Turneul AVP - Campionatul National de Pescuit la Crap

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: Turneul AVP - Campionatul National de Pescuit la Crap

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:domnilor,
lucrurile trebuiesc privite in mod constructiv. presedintii de cluburi si asociatii sunt invitati sa organizeze etapele acestui turneu si sa-i preia conducerea.
desigur, e putintel mai greu sa organizezi o etapa de campionat national decat sa participi la un vot pe motiv ca ai avut 11 milioane de lei vechi sa-ti faci un club. (iar votul sa-l exprimi pe antipatii personale, nu pe considerente constructive). asta e.
dar sa privim si avantajele. fiecare concurs va avea taxa sa si premiile proprii. echipele vor castiga bani si (sau) puncte AVP. la final, vom avea un clasament al campionatului national. vom avea o echipa nationala care va pleca la CM sustinuta de AVP.
unde sunt problemele?
Probleme nu sant si nici nu vor aparea daca in cele 6 manse ale turneului AVP va fi un regulament unic in care se vor regasi urmatoarele reguli :
-2 martori la cantar;
-cantare mecanice + trepied ;
-o brigada de arbitrii ca cea a APS-ului folosita de AVP si in turneul de spinning;
-un arbitru sef care sa ia deciziile echidistant;
-cantaririle sa se faca doar ziua;
-distanta minima intre standuri de 50 m;

EU VOI FI PRIMUL CARE MA INSCRIU LA ACESTE CALIFICARI.

P.S. stiu ca nu va intereseaza dar mi-am dat si eu cu parerea.

cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

@Adi
Cele 6 manse vor avea 2 regulamente. Unul de organizare si unul de concurs, ce vor fi date cluburilor sau asociatilor organizatoare.
Brigada de arbitri este a APS-ului.
Cei sase organizatri vor alege un director de turneu care va urmari respectarea regulamentelor si buna desfasurare a competitiei.
Taxele celor 6 etape vor fi intre 1000 si 1500 RON.
Orice club sau asociatie din tara care considera ca poate organiza o etapa sunt invitate pe data de 21 februarie la sediul ALP.
2 cluburi sau asociatii nu pot organiza cite o etapa pe aceasi balta.
Un club nu poate organiza 2 etape.
2 cluburi isi pot uni fortele pt. organizarea unei etape.
Organizatorii acestui CN sunt cei 6 presedinti de cluburi sau asociatii.

Rosioru si Vladeanu NU sunt implicati in organizarea acestui turneu.
APCR nu va organiza nici o etapa, cu toate ca dispune de cea mai mare si echilibrata pista de concurs (HOBAIA), din motive lesne de inteles.

Cine nu se sperie de munca si raspundere este invitat.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Alt club poate sa organizeze o etapa pe Hobaia ?

dinu

Mesaj de dinu »

Domnilor, ce se intampla cu victor oana????cele afisate pana acuma cum sa le intelegem? mai este victor oana presedinte la crap ori ba.Trebuie specificat foarte exact, cine organizeaza pana la urma aceasta competitie, campionatul national la crap???? si cine este noul presedinte.

cornel rosioru
maestru emerit

Dan Mitranescu scrie:Alt club poate sa organizeze o etapa pe Hobaia ?
Da.
Cornel Rosioru ,

cornel rosioru
maestru emerit

dinu scrie:Domnilor, ce se intampla cu victor oana????cele afisate pana acuma cum sa le intelegem? mai este victor oana presedinte la crap ori ba.Trebuie specificat foarte exact, cine organizeaza pana la urma aceasta competitie, campionatul national la crap???? si cine este noul presedinte.
Am mai spus organizatorii turneului sunt cei sase presedinti care se ofera sa organizeze etapele.
Acestia isi pot alege directorul turneului.
Dupa parerea mea acesta ar trebui sa fie Victor Oana, presedintele sectiuni crap din cadrul federatiei.
Este doar o parere personala eu nefiind implicat in organizarea acestui CN.
Cornel Rosioru ,

mircioss

Mesaj de mircioss »

Probleme nu sant si nici nu vor aparea daca in cele 6 manse ale turneului AVP va fi un regulament unic in care se vor regasi urmatoarele reguli :
-2 martori la cantar;
-cantare mecanice + trepied ;
-o brigada de arbitrii ca cea a APS-ului folosita de AVP si in turneul de spinning;
-un arbitru sef care sa ia deciziile echidistant;
-cantaririle sa se faca doar ziua;
-distanta minima intre standuri de 50 m;

EU VOI FI PRIMUL CARE MA INSCRIU LA ACESTE CALIFICARI.

P.S. stiu ca nu va intereseaza dar mi-am dat si eu cu parerea.

EU VOI FI AL DOILEA CARE MA INSCRIU LA ACESTE CALIFICARI. :D :!:
Mircea Stanciu

cimpoieru razvan

Mesaj de cimpoieru razvan »

vad ca tot pomeniti cuvantul "federatie". si titlul de "presedintele federatiei". treziti-va fratilor, nu exista nici o federatie legal , ea este doar in capul unora ! este un fel de fata morgana : o iluzie la care speri, iti pare ca o vei atinge, dar in realitate este tot mai departe.....

felicitari AVP pentru idee si pentru proiect, trebuia sa va implicati mai de mult. imi pare rau ca nu pot participa, sunt constient ca nu mai pot tine ritmul cu tinerii talentati din ziua de astazi, pe care i-am urmarit pe viu la MV 2. si am vazut ce pot !

Mugur Ioan

Mesaj de Mugur Ioan »

Eu sigur voi fi printe cei inscrisi, imi place aceasta idee, o ador, si sigur voi participa la ea.

Ca sa imi dau si eu cu parerea: Problema este ca printe noi, cei ce navigam pe acest site, exista si unii care gandesc mult peste medie, SI SUNT CONVINS CA MULTI INTELEGETI LA CINE MA REFER, ma bucur sa fiu impreuna cu el.

Sper sa nu deranjez pe cineva ca nu asta imi e intentia, oricum eu ma stiu ca nu am abilitati de a ma apropia de medie........
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”