HOBAIA

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

HOBAIA

Mesaj de cornel rosioru »

Domnul Dan Pasat Administratorul baltii, anunta deschiderea sezonului de pescuit incepind cu simbata 27.05.2005.
Taxa este de 3.000.000./zi cu drept de a retine 10Kg. de peste.
FIR INTINS

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

Super pret :shock: nea Cornele,cred ca se vor inghesui pescarii pe balta :) :) :)

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Eu am scris ce m-a rugat Dan.
Mai departe nu pot face nimic.

carpkiller

Mesaj de carpkiller »

3mil pt. 12h sau pt 24h ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

3 mil. pe 12 ore si ai voie sa reti 10 kg de peste.
Ptr cei care au achitat taxa la Cupa Cupelor din august, taxa este de 3 mil pe 24 de ore.
@tudorgabriel
Gabi nu-ti face griji, pe balta sunt zilnic intre 5 si 20 de pescari !
Uneori in weekend trebuie sa suni sa-ti rezervi loc ! In Bucuresti are balta peste. Si inca mult !
Apropo, abonamentul costa 20 de milioane. 10 x 24 de ore si 100 kg peste.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

In primul rand tin sa va felicit ptr. realizarea voastra din Ungaria,mare lucru :) .
In legatura cu Hobaia am rezerve,totusi eu consider ca este foarte scump,eu nu retin pestele si atunci sa platesc 3 mil. pe ce :?: ptr. o zi frumoasa de pescuit :?: asta o pot face in niste balti din Tulcea cu maxim 500.000 lei dar am Dunarea care este super intre Galati si Tulcea,nu va suparati pe mine dar asa gandesc eu,oricat ai castiga nu se merita investitia mai ales sa vin de la Galati.Aceasta este parerea mea si nu vreau sa influentez pe nimeni.
Te salut Vladut :wink: :wink: :wink:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Tudor

Draga prietene ,

Hobaia este o balta pe care iti poti testa la modul cel mai eficient - atit capacitatea de rezistenta la efort cit si cea practica de pescuit la crap . Este o balta pe care ti-o doresti pentru a intra in "transa" cu capturi multe - chiar daca talia medie a crapilor nu sare de 5-6 kg . Aici poti face personal best pe interval orar . Sunt multe avantaje care tin mai mult de un pescuit competitional decit de cel de placere - sau de cel in cautarea capturilor de talie mare . Exista un farmec aparte al Hobaiei - si cei care au pescuit aici stiu la ce ma refer .

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

Val ,total de acord cu tine,sunt de acord ca este un lac cu o densitate mare de crap,cred ca intri in "transa " pescuitului competitional ceea ce este un lucru extraordinar dar nu sunt de acord cu TAXA :shock: este prea mult ptr. o partida de pescuit.
Exista un lac in judetul Galati,se numeste Lozova,Vlad Hobaia este minciuna pe langa asta,are 120 ha,este furajat si are crap de 15-20kg FOARTE MULT,dezavantajul este ca nu se pescuieste pe el,eu am purtat discutii cu administratorul acestui lac,pe care il cunosc si cred ca voi face o iesire pe el,ajuta-ma sa il convingem ca este mult mai in avantajul lui sa dea drumul la pescuit in sistem C&R si atunci vei vedea ce partida de pescuit poti realiza.
Te salut :wink: :wink: :wink:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

[quote="tudorgabriel"]Val ,total de acord cu tine,sunt de acord ca este un lac cu o densitate mare de crap,cred ca intri in "transa " pescuitului competitional ceea ce este un lucru extraordinar dar nu sunt de acord cu TAXA :shock: este prea mult ptr. o partida de pescuit.
Exista un lac in judetul Galati,se numeste Lozova,Vlad Hobaia este minciuna pe langa asta,are 120 ha,este furajat si are crap de 15-20kg FOARTE MULT,dezavantajul este ca nu se pescuieste pe el,eu am purtat discutii cu administratorul acestui lac,pe care il cunosc si cred ca voi face o iesire pe el,ajuta-ma sa il convingem ca este mult mai in avantajul lui sa dea drumul la pescuit in sistem C&R si atunci vei vedea ce partida de pescuit poti realiza.
Te salut :wink: :wink: :wink:[/quote]

daca e crescatorie si e furajata, inseamna ca e si navodita... atunci cum mai are crap mare mult ??? ca majoritatea administratorilor vor sa-si scoata parleala cat mai repede.
:?:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

tudorgabriel

Mesaj de tudorgabriel »

Salut Vali ,adevarat omul face o afacere din asta,vinde peste multor crescatorii din tara dar tu nu ai face la fel din cand in cand :?: daca ai investit bani nu trebuie sa-i recuperezi :?: plus ca omul mai are si alt lac unde se pescuieste cu o taxa de 250.000 lei,dar probabil ca trebuie incercata Lozova si apoi sa tragem o concluzie.
Fir intins :) :) :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”