Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
... pickup-ul de la ...viper28 scrie:pukapude ?????
bobalex76 scrie:Scuze in leg cu scrisul,pt ca tst de pe telefon.
Da,este vorba de pik-up. Iar in ceea ce priveste adresa,stiam ca imi este trecuta in profil. Imi pare rau. O sa pun si o poza sa vedeti despre ce este vorba.
Va multumesc
Cam greu cu gauritul,pt ca pe partea cealalta da ditect in prinderea pe corpul mulinetei. Nu se poate nitui. Eram interesat daca si unde pot gasi piesa. Am inteles ca,coco se ocupa cu mulinete si reparatul lor,dar nu imi raspunde la mesaj. Astept daca stie cineva o mulineta attack stricata si pikapul bun sau efectiv piesa meaUngureanu Bogdan scrie:Eu as incerca sa gauresc ambele piese in interiorul rupturii in doua puncte ,unde imi permite ,cu un burghiu fin la turatie si as introduce doua stifturi subtiri dar abrazivepe acele 4 gauri formate la fix prin masurarea precedenta a gaurilor. Apoi as face rost de locttite de la wurtz si as lipi tot ansamblul sa il aduc la cota zero.daca mi ar iesi asta, nu ar avea moarte, eventual s ar rupe din alta parte....
Pentru executarea acestei reparatii trebuie sa ai
scule(dordmasina usoara de turatie si menghina),pricepere si nervi. Asta ar fi o ultima solutie, daca nu gasesti piesa.
Ce am explicat eu mai sus nu face referire la nicio nituire.eu stiu foarte bine ce vorbesc si ce inseamna aceasta reparatie.bobalex76 scrie:Cam greu cu gauritul,pt ca pe partea cealalta da ditect in prinderea pe corpul mulinetei. Nu se poate nitui. Eram interesat daca si unde pot gasi piesa. Am inteles ca,coco se ocupa cu mulinete si reparatul lor,dar nu imi raspunde la mesaj. Astept daca stie cineva o mulineta attack stricata si pikapul bun sau efectiv piesa meaUngureanu Bogdan scrie:Eu as incerca sa gauresc ambele piese in interiorul rupturii in doua puncte ,unde imi permite ,cu un burghiu fin la turatie si as introduce doua stifturi subtiri dar abrazivepe acele 4 gauri formate la fix prin masurarea precedenta a gaurilor. Apoi as face rost de locttite de la wurtz si as lipi tot ansamblul sa il aduc la cota zero.daca mi ar iesi asta, nu ar avea moarte, eventual s ar rupe din alta parte....
Pentru executarea acestei reparatii trebuie sa ai
scule(dordmasina usoara de turatie si menghina),pricepere si nervi. Asta ar fi o ultima solutie, daca nu gasesti piesa.