Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Hypo scrie:Si vi se pare un lucru deplasat , mai ales in aceasta perioada ?
Aveti perfecta dreptate, si stiu aceste lucruri.....imi place sa cred ca sunt pus la punct si cu ce inseamna concursurile de afara.cornel rosioru scrie:@Pro Team
@Hypo
Nu este nimic deplasat. Fiecare organizator e liber a-si faca concursul cum crede ca e mai bine.
Eu sustin ca adevaratul concurs la crap se face in echipe de 2 pescari.
Am fost la f. multe concursuri in tara si afara.
Peste tot in lume in concursurile clasce fiecare echpa e formata din 2 pescari.
Au mai aparut concursurile unde se planteaza. Evdent efortul e f. mare si apare al 3 pescar.
Aici organizatorii urmaresc echilbrarea locurilor.
Si cum am mai spus sunt concursurle f. scumpe unde o echipa formata din 2 pescai ar falimenta.(1000-1500-2000euro)
Concursul CC este un concurs clasic (se pescueste de pe mal), Hobaia e o balta echilibrata cu densitate de peste mare, iar taxa e de 300 euro.
Am dorit sa fie un concurs popular unde sa poata veni orice pescar care iubeste acest sport.
Mai mult acum fiecare isi poate alege stilul care il reprezinta.
8 -13 iunie -tancabesti -organizator senior carp-mateianu -apcr-senzorpetre iulian scrie:e greu sa mergi la calificari dupa un concurs la HOBAIA dupa numai 24 ore.....poate se gaseste o solutie.
oanavictor scrie:8 -13 iunie -tancabesti -organizator senior carp-mateianu -apcr-senzorpetre iulian scrie:e greu sa mergi la calificari dupa un concurs la HOBAIA dupa numai 24 ore.....poate se gaseste o solutie.
15-18 iunie -prima mansa de calificari milotina
48 de ore sa mearga lumea acasa sa se pregateasca pentru calificari [odihna ,boillies ,nada ,drum ,aprovizionare etc]
25-28 iunie -hobaia -organizator apcr-rosioru -senzor
29iunie -2 iulie -a doua manse de calificari -darvari
24 de ore sa mearga lumea acasa sa se pregateasca pentru calificari[odihna ,nada,boillies ,drum ,aprovizionare etc ]
SABOTAJ ,BOICOT ,RAUTATE ,PROSTIE SAU ........LIPSA DE PATRIOTISM![]()
![]()