Pozitionarea inelelor ,mandrinei,....
E o idee nu trageti

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Testul de curbura, la modul general , nu tine cont de greutatea lansetelor , lucru destul de important.Winston scrie:Ar fi bine cand la aparitia betelor de la hakuyo sa se faca o poza una langa cealalta Hi-s si MTX si pe fiecare sa se descrie caracteristicile fiecaruia.Asa se va vedea diferenta intre cele 2 daca va fi copie sau nu.
E o idee nu trageti
Vreau si eu 4 MTX CLASS...pentru casting evident...Dan Mitranescu scrie:Testul de curbura, la modul general , nu tine cont de greutatea lansetelor , lucru destul de important.Winston scrie:Ar fi bine cand la aparitia betelor de la hakuyo sa se faca o poza una langa cealalta Hi-s si MTX si pe fiecare sa se descrie caracteristicile fiecaruia.Asa se va vedea diferenta intre cele 2 daca va fi copie sau nu.
E o idee nu trageti
Spre exemplu intr-un astfel de test MTX14 si MTX12 se comporta la fel ( au blank-ul identic ).Poate MTX12 chiar se indoaie mai putin datorita inelelor cu doua prinderi care intaresc putin blank-ul . Totusi MTX 12 este mai grea cu 80g fata de MTX14. De aici vine o "revenire" mai slaba pentru MTX12 si o aruncare mai buna pentru MTX14 .
MTX200 se poate compara dupa ideea ta. Chiar se vrea a fi o copie. Inclusiv greutatea este aceeasi . Vin putine bucati din acest model si sunt "editie limitata dedicata". Ulterior nu o sa se mai fabrice.
In schimb MTX CLASS arata total altfel ( inele, mandrina si pozitionarea acestora ). Pe asta prefer sa o bag direct intr-un test numit "casting" . Esta singurul test care spune ceva concret.
ca sa iti iei un bat de casting,asteapta pe astea noi.asupra blancurilor de mtx vechi nu merita interventia de nicio natura.AND1 scrie:BIG LIKE , CLAU!!!
Am si eu o intrebare pentru Dl.Mitranescu:
Sunt posesor si de MTX12 si de MTX14...peste tot scrie ca sunt construite pe acelasi blanc...de unde vine in primul rand diferenta de actiune a celor doua- 3.75 si 4 lbs ?
Ar mai fi si faptul ca MTX 12 e mai 'moale' parca , dar s'a explicat ca e din cauza greutatii suplimentare de 80 gr fata de MTX 14.
Pana la urma nu m'am rezumat la o singura intrebare...mai e una...cu inele ultra-light , pozitionate identic si cu o mandrina mai usoara , cum s'ar descurca balnkul ?Intreb si eu in incercarea de a'mi crea un bat de casting
Multumesc.