Led Lenser H7 3XAAA Blister Pareri

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mircea62
Puncte: 0

Re: Led Lenser H7 3XAAA Blister Pareri

Mesaj de mircea62 »

S-ar putea sa fie cam subtire cablul de la casti. Incerca cu un cablu de la un alimentator.
Mircea B.

kata

Mesaj de kata »

cablul deteriorat il schimba importatorul in service cu un alt fel de cablu...cu care nu mai sunt probleme ( e un cablu spiralat cum e la receptorul telefoanelor fixe).

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Allen Besnovich scrie:........
Daca bate MULT MAI BINE decat h7 led lenser, eu o mananc si beau 2 beri după ea:).....
Ce inseamna MULT MAI BINE ? Au scos chinezii o groaza de lanterne care sunt mai puternice decat H7 ... au mai multi lumeni, consuma mai putin, merg cu 3,7 sau 7,4 volti...
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

Am avut modelul H7. Nu am avut nici o problema cu lantern, decat ca imi trebuiau 2 seturi de aculmulatori/ noapte in caz de activitate intense. Intotdeauna am la mine minim 8-10 acumulatori incarcati si pe percurs ii tot incarc. Am trecut apoi la Seo7R. Lanterna mai usoara si cu acumulatorii plasati in fata. Putere un pic mai mare a led-ului, dar bacteria se consuma la fel de repede. Ma deranja la Seo7 si modul in care reglezi focusarea lentilei + fiind confectionata din plastic alb in mare parte, se murdareste cam repede. In rest nici o problema. Pentru anul asta, am trecut la H14R2. Foarte scumpa, intr-adevar, dar e mama lanternelor frontale.... (800 lumeni, spot maxim la 300m, foarte usor de reglat). Abia astept sa o testez si pe balta!
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Allen Besnovich scrie:
osc1or scrie:Am scris si mai sus.. nu scrie nimic pe ea.. e o chinezarie.
Stiu ca e albastra. Are bateria tot in fata nu in spate cum are H7.
2 lire de pe ebay..
Daca bate MULT MAI BINE decat h7 led lenser, eu o mananc si beau 2 beri după ea:)
Singura lanterna care se apropie de h7 ca intensitate luminoasa, este copia ei fidela, chinezeasca.
Daca vrei sa ma contrazici. Dovezi :D
deovezile le gasesti singur daca te duci in dragonul rosu...vei avea o revelatie :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabriel2vsl

Mesaj de gabriel2vsl »

Daca nu esti dispus sa dai pe o lanterna 3-4 milioane, eu recomand pe cea de la Dan Mitranescu , care "stie" urmatoarele: bate minim 40 metri, lumina este alba si puternica, are aceleasi reglaje ca si Led Lenser(mai putin senzorii), bateriile de la Ikea au tinut 2 nopti aprinsa continuu de la 20.00 pina la 6 dimineata, in balcon la frig. Despre fiabilitate nu vorbesc pentru ca am cumparat-o de 3 saptamini... Pretul este de 60 lei.
EvercarpTeam

tranis

Mesaj de tranis »

OHABA TEAM BRASOV

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Eu am din anul 2007 o lanterna Petzl Tikka XP si sunt si acum multumit de ea si functioneaza bine :D
Nu lumineaza asa tare ca noile modele aparute pe piata dar si bateriile tin 2-3 concursuri de 72 ore in care o folosesc intens :wink:
Am cumparat atunci lanterna de la un magazin numit Himalaya .

E bine sa ai in trusa si o lanterna mai puternica si trebuie folosita numai atunci cand nu face fata lanterna normala si pescuiesti la punct fix (gen plaur) si trebuie sa vezi exact unde cade montura,unde trebuie sa vezi unele repere ,etc .

La scosul pestelui,iluminarea monturii ,etc nu vad cum te ajuta o lanterna puternica .....numai daca ai probleme cu vederea :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...Led Heaolight...made in China, o folesesc la arbitraj...se vede unde cade montura si la peste 150m...daca reuseste pescarul :D ...nu cred ca depaseste 40 lei...consum foarte redus...o am de vreo doi ani si e ca...noua :D ...

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Am pus mana asta pe un H14. Demintial !!! Bate mai tare decat H7 si mai puternic.

http://www.totalfishing.ro/lanterna-cap ... 15228.html

Ia zi Nae, 13h incontinuu, sa nu imi zici ca o tii 13h incontinuu pe cap aprinsa, ca nu te cred, nu de alta, dar noaptea are vreo 8-10h.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”