viorel dulamita scrie:...Led Heaolight...made in China, o folesesc la arbitraj...se vede unde cade montura si la peste 150m...daca reuseste pescarul ...nu cred ca depaseste 40 lei...consum foarte redus...o am de vreo doi ani si e ca...noua ...
Am si eu una, cumpărată de la Dan Mitranescu. Într-adevăr este o super lanterna pt cât costa.
Am un Led Lenser H7R de vreo 3 ani, nici o problema in afara de banda de elastic care s-a cam blegit. Am folosit-o intens si la pescuit, la diverse iesiri, in drumetii montane, plimbari cu bicicleta, a plouat-o, am dormit pe ea, inca merge impecabil.
E scumpa intradevar si m-am gandit ca o sa ma lase dar deocamdata m-au lasat acumulatorii ei originali, asa ca am pus altii. Am incercat cu mai multe tipuri de 900 sau 1000 mAh, Duracel, Varta, Eneloop, Energizer dar cel mai multumit am fost AAA Sanyo R3 1000 mAh, sunt facuti in Japonia si chiar tin mult mai mult decat restul.
Mi-am mai luat si o copie de Led Lenser sa am de rezerva, exact ce vinde si domnul Mitranescu dar de pe alt site. Nu am folosit-o ci doar am facut proba, deci nu stiu cat e de robusta, ca si luminozitate sunt egale ca putere as zice cu deosebirea ca cea clona are proiectia luminoasa de forma patrata, dar nu e prea deranjant. La materiale se cam simte diferenta in minus: aluminiu de la bulb e mai subred si cam joaca piesele, carcasa ce acopera cutia bateriilor e dintr-un material mai subtire si mai fragil, banda de elastic e mult mai proasta, iar firele dintr-un material mai teapan. Daca ar tine jumate cat cea originala ar fi o treaba buna.
Am folosit si H14 dar nu mi-a placut, mult mai mare si mai grea cu 4 baterii AA, diferenta de luminozitate nu se prea vede si nu ai nevoie la pescuit de ea asta in conditiile in care suge mai rapid bateriile.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........