Turneul AVP - Campionatul National de Pescuit la Crap

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

cimpoieru razvan

Re: Turneul AVP - Campionatul National de Pescuit la Crap

Mesaj de cimpoieru razvan »

este pe departe cel mai corect sistem, poate nici nu realizati ce inseamna sa-l ai pe vantu in spate !

discutile din momentul asta nu le mai fac decat carcotasii, nu prea ai ce sa comentezi :idea: :!:

prea multa rautate si orgolii din cauza unora. nu cred ca isi mai are rost polemica.

dan cotelici
Puncte: 0

Mesaj de dan cotelici »

Eu imi doresc vant din fata!
Daca Dvs va doriti altceva va doresc fir intins!
PS.Pregatiti 9000 Ron pentru cele 6 etape si mai vorbim
The second best is the first loser!

checienriliz

Mesaj de checienriliz »

Interesanta discutie! Ce ma surprinde, insa, este lipsa de reactie a celor direct implicati, respectiv membrii cluburilor care au fost la sedinta-minune. Si mai ales faptul ca nu s-a raspuns inca problemei (firesti, de altfel) ridicate de domnul Cotelici, respectiv faptul ca , in acest demers, au fost ignorati participantii la acea sedinta si deciziile luate de acestia.
"A-ti rata viata inseamna sa ajungi la poezie fara ajutorul talentului." Emil Cioran

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Dragul meu , hai sa-ti explic ( am mai facut-o ! mai demult ) cum stau lucrurile :

- suntem intr-o piata de flori , si "floare de cactus" se gaseste numai pe o taraba . Pentru ca florarul era batrin si gras :x :x , ceilalti participanti din piata asta de flori - isi fac un sfat si se hotareasc ca de "maine" sa se implice toti cultivatorii de salata sau arpagic si sa faca in asa masura incit "floare de cactus" sa fie pe mai multe tarabe , functie de implicarea fiecaruia si de puterea lui de a vinde florile pina nu se vestejesc plus ca cel care vindea si producea pina acum aceste minunate flori , trebuie sa fie inlocuit de asociatia lor ( adica dat afara din piata , fara asa intrebe producatorul ! ) .
Se construiesc sedinte de grup , se fac invitatii , etc - dar florarii in marea lor majoritate trebuiau sa asteapte si o vorba din partea celui care creste floarea asta minune ! Ei bine ei si-au asumat multe proiecte de flori , fara sa aiba in gradina asa floare , pentru ca ei erau la nivel de ridichii de iarna !!!!
Grupul contestatar al vrednicului florarar de cactus , discuta si discuta si fac planuri , le publica in ziarul local si in multe foite sau mizerii pe de piata , adica fac marketing :x , si invita lumea la "floare de catus" , mai ieftina si mai colorata , dar uita un singur lucru ...... "Florile de cactus" le vinde exclusiv un producator caruia de 2 ani de zile , asociatia asta de pietari tupeisti , vrea sa ii darime omului taraba din piata locala si sa-l scoata din oras !
Vine ziaristul local si spune - imi plac "cactusii" producatorului , am incredere in cel care le-a si promovat pina acum , pentru ca a "vindut" ( adica rezultate !!! ) bine si a avut premii la concursurile mondiale de flori , eu ii fac publicitate si asigur un sistem de selectare a florilor viitoare , fara partinire , lucrez cu producatorul bine , fara sa-l contest , asigur sponsori si finantare pentru a vinde aceste flori si si in alte piete , samd . Nu vreau sa ma amestec cu epigonii , care au organizat cel mult o cupa locala la ridichea uriasa , plina de contestatii si cu multe premii "uriase" , din care cultivatorul castiga 40 % din ridichiile smulse , sau cu altii care se cred ca pot promova si "pufuletii" dintre degetele de la picioare , drept produs organic si ei nu sunt in stare sa se stabilizeze cu creierul mic .
Cam asta e sistemul propus acum !
Ai inteles ceva din parabola asta ?????????

