APEL LA SANATATE MORALA

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: APEL LA SANATATE MORALA

Mesaj de petre iulian »

:lol:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

bogdan b. scrie:George,
Ai perfecta dreptate,dar e normal asa?!? Stiu ca nu mai poate fi Crapmania forumul de unde sa-mi adun informatii,daca vreau ceva caut in alta parte acum...dar de RESPECT si DECENTA nu mai stie nimeni?!? Doar SMARDOI si CATERINCA(proasta si aia,nu ca pe vremuri)

Dan,
Asa e...dar si HAGI si TOPESCU au facut "istorie" in domeniile in care au activat... :D

Dl.CornelSerbu,
Chiar nu vi se pare ca are dreptate Tibi?!? Cu toate "licentele poetice"??? :D
Cu tot respectul pentru dl.Cornel Serban-unul din personajele principale-pe care nu il cunosc personal...si poate ca este un om deosebit in viata reala,dar ce ati inteles din cele peste 4500 de postari(doar de pe Crapmania) ale userului cornel s.?!?!?A realizat practic dansul ceva?ORICE?!? La pescuit am inteles,...I-a intrat somnul pe vad...se intampla... :D ,cu Popescu a zis ca-l termina...vad!!! de atunci a reusit cam tot ce si-a propus...are peste 1000 de posturi doar in topical de CN,insa dansul nu a participat niciodata la CN,nu are club si nu am vazut sa aiba intentia sa participle vreodata la CN,totusi dansul are peste 4500 de postari DOAR PE CRAPMANIA!!!

Am participat la peste 40 de concursuri de crap + inca vreo 20 de stationar,feeder,rapitor+inca vreo 10 organizate.Sunt membru fondator intr-o asociatie de pescari sportivi,membru fondator la un club de crap,am participat la 4 CN(individual sau pe loturi),am balta mea...

SI am cont de 7 ani si mai putin de 200 de postari.
cornel s. are cont de 3 ani,un concurs la activ,... si 4500 de postari din care nu am inteles nimic!
bogdan, nici eu nu am inteles mare lucru, dar asta nu-i un motiv sa-l blamezi (ma refer la articol), mai ales ca exista optiunea de a ignora mesajele lui.
ceea ce e mai grav as spune si se pare ca a mai observat cineva, este felul ingrat in care autorul cere buna-cuviinta abuzand de necuviinta, lasand la o parte subiectivismul fiecaruia generat de actuala situatie incerta a organizarii competitiei nationale de pescuit la crap.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

cand se iau masuri speciale pentru ei pe forum
De cand "cerinta de respectare a regulamentului" e o masura speciala? :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Hai nea Cornele,te-ai sensibilizat si mata atat la 2-3 metafore dar treci cu vederea mii de postari inutile :D

iulixa

Mesaj de iulixa »

zfcristian scrie:
shahjaban scrie: Este totusi un site al pescarilor , cei de la Academia Romana nu stiu daca au forum dar poate il vor face pescarii cu aspiratii in mediile academice
Din pacate Academia Romana nu mai e demult un reper, mai ales dupa ce a facut praf DEX-ul in ultimii ani si a permis transformarea tiganilor in rromi, nenonocindu-i si pe ei si pe romani. Nu-i nevoie sa dezvolt... Din pacate nu mai avem acele repere morale la care sa ne raportam.
Cat despre articolul lui Tibi, cred ca e binevenit. Avem nevoie de reguli, dar asta nu inseamna ca trebuie sa infieram cu manie proletara pe unii si pe altii, atarnandu-i la gazeta de perete, ca pe vremuri.
Ne-o fi dor de Baconschi si parerea lui despre "mahalaua inepta"?

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

dar treci cu vederea mii de postari inutile :D
Pai, daca sunt inutile, sunt, implicit, si ... usor de trecut cu vederea, nu? :D

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Una...doua...zece...dar 4500 sunt cam multe :lol: :lol: :lol: Si unde mai pui ca ele mai genereaza alte mii de raspunsuri ... :D

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

bogdan b. scrie:Una...doua...zece...dar 4500 sunt cam multe :lol: :lol: :lol: Si unde mai pui ca ele mai genereaza alte mii de raspunsuri ... :D
,

Bogdane, butonul de "ignore" face, pur si simplu, minuni: te salveaza inclusiv de (eventual cateva mii de) raspunsuri. :)

Parerea mea e ca "ignore"-u' a fost pus cu scop bine definit de catre administratori acolo, n-a fost o scapare a lor, nu? :lol:

Stii ce e ironic apropo de discutia asta? Fac o marturisire in premiera (ca tot nu ne vede nimeni): primul (si singurul pana acum) caruia i-am dat "ignore" p'aci a fost, ai sa razi ... Cornel Serbu! :) Bine, starea de idiotie a fost una, din fericire, trecatoare, nu m-a tinut mult, mi-am dat seama ca tot eu pierd. Hodorog, hodorog, da' ai ce invata de la el (mai ales in domeniul pescuitului)! :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Dragos Sinca scrie:Bogdan, noi avem pretentii de respect si decenta de la niste oameni care nici macar in momentul in care devin subiect negativ de articole, cand se iau masuri speciale pentru ei pe forum, nu se pot oprii din postat. Culmea, la acest topic tot ei sunt cei mai activi. :wink:
Domnule Sinca pe acest topic se incearca o batjocura artificiala pentru atingerea anumitor scopuri tocmai impotriva noastra. Avem si noi dreptul decent de altfel, macar la replica. Daca nici aici atunci unde?
Stiu ca va deranjeaza ca se intampla asta in detrimentul amicului dumnavoastra. Mai mult de-atat nu mai comentez. In ceea ce va priveste, atata timp cat ma respectati n-are sens sa va faceti griji din cauza bunului meu simt.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

bogdan b. scrie:Una...doua...zece...dar 4500 sunt cam multe :lol: :lol: :lol: Si unde mai pui ca ele mai genereaza alte mii de raspunsuri ... :D
Bogdane se pare ca sti sa citesti printre randuri si-ti si place daca ai avut atata rabdare sa-mi citesti toate postarile. Nici eu nu stiam ca am atatea daca nu spuneai tu :D . Ideea e ca de cand zici tu ca le-am facut am activat in principiu mai mult aici. De ce? M-am mai justificat. N-am s-o fac din nou pentru ca mai apar probabil si alte postari. Important, dupa cum v-ati sesizat si voi, e ca le-am facut in sectiunea de concursuri si unuia care gandeste ar trebui sa-i fie de inteles cum de-am reusit?!
Te-as ruga sa-ti dai si in privinta asta cu parerea ca sa nu se interpreteze altfel faptul ca au fost inutile, sau daca chiar au fost.
In privinta concursurilor poate o veni vremea sa frecventam si aceleasi concursuri. As putea sa te invat una alta despre cum intra somnul pe un pat de crap daca esti si pescar de rapitor. :wink:
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”