Moderator: Dan Mateianu
unde, la iacub ?dani dan scrie:cred ca in primavara e mai bine sa mergi pe canale.se incalzeste apa mai repede.eu merg la inceputul lui martie pe canalul puiu-rosu si pe caraorman.am avut rezultate aproape in fiecare an.
ma refeream la delta.
mai jos putin,se termina canalul caraorman,se trece lacul puiu si se intra pe canal spre lacul rosu.cornelserbu scrie:unde, la iacub ?dani dan scrie:cred ca in primavara e mai bine sa mergi pe canale.se incalzeste apa mai repede.eu merg la inceputul lui martie pe canalul puiu-rosu si pe caraorman.am avut rezultate aproape in fiecare an.
ma refeream la delta.
baza e in paragina,o pazeste nea pavel.eu merg in fiecare an de cateva ori.vintu n-a mai aparut prin zona.a scazut media crapilor dar se prinde bine(cind mananca)shahjaban scrie:anul trecut ai fost acolo ?? ( pe canalul Rosu-Puiu ) ..
a mers bine ? eu nu am mai trecut pe acolo de vreo 6 ani ...era Vantu mare boss pe acolo pe atunci si facea tot felul de reguli de pescuit pe zona aia ...si am renuntat sa mai merg .
interesant...multumesc..dani dan scrie:baza e in paragina,o pazeste nea pavel.eu merg in fiecare an de cateva ori.vintu n-a mai aparut prin zona.a scazut media crapilor dar se prinde bine(cind mananca)shahjaban scrie:anul trecut ai fost acolo ?? ( pe canalul Rosu-Puiu ) ..
a mers bine ? eu nu am mai trecut pe acolo de vreo 6 ani ...era Vantu mare boss pe acolo pe atunci si facea tot felul de reguli de pescuit pe zona aia ...si am renuntat sa mai merg .