PS - daca nu ai inteles - iti zic un singur lucru - NU PROMITE CE NU ESTE AL TAU !!!

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Pai ai uitat ca anul trecut floarea s-a vestejit. Saracu batran crede ca el si taraba lui o sa traiasca din amintiri? :lol: :lol: Taraba si-a mutat-o singur ca a venit criza. :lol:
Asociatiile astea "de pietari tupeisti" vor asa altoiasca cactusul ca sa ajunga floarea sa ia premiul ce mare. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The second best is the first loser!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

dan cotelici scrie:Pai ai uitat ca anul trecut floarea s-a vestejit. Saracu batran crede ca el si taraba lui o sa traiasca din amintiri? :lol: :lol: Taraba si-a mutat-o singur ca a venit criza. :lol:
Asociatiile astea "de pietari tupeisti" vor asa altoiasca cactusul ca sa ajunga floarea sa ia premiul ce mare. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
In baza carei experiente si ce va califica drept producatori de "flori de cactus" ? V-a dat cineva reteta ????? V-a bagat cineva in seama pina acum cu proiectul vostru de "butasire" a performantei la crap ?? ( de parca asta de pina acum nu e suficienta ! :mrgreen: )
Daca Da - cine ??????? Va spun eu - Nimeni !! Niciun cumparator de flori zdravan la cap nu contesta premiile obtinute la piata mondiala de flori , obtinute pina acum , pe productia si distribuirea unor gradinari !
Umplem "piata de flori" cu panselutze , chiparoase si anenome , frumos mirositoare dar putrede si greu de cultivat de cineva care e la debut si care doreste sa mute sera de flori de ici colo , fara nici un fel de expertiza , fenomen care nu intereseaza producatorul de "flori de cactusi" . In plus va faceti rating de postari aiurea pe un site local - si voi nici macar nu cresteti flori - voi cresteti legume si anul merge bine arpagicul !!! :lol: :lol: Eu va spun doar atit - faceti profit din GULIE de toamna !

cimpoieru razvan

@checiandrelease

prietene, ageamii(sau agaricii) ca tine si ca mine, ar trebui sa isi vada de treaba lor si sa nu intervina in discutii unde nu le fierbe oala.

tu probabil ca esti pus de cineva sa creezi disensiuni si certuri. probabil ca aveai (sau ai) si tu un os de ros. urat. :oops:

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Marea problema a producatorilor de "flori de cactus" este ca nu gasesc intotdeauna "tiganca"potrivita care sa le vanda la piata ...da" nu e o problema,
ca "tigani " sunt ...slava Domnului :lol: :wink:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

cimpoieru razvan

buna analogia ! :!: asa e, "tigani" sunt destui, poate ar trebui sa nu mai fie pupati in c_r din "respect" si trecut la fapte . cum a facut avp.
in rest, sunt probleme personale si interese. si poate putina incompetenta si lipsa de profesionalism :oops:

@dancotelici
in povestea cu "florile" tu ai rolul "povestitorului" :!: atat :!: :roll: :oops:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

domnilor,
lucrurile trebuiesc privite in mod constructiv. presedintii de cluburi si asociatii sunt invitati sa organizeze etapele acestui turneu si sa-i preia conducerea.
desigur, e putintel mai greu sa organizezi o etapa de campionat national decat sa participi la un vot pe motiv ca ai avut 11 milioane de lei vechi sa-ti faci un club. (iar votul sa-l exprimi pe antipatii personale, nu pe considerente constructive). asta e.
dar sa privim si avantajele. fiecare concurs va avea taxa sa si premiile proprii. echipele vor castiga bani si (sau) puncte AVP. la final, vom avea un clasament al campionatului national. vom avea o echipa nationala care va pleca la CM sustinuta de AVP.
unde sunt problemele?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”