, nu am absolut nimic cu produsele d-lui Mitranescu, mai mult, cred ca face o treaba foarte foarte buna, in schimb nu pot sa aud ca lansete facute in Anglia de ex. costa 17 milioane in magazin si maxim 5 la valoarea reala s.a.m.d. dupa cum nici nu pot sa cred ca toate lansetele scumpe au un pret corect pentru ceea ce livreaza pescarului.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”