GREACA 2014 vs SULIMANU 2014

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

valiauto68
Puncte: 0

GREACA 2014 vs SULIMANU 2014

Mesaj de valiauto68 »

"Vladut Mateianu :

PLAN POPULARE SULIMANU 2014 :

- 5 tone ciortan 1-3 kg
- 2 tone crap 3-6 kg
-1 tona crap 5+
- 35 bucati 10-22 kg

In total peste 8 tone de peste doar ptr. luna martie ! "

Mateianu ne vinde pielea ursului din padure?
Sau a descoperit pastila contra Altzheimer-ului?

S-a uitat asa repede Cupa Overten de anul trecut de pe sulimanu ? Sau linistea de dupa "navodirea de control"din 2013 toamna?

Se ia cu asalt la capitolul concursuri Balta Sulimanu , cu un party cup anuntat de exceptie...( va fi "lipsa de peste"exceptia? ) si un concurs cu taxa mica , astea doar in luna mai.

@matei.m : La ce cantitate de peste va avea Greaca Cercani in primavara, nu va mai fi dezechilibrata..... :wink:

Isi mentine pozitia Greaca prin organizarea Cupei Tarom, Focus cup, cupa X-Treme Baits , Crapul de Aur, Cupa Aps?

Oare organizatori precum Dan Marinita, Marian C-tin au inteles ca la sulimanu mai e drum lung pana departe?

Trebuie sa ai curaj sa platesti un avans la un concurs pe o balta care " azi e, maine nu mai e" ( vezi party cup 2013 ...se tine, nu se mai tine... )

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Re: GREACA 2014 vs SULIMANU 2014

Mesaj de George-Alexandru »

Ca sa tii o balta la un anumit nivel,trebuie sa te pricepi in primul rand si in al doilea sa fii implicat 100%.Altfel.......
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

valiauto68 scrie: Isi mentine pozitia Greaca prin organizarea Cupei Tarom, Focus cup, cupa X-Treme Baits , Crapul de Aur, Cupa Aps?

Oare organizatori precum Dan Marinita, Marian C-tin au inteles ca la sulimanu mai e drum lung pana departe?

Trebuie sa ai curaj sa platesti un avans la un concurs pe o balta care " azi e, maine nu mai e" ( vezi party cup 2013 ...se tine, nu se mai tine... )
Valiauto68 ,

la cupa APS ed X din Noiembrie de pe Greaca , locul 1 s-a castigat cu 258 kg , locul 2 -185 kg in 48 ore .. chiar daca George nu mai baga peste in balta eu unul sunt multumit cu ce populatie piscicola are la ora actuala in balta ( cu toate ca George a anuntat ca va fi populata in primavara cu inca cateva tone ) deci concursul este aproape cu casa plina ( doar 2 locuri libere si inca aproape 2 luni si jumatate pana la desfasurarea concursului : http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 82-45.html )

La Sulimanu dl Bitman prin administratorul baltii , a promis ca dupa populare primul concurs organizat va fi facut de catre clubul Overten fara a percepe taxa de balta ( banii vor fi regasiti in premii si vor avea intietate participatii de la ed II )
Despre pestele care va fi introdus in balta o sa asteptam vesti ( poze , filmari ) si vom sti daca e vreun pericol sa platesti o taxa de concurs si sa nu ai obiectul muncii ..
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Mariane nu am nici o problema cu Greaca, dar dupa toate discutiile despre Sulimanu parca organizarea asta de concursuri ,cu gandul la "marea populare", (ce se vor cu casa inchisa ), e ca si cum ai avea o fanfara fara tobosari...

joker_x

Mesaj de joker_x »

valiauto68 scrie:Mariane nu am nici o problema cu Greaca, dar dupa toate discutiile despre Sulimanu parca organizarea asta de concursuri ,cu gandul la "marea populare", (ce se vor cu casa inchisa ), e ca si cum ai avea o fanfara fara tobosari...
nu cred ca o sa fie o problema pentru Bittman sa populeze balta cu 10t, problema o sa fie cu pastrarea pestelui in balta daca nu se fac ceva schimbarii pe acolo
Florian Serban

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

La Greaca in toamna a bagat crap (3 TONE parca ) si nu a anuntat nicaieri si la Cupa Aps ne-am trezit cu alti pesti cu o talie mai mare 3-6 kg .Inainte a fost Crapul de Aur si media a fost 1-3 kg .

in ianuarie am facut un pescuit de 24 ore si-am stat de vorba noaptea la un pahar cu George(patronul) despre balta si ne-a zic ca in primavara vine un transport care este deja platit de peste exact ca dimensiune ca cel din toamna . A platit pestele din toamna dar a preferat peste iarna sa aduca din el doar 3 tone . Cantitatea totala care o sa fie bagata in anul 2014 el estima in jurul a 10 tone . A zis omul ca nu a anuntat popularile din 2013 si nici in 2014 nu o sa anunte ....Am intrebat de ce?... si- a zis sa vina pescarul sa vada .... :shock:

Are in plan sa deschida inca o balta dar cu pesti mari dar nu a dat alte detalii .

Am scris ce-am stiut eu despre Greaca ...despre Sulimanu nu detin nici o informatie .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

vior3l

Mesaj de vior3l »

In prima faza Greaca e peste Sulimanu, iar daca se va mai popula cu siguranta va fi si mai buna, plus ca are mai multe locuri echilibrate decat Sulimanu (ma refer in competitii), dar daca se va popula si la Sulimanu asa cum s-a anuntat mai mult ca sigur va reveni in sistemul competional asa cu a fost la inceput! Este pur si simplu parerea mea!!!

vior3l

Mesaj de vior3l »

La Sulimanu dl Bitman prin administratorul baltii , a promis ca dupa populare primul concurs organizat va fi facut de catre clubul Overten fara a percepe taxa de balta ( banii vor fi regasiti in premii si vor avea intietate participatii de la ed II )
Despre pestele care va fi introdus in balta o sa asteptam vesti ( poze , filmari ) si vom sti daca e vreun pericol sa platesti o taxa de concurs si sa nu ai obiectul muncii ..[/quote]
Cand va fi acest concurs sa ne facem si noi timp liber :) ?

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Confirm cele spuse de Iulian Petre, partenerul meu de pescuit era pe balta la momentul popularii.
George asa cum il stim e un baiat discret , face si tace !!!!!

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

vior3l scrie:La Sulimanu dl Bitman prin administratorul baltii , a promis ca dupa populare primul concurs organizat va fi facut de catre clubul Overten fara a percepe taxa de balta ( banii vor fi regasiti in premii si vor avea intietate participatii de la ed II )
Despre pestele care va fi introdus in balta o sa asteptam vesti ( poze , filmari ) si vom sti daca e vreun pericol sa platesti o taxa de concurs si sa nu ai obiectul muncii ..
Cand va fi acest concurs sa ne facem si noi timp liber :) ?[/quote]

pana nu am vesti de la administratia baltii Sulimanu , nu am cum sa spun ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual