Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
dr_andres scrie:andrei0001 scrie:Si eu sunt interesat de acest fir P-Line CX Premium HI-VIS sau asa ceva P-Line CX Premium Moss Green. Din pacate nu am gasit varianta de 2000m la HI-VIS.
Din ce am citit clar stren e peste toate dar si pretul e dublu.
Tot spre un fir fluo ma indrept si eu...am avut ultima distance si nu mi-a placut.
Ca fire fluo pe piata am gasit asa:
Daiwa Tournament 0,28mm/4,5Kg/1540m Fluo/Orange
G-Line Element Yellow 0,28mm/5,7kg/1490m
P-Line CX Premium Hi-Vis Fluorescent Green 0,28mm/7,95kg/1000m
Stren Original Hi-Vis Gold 0,28mm/3,6kg/2194m US
Sufix Tritanium 0,28mm/5,5kg/1750m Neon Gold
De ce la firele Stren care sunt destul de laudate rezistenta firului inscrisa pe ambalaj e asa de mica in comparatie cu firele altor producatori?
Din pacate in partea asta a Europei unde nu exista protectia consumatorului care sa verfice daca este adevarat ce se scrie pe etichete o sa ai surpriza sa vezi ca unele fire au o rezistenta mai mare decat in Anglia sau in US. Am vazut undeva pe un topic un tabel cu rezistentele reale ale firelor care se vand pe la noi. Stren este singurul fir care are rezistenta reala cu cea de pe eticheta. Din pacate erau nume destul de consacrate ca Daiwa, Shimano, etc care aveau o rezistenta mai mica decat cea de pe eticheta.dr_andres scrie:andrei0001 scrie:Si eu sunt interesat de acest fir P-Line CX Premium HI-VIS sau asa ceva P-Line CX Premium Moss Green. Din pacate nu am gasit varianta de 2000m la HI-VIS.
Tot spre un fir fluo ma indrept si eu...am avut ultima distance si nu mi-a placut.
De ce la firele Stren care sunt destul de laudate rezistenta firului inscrisa pe ambalaj e asa de mica in comparatie cu firele altor producatori?
andrei0001 scrie:Si eu sunt interesat de acest fir P-Line CX Premium HI-VIS sau asa ceva P-Line CX Premium Moss Green. Din pacate nu am gasit varianta de 2000m la HI-VIS.
Tavi sper ca nu te superi ca am intervenit in topic dar cred ca amandoi avem acelasi interes.
Un set de tamburi oricum sunt in asteptarea firului SENZORVladut Mateianu scrie:http://www.crapmania.ro/forum/senzor-pl ... 28944.html