Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
------------Pro Team scrie:Cand se tine competitia?
Am si eu o intrebare,la ce densitate de peste are balta mai trebuie plantat cu barcutza???????Pro Team scrie:Propun sa modificam regulamentul astfel incat sa permitem plantarea cu barcute de nadire!!!
Daca e .... fac si o cartare a lacului cu un sonar (1197) cu baleaj lateral sa stie tot poporul ce e in apa.
Ce ziceti?
O sa ia cam trei zile masurtorile...
Asta era si ideea : sa "vezi" unde arunci montura si sa o lansezi cu viteza mai mica pentru a nu lovi pestii ...MDI scrie:Am si eu o intrebare,la ce densitate de peste are balta mai trebuie plantat cu barcutza???????Pro Team scrie:Propun sa modificam regulamentul astfel incat sa permitem plantarea cu barcute de nadire!!!
Daca e .... fac si o cartare a lacului cu un sonar (1197) cu baleaj lateral sa stie tot poporul ce e in apa.
Ce ziceti?
O sa ia cam trei zile masurtorile...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dane, la asta nu m-am ganditDan Mitranescu scrie:Asta era si ideea : sa "vezi" unde arunci montura si sa o lansezi cu viteza mai mica pentru a nu lovi pestii ...MDI scrie:Am si eu o intrebare,la ce densitate de peste are balta mai trebuie plantat cu barcutza???????Pro Team scrie:Propun sa modificam regulamentul astfel incat sa permitem plantarea cu barcute de nadire!!!
Ce ziceti?
O sa ia cam trei zile masurtorile...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()