Dragul meu , hai sa-ti explic ( am mai facut-o ! mai demult ) cum stau lucrurile :
- suntem intr-o piata de flori , si "floare de cactus" se gaseste numai pe o taraba . Pentru ca florarul era batrin si gras

, ceilalti participanti din piata asta de flori - isi fac un sfat si se hotareasc ca de "maine" sa se implice toti cultivatorii de salata sau arpagic si sa faca in asa masura incit "floare de cactus" sa fie pe mai multe tarabe , functie de implicarea fiecaruia si de puterea lui de a vinde florile pina nu se vestejesc plus ca cel care vindea si producea pina acum aceste minunate flori , trebuie sa fie inlocuit de asociatia lor ( adica dat afara din piata , fara asa intrebe producatorul ! ) .
Se construiesc sedinte de grup , se fac invitatii , etc - dar florarii in marea lor majoritate trebuiau sa asteapte si o vorba din partea celui care creste floarea asta minune ! Ei bine ei si-au asumat multe proiecte de flori , fara sa aiba in gradina asa floare , pentru ca ei erau la nivel de ridichii de iarna !!!!
Grupul contestatar al vrednicului florarar de cactus , discuta si discuta si fac planuri , le publica in ziarul local si in multe foite sau mizerii pe de piata , adica fac marketing

, si invita lumea la "floare de catus" , mai ieftina si mai colorata , dar uita un singur lucru ......
"Florile de cactus" le vinde exclusiv un producator caruia de 2 ani de zile , asociatia asta de pietari tupeisti , vrea sa ii darime omului taraba din piata locala si sa-l scoata din oras !
Vine ziaristul local si spune - imi plac "cactusii" producatorului , am incredere in cel care le-a si promovat pina acum , pentru ca a "vindut" ( adica rezultate !!! ) bine si a avut premii la concursurile mondiale de flori , eu ii fac publicitate si asigur un sistem de selectare a florilor viitoare , fara partinire , lucrez cu producatorul bine , fara sa-l contest , asigur sponsori si finantare pentru a vinde aceste flori si si in alte piete , samd . Nu vreau sa ma amestec cu epigonii , care au organizat cel mult o cupa locala la ridichea uriasa , plina de contestatii si cu multe premii "uriase" , din care cultivatorul castiga 40 % din ridichiile smulse , sau cu altii care se cred ca pot promova si "pufuletii" dintre degetele de la picioare , drept produs organic si ei nu sunt in stare sa se stabilizeze cu creierul mic .
Cam asta e sistemul propus acum !
Ai inteles ceva din parabola asta ?????????
PS - daca nu ai inteles - iti zic un singur lucru - NU PROMITE CE NU ESTE AL TAU !!!