APEL LA SANATATE MORALA

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: APEL LA SANATATE MORALA

Mesaj de gabi1 »

Dan Mitranescu scrie:Stii de ce tac ? Pentru ca este cineva acolo cu care ani de zile la rand am mers pe balti. Am impartit si noroaie si peripetii purtati de acelasi "virus". Nu conta ca el era un om cu posibilitati ( functie , relalatii, ... ) si eu eram un amarat de student . Eu tin cont de asta si pasiune pentru pescuit o sa primeze intotdeauna pentru mine.
Toata stima Dane, asta da exemplu de Sanatate Morala, nu cei care se lasa intorsi "cu cheia".
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Dan Mitranescu scrie: Chiar si cu federatia asta. Stii de ce tac ? Pentru ca este cineva acolo cu care ani de zile la rand am mers pe balti. Am impartit si noroaie si peripetii purtati de acelasi "virus". Nu conta ca el era un om cu posibilitati ( functie , relalatii, ... ) si eu eram un amarat de student . Eu tin cont de asta si pasiune pentru pescuit o sa primeze intotdeauna pentru mine.
E absolut corect, dar asta ati facut toti Danute. Vremurile insa nu iertau. Cineva trebuia sa vorbeasca. Eu sunt de acord ca nu trebuie sa iesi in evidenta atata timp cat se sacrifica unul sau altul, dar iata ca deranjul a cam fost maxim la un moment dat. Majoritatea reclamau acelasi lucru. Imixtiunile unui outsider. Chiar daca eram debutant si pe fondul cum ca in educatia mea s-a facut loc la un moment dat sintagmei "respecta-ti varsta ca sa te respecte si ea pe tine" m-am transformat in postacul compulsiv. Pe langa faptul ca postam la kilometru mai si combateam, ca deh! ajunsese polemica pe terenul meu. Insa la toate s-a suprapus salata. Propune-i lui Vladeanu sa-l faca pe Fane, scoate-l din minti pe federal sa-si ia jucariile si sa plece, pune piedici si capcane mostenirii lasate in mana unora sau altora, m-au adus aici. E momentul insa sa ma opresc. In fond voi sunteti cei care au avut si vor avea grija ca constanta asta sa nu devina o variabila.
Si inca odata, respect!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si apropo! Vezi ca Mibi Tanascu vine si cu reparatia morala. La virusi mai dai si cu antibiotice :).
Urban culture.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Apel la sanatate morala, imbacsit de multe injurii. Imi cer scuze daca nu mi-a placut articolul, am cu totul alta viziune despre moralitate si mai ales despre normalitate. Cenzura nu face parte din "normalitate" cum nici colectarea informatiilor cu caracter personal pe un forum de pescuit nu face parte din normalitate. Mai mult de jumatate din cei care participa la discutii fac parte din specia "anonim de forum" din atlasul dumitale draga scriitorule. Si cum dumneata i-ai insultat prin diverse citate sau chiar direct, imi permit sa fac un mic rezumat al fabuloasei opere Manascuene. Aviz moderatorilor, aceste cuvinte sunt citate din articolul respectiv:
-rahati
-au avut parinti abuzivi
-au fost tinta ironiilor datorate unui fizic precar
-idioti
-virusi sociali
-agramati
-inculti
-abjecti
Pe langa injurii adresate marii mase de anonimi viitorul Tolstoi il catalogheaza pe numitul Cornel Serban drept :
-incult
-badaran
-infractor aspirant
-destabilizator
-psihopat

Mi-am permis sa intervin, desi am zis ca ma retrag de pe acest forum pentru ca am inteles de la un moderator ca acea sectiune de forum care necesita cnp si binecuvantarea unora sau altora va fi inchisa si consider asta o mica victorie personala, o victorie a "anonimului de forum".

