Putem folosi o aplicatie Office, numita Microsoft Office Picture Manager.
Desigur, pentru a avea acces la aceasta aplicatie, trebuie sa aveti Microsoft Office instalat.
Cum se procedeaza?
Dupa ce am intrat in program, selectam fotografiile care vrem sa le modificam si le inseram in mediul de lucru.
Dupa ce am facut asta, avand grija ca toate fotografiile sa fie selectate (in imaginea alaturata, este una singura):
Selectam in meniul aplicatiei - Picture - iar apoi Resize

In meniul din dreapta (Resize settings), selectam Predefined width x height : Document - Small (800 x 600 px) , dupa care selectam "Ok".
Se poate alege si alta rezolutie, dar eu recomand 800 x 600 minim.

In continuare, daca totul a descurs bine, ar trebui sa fie afisata noua rezolutie a fotografiei.
Dupa ce am modificat rezolutia, mergem mai departe in meniu, alegem File, apoi Save As - si salvam fotografiile separat, in alt folder, cu noua rezolutie si noua dimensiune.

Cum setezi locatia la profil?
1. Va recomand celor care vand sau cumpara de pe acest forum sa isi treaca localitatea de unde sunt. Acest lucru va ajuta foarte mult ca tranzactiile sa se desfasoare in cele mai bune conditii.
Pentru a seta locatia se procedeaza in felul urmator:
Va autentificati pe forum, mergeti sus in Panoul Utilizatorului -> Profil (in stanga) -> Localitate (completati localitatea) si apoi apasati pe Trimite.
2. Dupa ce ati vandut un produs si topicul se poate inchide va rugam sa trimiteti un mesaj privat unuia dintre moderatori pentru a inchide topicul respectiv. E mult mai usor si ptr noi.
Multumim.