Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
2. prin faptul ca ignora total hotararile care au fost luate prin vot deschis la sedinta presedintilor de cluburi unde a avut si un reprezentant in persoana d-lui cornel rosioru alias lvandrei vladeanu scrie:1. nu exista niciun fapt implinit. exista si varianta sa nu se faca.
2. cum?
3. ok
4. ce e incalcit si cine sa se deschida?
Domnul sau tovarasul Bentu a citit tot ce am scris ,chiar in adunare a pomenit faptul ca l-am acuzat de cardasie si coruptie .Vladut Mateianu scrie:Victor Oana, 2008 :
"Din pacate si varianta APCR nu a fost negociabila ,astfel incat a-ti apelat la ultima alternativa ,si aceea de dezinformare ,si spun asta pentru ca nu vreau sa ma gandesc la CORUPEREA TOVARASULUI BENTU !!!
NU INTELEG DE CE ASA SUBIT A DEVENIT APARATORUL VARIANTEI APCR ,FARA MACAR SA ASCULTE PANA LA CAPAT VARIANTA MAJORITATII ECHIPELOR CARE DORESC SA PARTICIPE LA C.N ???????????
ORICUM ,CU TOVARASUL BENTU NE VEDEM LA TRIBUNAL ,PENTRU CA IN CEL MAI SCURT TIMP SE VA FACE O NOTIFICARE LA TRIBUNAL IMPOTRIVA AGVPS PENTRU MODUL DISCRETIONAR IN CARE A INTELES SA ARBITREZE ACESTE NEGOCIERI ."
"Cand sa postat decizia si regulamentul de desfasurare al competitiei ,CARDASIA DINTRE APCR SI TOVARASUL BENTU ERA DEJA ''PATENTATA ''si noi am fost pacaliti de vrajeala TOVARASULUI BENTU ,cum ca el va media corect si impartial aceste neintelegeri intre cele doua variante .
Am cazut in capcana intinsa de el ,insusindu-ne propunerea lui de a mai disputa inca o mansa finala ,lucru pe care nu l-a mai recunoscut la masa tratativelor .
PROMIT CA PE VIITOR AM SA FIU MULT MAI ATENT SI SA NU MAI CAD IN CAPCANA . "
"G6 nu a pierdut nimic,a reusit sa atraga atentia pescarilor la ilegalitatile care le face APCR ,la modul cum intelege APCR sa se consulte cu celelalte cluburi ,dar mai ales A DEMASCAT CARDASIA DINTRE APCR SI TOVARASUL BENTU ,LUCRU CARE NU SE PUTEA FACE DECAT PRIN ''CORUPTIE''"
Oare ce-ar fi spus domnul Bentu daca i-ar fi fost prezentata la sedinta o foaie care sa contina mesajele de mai sus facute publice de domnul mai sus citat ?
oanavictor scrie:
PROMIT CA PE VIITOR AM SA FIU MULT MAI ATENT SI SA NU MAI CAD IN CAPCANA . "
.