parere fire fluo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: parere fire fluo

Mesaj de arsinel »

Scriu aici ca sa nu mai deschid un topic.

Am un fir 0,26 de la Stren folosit sezonul trecut 14-15 partide 24/h doar pe Mv2. (deci exclus agatatura.....)
Dupa 8,9 pardide am constat ca daca plimb firul printre degete se simte ca si cum ar fi scamosat
. Intre timp am continuat sa-l folosesc si nu am avut probleme in a se rupe in aruncare sau dril .
A mai patit cineva ? Sa schimb firul? Posibile cauze ?
Multumesc !
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Pietre, scoici, frecare, abraziune.

Dupa 9 partide de 24h, mi se pare cat de cat normal. Cauta ceva acoperit cu fluorocarbon ->

Kryston Krystonite 0.25 <- sau (click pe nume) -> P-Line CX Premium Clear Fluorescent 0.26

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Claudiu Garlea scrie:Pietre, scoici, frecare, abraziune.

Dupa 9 partide de 24h, mi se pare cat de cat normal. Cauta ceva acoperit cu fluorocarbon ->

Kryston Krystonite 0.25 <- sau (click pe nume) -> P-Line CX Premium Clear Fluorescent 0.26
Merci pt raspuns Claudiu.
Chestia este ca de-a lungul anilor am avut tot felul de fire Cormoran,Awashima ...... pescuite si pe chiroiu care este mama agataturilor si nu am patit asa ceva.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Verifica si pastila inelului, eu am spart inelul din varf cu haionul mai mult ca sigur, mi-am dat seama de asta cand am pierdut racheta.

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Claudiu Garlea scrie:Verifica si pastila inelului, eu am spart inelul din varf cu haionul mai mult ca sigur, mi-am dat seama de asta cand am pierdut racheta.
O sa ma uit dar lansetele Daiwa Emblem au tot asa 1 sezon(sezonul trecut), si chiar la toate 4 ?

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Normal, n-ar avea de ce sa se scamoseze. Stiu ce zici, daca te uiti atent la el, sa si vede cum se scamoseaza. Mie mi s-a intamplat doar de la inele, nu de la fir.

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

Claudiu Garlea scrie:Pietre, scoici, frecare, abraziune.

Claudiu stii ceva de P-Line-ul astaCX fluo?l-ai folosit sau stii pe cineva care l-a folosit?ms

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Salut,

La mana pare mai mult decat OK, sezonul asta o sa-l folosesc si eu, dar diametru mare 0.35 + 0.40 pentru Vaarlam. Am mai auzit persoane care l-au folosit si n-au avut probleme cu el.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(Claudiu stii ceva de P-Line-ul astaCX fluo?l-ai folosit sau stii pe cineva care l-a folosit?ms)

P-Line fluo este gama de virf printre firele fluo , vei citi despre calitatea acestui fir numai de bine , are insa o problema la metraj la rolele de 1000 m permanent are lipsa intre 50 -150 m .
Il folosesc si eu nu ai ce sa ii reprosezi .

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

popescu59 scrie:(Claudiu stii ceva de P-Line-ul astaCX fluo?l-ai folosit sau stii pe cineva care l-a folosit?ms)

P-Line fluo este gama de virf printre firele fluo , vei citi despre calitatea acestui fir numai de bine , are insa o problema la metraj la rolele de 1000 m permanent are lipsa intre 50 -150 m .
Il folosesc si eu nu ai ce sa ii reprosezi .
Am inteles.sa inteleg ca e peste sufix?vizibil e clar mai bun ca sufixul...cel putin asa se vede din poze.eu l-as lua doar pt lansat de pe mal si ma intereseaza sa pot arunca cat de cat la distanta.se gaseste cumva si la role mici?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”