CAMPIONATUL MONDIAL DE CRAP IN ROMANIA

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: CAMPIONATUL MONDIAL DE CRAP IN ROMANIA

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Ce chestie. In Olanda federația eliberează permise de pescuit? Poate aud și pe aici câtiva!

ce ti-ar mai place :lol: :lol: :lol: :lol: FOAMEAAAAA !!!!!! :lol: :lol: :lol:

permisele nu sunt eliberate de federatie ci de agentia de mediu ( ministerul mediului ) , la fel cum este in toate tarile inclusiv UK

hau sa te ajut si cu traducerea fomistule ENVIRONMENT AGENCY = agentia de mediu !!!
Fişiere ataşate
P2 (1).jpg
P2 (1).jpg (83.11 KiB) Vizualizat de 1313 ori
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

sebastian_andone
Puncte: 0

Mesaj de sebastian_andone »

petre iulian scrie:Sunt convins ca anul asta o sa fie organizate doua campionate

-Campionatul national organizat de federatie cu pescari din cluburile afiliate dar care nu pot fi inscrisi la Campionatul Mondial
-Campionatul Cluburilor de Crap sub umbrela AGVPS -organizat de Cluburi dar care vor fi inscrise la Campionatul Mondial de AGVPS.

Campionatul Mondial din Romania o sa fie organizat de RIG-AGVPS-Federatie (cel putin in scrisoarea trimisa asta scria )

Acum fiecare este liber sa se inscrie in ce campionat vrea ...unii vor sa fie campioni nationali alti vor sa fie campioni mondiali .... :D

eu asa vad situatie si fiecare sa-si vada de campionatul lui .....
De pe situl federatiei

"Suntem în situația de a anunța faptul că protocolul încheiat cu AGVPSR și RIG SERVICE a fost doar o manevră prin care AGVPSR să fie recunoscută de federație ca fiind la rândul ei o federație sportivă. ”Partenerul” AGVPSR a folosit documentul într-un dosar deschis împotriva MTS la Curtea de Apel București, dosar în care a chemat ca parte și Federația, în vederea anulării Avizului de constituire a federației. În acest sens, am notificat FIPS asupra dreptului de organizare al competițiilor oficiale pe teritoriul național de către FRPS, notificare însoțită de documentele oficiale emise de MTS. În urma constatării că AGVPSR prin scrisoarea de inaintare a protocolului semnat către FIPS a mințit organismul internațional, FIPS a emis 2 scrisori, una către federație și alta către AGVPSR prin care s-a insistat asupra recunoașterii AGVPSR de către federație ca organizator.
Înțelegând că federația respectă atât organismul înternațional, dar în primul rând legea în baza căreia s-a constituit și funcționează, am formulat următorul răspuns pe care l-am remis președintelui Matteoli, urmând ca FIPS să ia decizia pe care o va considera necesară:..."

se dezice de protocol sau nu?
"X13"

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

petre iulian scrie:Sunt convins ca anul asta o sa fie organizate doua campionate

-Campionatul national organizat de federatie cu pescari din cluburile afiliate dar care nu pot fi inscrisi la Campionatul Mondial
-Campionatul Cluburilor de Crap sub umbrela AGVPS -organizat de Cluburi dar care vor fi inscrise la Campionatul Mondial de AGVPS.

Campionatul Mondial din Romania o sa fie organizat de RIG-AGVPS-Federatie (cel putin in scrisoarea trimisa asta scria )

Acum fiecare este liber sa se inscrie in ce campionat vrea ...unii vor sa fie campioni nationali alti vor sa fie campioni mondiali .... :D

eu asa vad situatie si fiecare sa-si vada de campionatul lui .....
-------------
Daca se semneaza un protocol intre cele doua parti si Federatia primeste echipe /loturi de la cluburi la campionatul national (Federatie) si Cluburile de crap/Agvps primeste loturi de la Federatie in campionatul care trimite lotul la CM eu zic ca au de castigat pescarii .

Putem participa la ambele campionate fara nici o obligatie sa fim membre la ambele structuri ....

Eu unul as participa la ambele daca nu as fi obligat sa fiu membru la federatie si daca campionatul organizat de Federatie este ok ca si organizare ....

Stiu din prima cand ma inscriu ca la unul pot merge la CM si la altul nu pot si daca am timp pot alege sa merg la ambele :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Iulică, legeea nu te interesează ce scrie?
Ia uit:
Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Dacă tu vrei la brăilele organizate pe ici, pe colo, nu e treaba federației.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Stefan Popescu scrie:Iulică, legeea nu te interesează ce scrie?
Ia uit:
Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Dacă tu vrei la brăilele organizate pe ici, pe colo, nu e treaba federației.
------------

pe "lege" Federatie e pierzatoare atata timp cat nu este recunoscuta international :wink:
Brailele alea ale noastre ne trimit la CAMPIONATUL MONDIAL
Competitiile alea "legale" ale Federatiei ne trimit la ...... nimic

Stefan Popescu
pescar de competitie

Iulică,
Poți garanta acest lucru? Cu subiect și predicat!

PS Ar fi interesant să intrebi mâine la ședința AGVPSR. Bentu știe deja de această acțiune!

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Stefan Popescu scrie:Iulică,
Poți garanta acest lucru? Cu subiect și predicat!

PS Ar fi interesant să intrebi mâine la ședința AGVPSR. Bentu știe deja de această acțiune!
-----------

de la inceput am scris .." ce cred eu -convins " .....

pot garanta ce cred eu ???
Dupa ziua de maine poate cred alceva .... :wink: vorbesc in nume personal
pana la congresul fips nu cred ca se stie nimic sigur 100 %...

Stefan Popescu
pescar de competitie

Unii s-ar putea să mai știe câte ceva, dar tac!

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Stefan Popescu scrie:Ce chestie. In Olanda federația eliberează permise de pescuit? Poate aud și pe aici câtiva!
Popescule, cartea federala NL cu apele pe care poti sa pescuiesti este groasa cat o Biblie...si multe dintre lacuri sunt proprietatea Federatiei, cumparate pe banii ei, ca sa nu mai vorbesc de concesiuni, combinatii cu primariile, etc...tu ce dreaq lacuri ai ca sa poti sa emiti pretentii pentru permise? Ce poti tu sa oferi? UN MARE NIMIC...Vrei doar sa iei...Tu esti la MTS, ce ai tu de-a face cu pescuitul, cu apele si cu permisele? Cum sa emita frps-ul permise de pescuit? E ca si cum federatia de caiac-canoe ar emite permisele de navigatie!!

Federatia Olandeza este constituita, in mare, ca agvps-ul, adica asociatii regionale la care pot adera fie cluburi/asociatii, fie persoane fizice...etc, etc...ca am treaba.
"Keep it simple!"

capatina

Mesaj de capatina »

este fumul gros tare fumati cu geamul inchis de faceti o paralela intre RO si NL :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”