popescu59 scrie:(Claudiu stii ceva de P-Line-ul astaCX fluo?l-ai folosit sau stii pe cineva care l-a folosit?ms)
P-Line fluo este gama de virf printre firele fluo , vei citi despre calitatea acestui fir numai de bine , are insa o problema la metraj la rolele de 1000 m permanent are lipsa intre 50 -150 m .
Il folosesc si eu nu ai ce sa ii reprosezi .
Am inteles.sa inteleg ca e peste sufix?vizibil e clar mai bun ca sufixul...cel putin asa se vede din poze.eu l-as lua doar pt lansat de pe mal si ma intereseaza sa pot arunca cat de cat la distanta.se gaseste cumva si la role mici?
popescu59 scrie:(Claudiu stii ceva de P-Line-ul astaCX fluo?l-ai folosit sau stii pe cineva care l-a folosit?ms)
P-Line fluo este gama de virf printre firele fluo , vei citi despre calitatea acestui fir numai de bine , are insa o problema la metraj la rolele de 1000 m permanent are lipsa intre 50 -150 m .
Il folosesc si eu nu ai ce sa ii reprosezi .
Acus cateva zile am pus si eu pe tamburi acest fir si tin sa precizez ca a fost lipsa 70 de m din cei 1000 cat sunt trecuti pe rola.In schimb este un fir supe ok la prima vedere.Este un fir moale si cu o rezistenta foarte mare la nod...(este peste sufix)
Nu stiu care e treaba cu metrajul lipsa. Probabil masurati cu counterele care se pun pe blank-ul lansetei, cred ca alea au o anumita marja de eroare. Eu aproape mereu mi-am pus firul pe masina, dar si alea au o marja de eroare, am intalnit role care aveau 330m in loc de 300, desi stiu sigur ca ele aveau 300m +- 1m 100%.
Claudiu noi punem firul pe tamburi la masina si nu am gasit rola PLine de 1000m fara lipsa cel putin 50 m .Si asta cind alte fire nu mai dau marca au metrajul exact cit scrie pe rola .
Eu bag pe tamburi intre 270-330m, depinde de fir. Nu ma deranjeaza asa mult, pentru ca este un fir "ieftin" de-o calitate superioara. Fata de alte fire, foarte scumpe, care lasa de dorit si au metrajul corect. Aici nu includem Shimano, care e un fir ce n-are nevoie de prezentare in lumea craparilor.
pilbak levente scrie:Am primit azi si eu rolele de fir fluo de la domnu Mitranescu ,pare un fir destul de ok la prima vedere,sa vedem cum se va commporta in timp
in ultimul timp am pescuit exclusiv cu el, si am scos mult peste; nu am de gand sa il schimb...il am pus pe mulinete din iulie 2012. fir de 0.25.dupa doi ani nu se mai vede noaptea insa rezista; in primavara asta il schimb pentru confortul meu psihic:)