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

gabi1 scrie: Toata stima Dane, asta da exemplu de Sanatate Morala, nu cei care se lasa intorsi "cu cheia".
Astia "neintorsi" sunt tot mai rari, clono :lol: ! Oricum, societatea romaneasca contemporana are nevoie numai de "intorsi", de "latrai", de "aplaudaci"...la fel ca in vremea comunistilor.
In ziua de azi, romanul isi vinde si sufletul si constiinta pe nimica toata, doar ca sa fie si el "pe val"...si apoi, cand "cade", se intreaba: de ce mi se-ntampla toate astea?...
Lasand la o parte gluma, articolul este de o mojicie...grea, caracteristica grupului...dar in viata totul se plateste... :wink:
"Keep it simple!"

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

RSC scrie:
gabi1 scrie: Toata stima Dane, asta da exemplu de Sanatate Morala, nu cei care se lasa intorsi "cu cheia".
Astia "neintorsi" sunt tot mai rari, clono :lol: ! Oricum, societatea romaneasca contemporana are nevoie numai de "intorsi", de "latrai", de "aplaudaci"...la fel ca in vremea comunistilor.
In ziua de azi, romanul isi vinde si sufletul si constiinta pe nimica toata, doar ca sa fie si el "pe val"...si apoi, cand "cade", se intreaba: de ce mi se-ntampla toate astea?...
Lasand la o parte gluma, articolul este de o mojicie...grea, caracteristica grupului...dar in viata totul se plateste... :wink:
Nu obisnuiesc sa ma repet, fac o exceptie acum daca tot m-ai provocat. :wink:
gabi1 scrie:In perioada interbelica multi isi trageau un glont in cap pentru a-si salva onoarea, e drept nu aveau multa carte, astazi suntem licentiati prin diferite facultati obscure insa ne vindem pe tichete de masa....
PS. Felicitari Tibi. :)
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

DumiD scrie:Apel la sanatate morala, imbacsit de multe injurii. Imi cer scuze daca nu mi-a placut articolul, am cu totul alta viziune despre moralitate si mai ales despre normalitate. Cenzura nu face parte din "normalitate" cum nici colectarea informatiilor cu caracter personal pe un forum de pescuit nu face parte din normalitate. Mai mult de jumatate din cei care participa la discutii fac parte din specia "anonim de forum" din atlasul dumitale draga scriitorule. Si cum dumneata i-ai insultat prin diverse citate sau chiar direct, imi permit sa fac un mic rezumat al fabuloasei opere Manascuene. Aviz moderatorilor, aceste cuvinte sunt citate din articolul respectiv:
-rahati
-au avut parinti abuzivi
-au fost tinta ironiilor datorate unui fizic precar
-idioti
-virusi sociali
-agramati
-inculti
-abjecti
Pe langa injurii adresate marii mase de anonimi viitorul Tolstoi il catalogheaza pe numitul Cornel Serban drept :
-incult
-badaran
-infractor aspirant
-destabilizator
-psihopat
Ce este atat de ciudat? Asa a fost mai mereu la "gropari": hotul a strigat "hotii" ca sa compromita "incomozii"...
"Keep it simple!"

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Avand in vedere articolul scris de Tibi Manascu Cheitza si tinand cont de multimea reactiilor pozitive la adresa articolului respectiv, exprimate de mai multi utilizatori ai forumului...am decis sa-mi suspend temporar activitatea pe forumul Crapmania si sa dedic timpul aferent unei alte activitati, mult mai la moda in 2014.

La buna revedere!
Fişiere ataşate
euelections1.jpg
euelections1.jpg (19.48 KiB) Vizualizat de 774 ori
"Keep it simple!"

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Reactia pozitiva a fost pentru eliminarea jignirilor de pe forum si a expresiilor vulgare.
In acest sens a fost si masura administratorului.
Cel putin asta am apreciat si eu . Cred ca si celelalte aprecieri tot pentru asta au venit.
"Substraturile" nu le-am observat pentru ca nu eram vizat. :D Poate putin pe la "agramati si inculti" ... :D

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Dan Mitranescu scrie:Reactia pozitiva a fost pentru eliminarea jignirilor de pe forum si a expresiilor vulgare.
In acest sens a fost si masura administratorului.
...de acord cu masura, dar trebuia sa se dea un "pre-aviz" :wink: :D ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”