parere fire fluo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mihai florescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: parere fire fluo

Mesaj de mihai florescu »

ingerasdefoc scrie:
popescu59 scrie:(Claudiu stii ceva de P-Line-ul astaCX fluo?l-ai folosit sau stii pe cineva care l-a folosit?ms)

P-Line fluo este gama de virf printre firele fluo , vei citi despre calitatea acestui fir numai de bine , are insa o problema la metraj la rolele de 1000 m permanent are lipsa intre 50 -150 m .
Il folosesc si eu nu ai ce sa ii reprosezi .
Am inteles.sa inteleg ca e peste sufix?vizibil e clar mai bun ca sufixul...cel putin asa se vede din poze.eu l-as lua doar pt lansat de pe mal si ma intereseaza sa pot arunca cat de cat la distanta.se gaseste cumva si la role mici?
exista si role mai mici
http://www.totalfishing.ro/fir-fluoroca ... 37054.html

tavi83

Mesaj de tavi83 »

popescu59 scrie:(Claudiu stii ceva de P-Line-ul astaCX fluo?l-ai folosit sau stii pe cineva care l-a folosit?ms)

P-Line fluo este gama de virf printre firele fluo , vei citi despre calitatea acestui fir numai de bine , are insa o problema la metraj la rolele de 1000 m permanent are lipsa intre 50 -150 m .
Il folosesc si eu nu ai ce sa ii reprosezi .
Acus cateva zile am pus si eu pe tamburi acest fir si tin sa precizez ca a fost lipsa 70 de m din cei 1000 cat sunt trecuti pe rola.In schimb este un fir supe ok la prima vedere.Este un fir moale si cu o rezistenta foarte mare la nod...(este peste sufix)
Chertes Octavian < C&R >

ingerasdefoc

Mesaj de ingerasdefoc »

am inteles.ms mult baieti pt informatii

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Nu stiu care e treaba cu metrajul lipsa. Probabil masurati cu counterele care se pun pe blank-ul lansetei, cred ca alea au o anumita marja de eroare. Eu aproape mereu mi-am pus firul pe masina, dar si alea au o marja de eroare, am intalnit role care aveau 330m in loc de 300, desi stiu sigur ca ele aveau 300m +- 1m 100%.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Claudiu Garlea scrie:Nu stiu care e treaba cu metrajul lipsa. .
E o problmea veche si care persista de cativa ani indiferent de cine a importat firul. Sapa pe forum si vei vedea :)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Claudiu noi punem firul pe tamburi la masina si nu am gasit rola PLine de 1000m fara lipsa cel putin 50 m .Si asta cind alte fire nu mai dau marca au metrajul exact cit scrie pe rola .

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Eu bag pe tamburi intre 270-330m, depinde de fir. Nu ma deranjeaza asa mult, pentru ca este un fir "ieftin" de-o calitate superioara. Fata de alte fire, foarte scumpe, care lasa de dorit si au metrajul corect. Aici nu includem Shimano, care e un fir ce n-are nevoie de prezentare in lumea craparilor.

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

Am primit azi si eu rolele de fir fluo de la domnu Mitranescu ,pare un fir destul de ok la prima vedere,sa vedem cum se va commporta in timp ;)

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

;)
Ultima oară modificat Sâm Feb 22, 2014 0:14 de către jdmishere, modificat 1 dată în total.
Dragos MARDARE
CS APS

jdmishere

Mesaj de jdmishere »

pilbak levente scrie:Am primit azi si eu rolele de fir fluo de la domnu Mitranescu ,pare un fir destul de ok la prima vedere,sa vedem cum se va commporta in timp ;)
in ultimul timp am pescuit exclusiv cu el, si am scos mult peste; nu am de gand sa il schimb...il am pus pe mulinete din iulie 2012. fir de 0.25.dupa doi ani nu se mai vede noaptea insa rezista; in primavara asta il schimb pentru confortul meu psihic:)
Dragos MARDARE
CS APS

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”