Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Da , cu toata mana deasupra mulinetei . Castigi in forta si pierzi din lungimea lansetei.Allen Besnovich scrie:Asta era logic) dar, O poți tine si altfel ?
Silviu stie ce face. In mod sigur se impaca mai bine cu ce face.vali003 scrie:Chiar daca muti cu un deget mai sus mina , nu vei obtine o pozitie corecta .Fiindca l-ai pomenit pe Silviu Florescu ,betele pe care le face el ,distanta de la mandrina pina la capat este de minimum 55-60 cm , in functie de lungimea miinilor celor care le comanda .Iar Silviu stie ce face .Tot ceea ce discutam acum ,o spun din proprie experienta .Am avut Free Spirit HI S IVE 13 ft. ,3,5 lb standard ,de la mandrina pina la capat 50 cm. nu ma impacam bine cu ele ,parca dadeam cu miinile strinse .Am primit un set de bête tot de la Free Spirit ,dar facute de Vic Gibson ,pe masura mea ,am 1,82 m ,distanta de la mandrina pina la capat are 57cm ,si le simt altfel ,arunc mult mai bine ,inainte dadeam 140-145m ,acum dau 157-160m . Asta cu fire textile de 50 lb pe mulineta ,inaintas de 65 lb. ,deci nu dau cu fire foarte subtiri .
Altceva am vrut si eu sa spun.vali003 scrie:Dane ,eu cred , tu nu ai inteles la ce ma refer eu ,uite aici ,diferenta intre o mandrina pusa la 50 cm, primul bat un Greys ,apoi un bat Free Spirit spomb ,apoi un MTX 14 , vezi diferenta ??? MTX este la 55 -57 cm . Betele tale au mandrina foarte bine pozitionata .