Eliminatorul ES este o lanseta frumusica, Extra Slim dar mufata pe spigot. Am avut acest model in 2010, si la cum trosneau in lansare, mi-a fost frica sa nu cedeze si le-am vandut la un pret de nimic, am pierdut jumate din investitie aiurea.
Cu jrc nu am pescuit dar le/am tinut in mana in magazin, cred ca sunt la fel de moi precum celelalte mentionate.
Nu sunt rigide deloc. Se indoaie si cu crapul de 4 kg.floryn scrie:atunci ce parere aveti de lansetele HAKUYO MTX 14 (3,60 M - 3,5 Lbs),cum vi se par in DRIL , sunt rigide pentru ca la
aruncat din mina sunt foarte laudate .
Incearca sa nu faci la fel ca multi dintre noi, adica sa cumperi 3-4 seturi de lansete de la diferite firme, cautand lanseta ideala. Multi dintre pescarii de crap au trecut prin asta, cumparand un set de bete si apoi la vanzare, peste cateva luni. Tinand cont de faptul ca in Romania predomina pescuitul cu momitoare incarcate bine, sau montura cu plumb si sac solubil, pana la urma vei ajunge sa-ti doresti sa cumperi o lanseta putin mai puternica, care sa suporte greutatea de lansare necesara.
Ai nevoie de o lanseta suficient de puternica pentru lansare dar destul de moale in drill. (daca vrei senzatii tari, ia-ti un feeder).
In varianta de 3,60 , Mtx14 este mai subtire si putin mai placuta din drill dar are suficienta putere sa reziste la aruncari cu momitoare incarcate la maxim. Eu am scos si pesti mici dar si mari, cu ele, fara sa simt ca pescuiesc cu un "arac".
In alta ordine de idei, mtx-ul indeplineste toate conditiile cerute de majoritatea pescarilor, motiv pentru care sunt sute de pescari care le folosesc.... si costa doar 270 lei in magazin. Nu vei gasi alta lanseta s-o intreaca.

Nu in suma asta.