Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Merci pt raspuns Claudiu.Claudiu Garlea scrie:Pietre, scoici, frecare, abraziune.
Dupa 9 partide de 24h, mi se pare cat de cat normal. Cauta ceva acoperit cu fluorocarbon ->
Kryston Krystonite 0.25 <- sau (click pe nume) -> P-Line CX Premium Clear Fluorescent 0.26
O sa ma uit dar lansetele Daiwa Emblem au tot asa 1 sezon(sezonul trecut), si chiar la toate 4 ?Claudiu Garlea scrie:Verifica si pastila inelului, eu am spart inelul din varf cu haionul mai mult ca sigur, mi-am dat seama de asta cand am pierdut racheta.
Claudiu stii ceva de P-Line-ul astaCX fluo?l-ai folosit sau stii pe cineva care l-a folosit?msClaudiu Garlea scrie:Pietre, scoici, frecare, abraziune.
Dupa 9 partide de 24h, mi se pare cat de cat normal. Cauta ceva acoperit cu fluorocarbon ->
Kryston Krystonite 0.25 <- sau (click pe nume) -> P-Line CX Premium Clear Fluorescent 0.26
Am inteles.sa inteleg ca e peste sufix?vizibil e clar mai bun ca sufixul...cel putin asa se vede din poze.eu l-as lua doar pt lansat de pe mal si ma intereseaza sa pot arunca cat de cat la distanta.se gaseste cumva si la role mici?popescu59 scrie:(Claudiu stii ceva de P-Line-ul astaCX fluo?l-ai folosit sau stii pe cineva care l-a folosit?ms)
P-Line fluo este gama de virf printre firele fluo , vei citi despre calitatea acestui fir numai de bine , are insa o problema la metraj la rolele de 1000 m permanent are lipsa intre 50 -150 m .
Il folosesc si eu nu ai ce sa ii reprosezi .