Lansete Crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Re: Lansete Crap

Mesaj de Alin Galbenu »

Uita de black widow, am pescuit cu 3,90 si 3 lbs... ziceai ca e feeder.
Eliminatorul ES este o lanseta frumusica, Extra Slim dar mufata pe spigot. Am avut acest model in 2010, si la cum trosneau in lansare, mi-a fost frica sa nu cedeze si le-am vandut la un pret de nimic, am pierdut jumate din investitie aiurea.
Cu jrc nu am pescuit dar le/am tinut in mana in magazin, cred ca sunt la fel de moi precum celelalte mentionate.

floryn scrie:atunci ce parere aveti de lansetele HAKUYO MTX 14 (3,60 M - 3,5 Lbs),cum vi se par in DRIL , sunt rigide pentru ca la
aruncat din mina sunt foarte laudate .
Nu sunt rigide deloc. Se indoaie si cu crapul de 4 kg.

Incearca sa nu faci la fel ca multi dintre noi, adica sa cumperi 3-4 seturi de lansete de la diferite firme, cautand lanseta ideala. Multi dintre pescarii de crap au trecut prin asta, cumparand un set de bete si apoi la vanzare, peste cateva luni. Tinand cont de faptul ca in Romania predomina pescuitul cu momitoare incarcate bine, sau montura cu plumb si sac solubil, pana la urma vei ajunge sa-ti doresti sa cumperi o lanseta putin mai puternica, care sa suporte greutatea de lansare necesara.
Ai nevoie de o lanseta suficient de puternica pentru lansare dar destul de moale in drill. (daca vrei senzatii tari, ia-ti un feeder).
In varianta de 3,60 , Mtx14 este mai subtire si putin mai placuta din drill dar are suficienta putere sa reziste la aruncari cu momitoare incarcate la maxim. Eu am scos si pesti mici dar si mari, cu ele, fara sa simt ca pescuiesc cu un "arac".
In alta ordine de idei, mtx-ul indeplineste toate conditiile cerute de majoritatea pescarilor, motiv pentru care sunt sute de pescari care le folosesc.... si costa doar 270 lei in magazin. Nu vei gasi alta lanseta s-o intreaca. :mrgreen:
Nu in suma asta.

cristi30

Mesaj de cristi30 »

floryn scrie:atunci ce parere aveti de lansetele HAKUYO MTX 14 (3,60 M - 3,5 Lbs),cum vi se par in DRIL , sunt rigide pentru ca la
aruncat din mina sunt foarte laudate .
Daca mtx14 de 3,90 si 3,75lb sunt rigide,varianta de 3,60 si 3,5lb este o lanseta moale si f placuta in drill,chiar nu stiu de ce Dan Mitranescu nu scoate si o varianta de 3,90 mai moale astfel ar impaca pe toata lumea

dr_andres

Mesaj de dr_andres »

Pai este MTX 16 pt drill, de 3.90.

cristi30

Mesaj de cristi30 »

dr_andres scrie:Pai este MTX 16 pt drill, de 3.90.
Posibil,nu cunosc modelul mtx16,desi nu cred,e trecuta cu 4lb

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cristi30 scrie:
dr_andres scrie:Pai este MTX 16 pt drill, de 3.90.
Posibil,nu cunosc modelul mtx16,desi nu cred,e trecuta cu 4lb
MTX16 este trecut gresit cu 4 lbs. Este putin mai moale decat MTX14.
O varianta de luat in calcul si special facuta pentru asa zisa placere in drill este MTX11 cu 3,5 lbs.
Elastica , usoara si totodata rezistenta. ( A castigat categoria cu 186m in concursul de casting din Bulgaria.)

http://danmitranescu.ro/205-748/LANSETE ... -5-lbs.php

floryn

Mesaj de floryn »

puteti sa-mi spuneti daca mtx 14 au probleme la mandrina deoarece am citit alte comentari de la mtx 12 si spune-au ca au probleme la mandrina care se dezlipeste de pe blanc .

sandy

Mesaj de sandy »

-Lanseta Okuma Epix V2 3.90 , 2 tronsoane

--poate da cineva detalii despre aceasta lanseta ?

floryn

Mesaj de floryn »

ce parere aveti de Lanseta Phoenix SharpShooter 3.60m 3.5lbs

dmhyou

Mesaj de dmhyou »

in cazul lansetelor cum ar fi mai buna configuraratia
ptr lansat din mana, inaintas mono 35(nod albright)
lanseta 3,5lbr

1. inele 50..12 sau 50...16 ??????????????

2. mtx 8 sau FL strategist ???????

razvan nafornita
Pescar de competitie

Mesaj de razvan nafornita »

sandy scrie:-Lanseta Okuma Epix V2 3.90 , 2 tronsoane

--poate da cineva detalii despre aceasta lanseta ?
Sunt ok lansetele , 3.5 lb , cu plumb de 100 - 110 gr poti arunca fara probleme , sunt destul de usurele iar in dril sunt chiar placute . Sunt insa foarte sensibile la inele , le sare ceramica de pe ele la cea mai mica lovitura . Asta nu ar fi o problema pentru ca se pot schimba .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”