Vrea sa cumpere si nu are baniAllen Besnovich scrie:Mai multe detalii, vă rog. Să știm si noi cum operează

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Vrea sa cumpere si nu are baniAllen Besnovich scrie:Mai multe detalii, vă rog. Să știm si noi cum operează
la fel ca la tonny, trimis poze, oferta, cand sa confirme i-al de unde nu-i!Allen Besnovich scrie:Mai multe detalii, vă rog. Să știm si noi cum operează
Asta este o idee super si ar trebui acceptata de orice comparator in momentul in care se bate palma.tonny scrie: Din cauza unor neseriosi de genu asta nu mai vand nimic [..]eventual un avans care sa-mi acopere cheltuielile in caz de neridicare a coletului.
Am recuperat coletul de la posta intr-un final, "cadoul" ma costat 40RON+ sticla sparta de la lampa campingaz,client de "caracter si de cuvant" ... de evitat, neserios , etcDoeat scrie:Userul : Bituleanu din Pitesti , foarte neserios , am trimis coletul de doua saptamani si nu l-a ridicat nici acuma , nu imi raspunde la mesaje la telefoane , nimic ... sa nu faceti afaceri cu el , nota 2