Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
bogdan, nici eu nu am inteles mare lucru, dar asta nu-i un motiv sa-l blamezi (ma refer la articol), mai ales ca exista optiunea de a ignora mesajele lui.bogdan b. scrie:George,
Ai perfecta dreptate,dar e normal asa?!? Stiu ca nu mai poate fi Crapmania forumul de unde sa-mi adun informatii,daca vreau ceva caut in alta parte acum...dar de RESPECT si DECENTA nu mai stie nimeni?!? Doar SMARDOI si CATERINCA(proasta si aia,nu ca pe vremuri)
Dan,
Asa e...dar si HAGI si TOPESCU au facut "istorie" in domeniile in care au activat...![]()
Dl.CornelSerbu,
Chiar nu vi se pare ca are dreptate Tibi?!? Cu toate "licentele poetice"???![]()
Cu tot respectul pentru dl.Cornel Serban-unul din personajele principale-pe care nu il cunosc personal...si poate ca este un om deosebit in viata reala,dar ce ati inteles din cele peste 4500 de postari(doar de pe Crapmania) ale userului cornel s.?!?!?A realizat practic dansul ceva?ORICE?!? La pescuit am inteles,...I-a intrat somnul pe vad...se intampla...,cu Popescu a zis ca-l termina...vad!!! de atunci a reusit cam tot ce si-a propus...are peste 1000 de posturi doar in topical de CN,insa dansul nu a participat niciodata la CN,nu are club si nu am vazut sa aiba intentia sa participle vreodata la CN,totusi dansul are peste 4500 de postari DOAR PE CRAPMANIA!!!
Am participat la peste 40 de concursuri de crap + inca vreo 20 de stationar,feeder,rapitor+inca vreo 10 organizate.Sunt membru fondator intr-o asociatie de pescari sportivi,membru fondator la un club de crap,am participat la 4 CN(individual sau pe loturi),am balta mea...
SI am cont de 7 ani si mai putin de 200 de postari.
cornel s. are cont de 3 ani,un concurs la activ,... si 4500 de postari din care nu am inteles nimic!
De cand "cerinta de respectare a regulamentului" e o masura speciala?cand se iau masuri speciale pentru ei pe forum
Din pacate Academia Romana nu mai e demult un reper, mai ales dupa ce a facut praf DEX-ul in ultimii ani si a permis transformarea tiganilor in rromi, nenonocindu-i si pe ei si pe romani. Nu-i nevoie sa dezvolt... Din pacate nu mai avem acele repere morale la care sa ne raportam.zfcristian scrie:shahjaban scrie: Este totusi un site al pescarilor , cei de la Academia Romana nu stiu daca au forum dar poate il vor face pescarii cu aspiratii in mediile academice
Pai, daca sunt inutile, sunt, implicit, si ... usor de trecut cu vederea, nu?dar treci cu vederea mii de postari inutile
,bogdan b. scrie:Una...doua...zece...dar 4500 sunt cam multe![]()
![]()
Si unde mai pui ca ele mai genereaza alte mii de raspunsuri ...
Domnule Sinca pe acest topic se incearca o batjocura artificiala pentru atingerea anumitor scopuri tocmai impotriva noastra. Avem si noi dreptul decent de altfel, macar la replica. Daca nici aici atunci unde?Dragos Sinca scrie:Bogdan, noi avem pretentii de respect si decenta de la niste oameni care nici macar in momentul in care devin subiect negativ de articole, cand se iau masuri speciale pentru ei pe forum, nu se pot oprii din postat. Culmea, la acest topic tot ei sunt cei mai activi.
Bogdane se pare ca sti sa citesti printre randuri si-ti si place daca ai avut atata rabdare sa-mi citesti toate postarile. Nici eu nu stiam ca am atatea daca nu spuneai tubogdan b. scrie:Una...doua...zece...dar 4500 sunt cam multe![]()
![]()
Si unde mai pui ca ele mai genereaza alte mii de raspunsuri ...