Recomandare lanseta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mihai florescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Recomandare lanseta

Mesaj de mihai florescu »

Fox Horizon, o lanseta cu slim, cu actiune rapida, puternica si usoara. Configuratia inelelor, inel de plecare de 50mm-inel de varf 16mm, precum si caracteristile blank ului(carbon 3k pe talon si carbon 2k pe sectiunea de varf, precum si tehnologia fabricarii carbonului-low resin carbon cu o rata de revenire foorte rapida) o recomanda ca fiind o lanseta pentru distanta.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-fox- ... 18648.html

Chub Outcast Plus 50, este succesoare modelului Outcast, model cunoscut de multi pescari. O lanseta cu actiune progresiva ce va ajuta foarte mult un pescar fara foarte multa experienta sa ajunga la distante apreciabile, blanck slim si foarte placuta in dril. Inel de placare de 50mm
http://www.totalfishing.ro/lanseta-chub ... 33336.html

Daniel Verdete

Mesaj de Daniel Verdete »

Multumesc foarte mult tuturor pentru raspunsuri.

Vad ca balanta se inclina usor catre Fox Horizon si sincer sa fiu, pe mine nu poate decat sa ma bucure.

Chub Outcast Plus 50 am avut si nu mi-a placut deloc, asa ca iese din discutie.

Mai astept si alte pareri.
Daniel Verdete

dr_andres

Mesaj de dr_andres »

Si eu tot dupa Fox Horizon ma uit, dar ma gandesc sa pun ceva in plus si sa iau varianta XT... problema e ca in Cluj nu gasesc pe niciunde sa pot proba inainte sa cumpar.

Daniel Verdete

Rog frumos baietii de la "totalfishing" sa ne spuna diferentele intre Fox Horizon (simplu) si Fox Horizon XT. In primul rand din punct de vedere al actiunii si apoi design, finisari, materiale folosite etc etc.

Multumesc anticipat.
Daniel Verdete

mihai florescu
pescar de competitie

Daniel Verdete scrie:Rog frumos baietii de la "totalfishing" sa ne spuna diferentele intre Fox Horizon (simplu) si Fox Horizon XT. In primul rand din punct de vedere al actiunii si apoi design, finisari, materiale folosite etc etc.

Multumesc anticipat.
Salut

Fox Horizon XT este mult mai puternic, cu rezerva mult mai mare pe talon. Producatorii o descriu ca fiind o masina de aruncat la distante extreme dar fiind destul de "iertatoare" la drilul facut in apropiere, sub varful lansetei. Construit utilizand tehnologia "carbon low resin" ca si versiunea Horizon, dar folosind un alt tip de carbon, 1k, are o rata de revenire mult mai rapida dar si o greutate redusa. Avand ambele modele in mana se simte diferenta de rigiditate, lansetal Horizon XT fiind mult mai "intepata" Configuratia inelelor este 50mm-16mm. La nivel de finisaje gama Horizon este la superlativ.

mihai florescu
pescar de competitie

Am omis faptul ca diferentele intre cele doua modele se regasesc si la nivelul conicitatii blank ului, varianta Horizon XT avand o conicitate mai mare, poate si de aici un plus de rigiditatea si rezerva mult mai mare pe talon, in timp ce modelul Horizon este mai subtire si mai "blanda" fata de modelul XT.

Daniel Verdete

@miki,

Multumesc frumos pentru descrierea celor 2 modele de lansete Fox.

Am vazut ca voi pe magazinul on-line nu mai aveti decat o bucata de Fox Horizon 3,6m 3,5lb. Daca vreau 4 bucati cam cand consideri ca ar putea fi onorata comanda?

Sanatate si un week-end cat mai placut!
Daniel Verdete

danr

Mesaj de danr »

salut,
acum avem deja un transport de Fox pe drum
probabil 4 saptamani

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Dane, eu am vazut acasta lanseta fox horizon la ei in magazin si chiar este smechera rau.m-am jucat un pic cu ea si cred ca ti-ar placea. este mai rigida si mai subtire decat outkasturile alea.are si talonul mai lung, e bine.
cat despre tehnologia 3k,2k, asta spune totul.
mi a mai placut daiwa emblem modelul nou,care este asemanatoare cu foxul.
nu iti lua greys,sonic,chub,prologic.no or sa iti placa.
fox xt a avut Ciuchi...super bate, dar nu pentru oricine sau pt orice pescuit.
catch&release

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Stiu ca la noi nu sunt foarte apreciate, dar daca-ti plac daiwa emblem sa sti ca sunt foarte ok. Eu am trei bucati si sunt foarte incantat de ele, daca nu esti genul de pescar care pescuieste cu 200 gr de nada pe momitor le recomand. Sunt lansete mai finute, nu sunt pentru greutati mari. Dar la pescuit arunca suficient, daca te infigi un pic in ele poti pescuii lejer peste un pat de nada facut cu cobra de distanta din carbon, iar in dril sunt super. Sunt lucrate frumos si rezista in timp bine, le am de trei ani si sunt ca noi. Ca minus fiind de 3,60 la capitolul aruncari cu saculeti pva nu stralucesc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”