-------------barbumarius scrie:Parerea mea ca s-ar putea organiza si in aceeasi perioada cu un concurs mai mic.(gen Peris unde balta nu permite multe echipe).
LA asta ma gandeam si eu......
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
-------------barbumarius scrie:Parerea mea ca s-ar putea organiza si in aceeasi perioada cu un concurs mai mic.(gen Peris unde balta nu permite multe echipe).
@AndreiAndrei I scrie:
Sau un regulament de desfasurare si sistem de punctare SCRIS si mediatizat al Calificarilor ce a intarziat sa fie postat (si inca intarzie)...din motivele cunoscute numai de dumneavoastra, permitand astfel multora sa isi aleaga alte concursuri asa cum de altfel v-am atras si eu atentia in urma cu ceva timp...dar sa speram ca suntem suficient de nebuni dupa pescuit ca sa participam si colo si colo.
P.S. Daca imi mai raspundeti va rog sa o faceti intr-un alt topic daca doritioanavictor scrie:[
@Andrei
Ca de obicei mana a luat-o inaintea CREIERULUI .
Cu siguranta .....altfel nu ati fi acuzat de prostie, boicot sau lipsa de patriotism niste oameni care organizeaza concursuri cu data apropiata de calificari. Eu unul nu va acuz de nimic mai ales acum cand am inteles ca mana e vinovata....![]()
Aici este vorba despre organizatori si nu despre pescari ,care au dreptul sa i-si aleaga ce competitie doresc![]()
![]()
DAR CE FACI CU PESCARII CARE DORESC SA PARTICIPE LA AMBELE CONCURSURI![]()
![]()
Acei pescari asteapta inca regulamentul calificarilor...
Te rog ca pe viitor sa mai si gandesti la ce postezi si nu doar sa postezi ceva ce nu gandesti
E frumos spus...dar atat
Da' REGULAMENTU' .... unde e REGULAMENTU'?