reparatii MULINETA ATTACK TOURNAMENT

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

bobalex76
Puncte: 0

reparatii MULINETA ATTACK TOURNAMENT

Mesaj de bobalex76 »

Buna ziua. Ma ajuta cineva va rog pt a gasi o solutie de a repara sau schimba pukapude la o multineta attack? Va multumesc

viper28

Re: reparatii MULINETA ATTACK TOURNAMENT

Mesaj de viper28 »

pukapude ?????

pilbak levente

Mesaj de pilbak levente »

Probabil a vrut să scrie pick-up :)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

viper28 scrie:pukapude ?????
... pickup-ul de la ...
Daca ar avea trecuta si locatia la profil, cred ca ar primi mai multe recomandari de persoane sau service-uri unde se poate efectua reparatia.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

bobalex76

Mesaj de bobalex76 »

Scuze in leg cu scrisul,pt ca tst de pe telefon.
Da,este vorba de pik-up. Iar in ceea ce priveste adresa,stiam ca imi este trecuta in profil. Imi pare rau. O sa pun si o poza sa vedeti despre ce este vorba.
Va multumesc

bobalex76

Mesaj de bobalex76 »

bobalex76 scrie:Scuze in leg cu scrisul,pt ca tst de pe telefon.
Da,este vorba de pik-up. Iar in ceea ce priveste adresa,stiam ca imi este trecuta in profil. Imi pare rau. O sa pun si o poza sa vedeti despre ce este vorba.
Va multumesc
Fişiere ataşate
IMG_20140303_115934.jpg
IMG_20140303_115934.jpg (85.97 KiB) Vizualizat de 1217 ori

bobalex76

Mesaj de bobalex76 »

Nu ma ajuta si pe mine cineva?

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Eu as incerca sa gauresc ambele piese in interiorul rupturii in doua puncte ,unde imi permite ,cu un burghiu fin la turatie si as introduce doua stifturi subtiri dar abrazivepe acele 4 gauri formate la fix prin masurarea precedenta a gaurilor. Apoi as face rost de locttite de la wurtz si as lipi tot ansamblul sa il aduc la cota zero.daca mi ar iesi asta, nu ar avea moarte, eventual s ar rupe din alta parte....
Pentru executarea acestei reparatii trebuie sa ai scule(dordmasina usoara de turatie si menghina),pricepere si nervi. Asta ar fi o ultima solutie, daca nu gasesti piesa.
catch&release

bobalex76

Mesaj de bobalex76 »

Ungureanu Bogdan scrie:Eu as incerca sa gauresc ambele piese in interiorul rupturii in doua puncte ,unde imi permite ,cu un burghiu fin la turatie si as introduce doua stifturi subtiri dar abrazivepe acele 4 gauri formate la fix prin masurarea precedenta a gaurilor. Apoi as face rost de locttite de la wurtz si as lipi tot ansamblul sa il aduc la cota zero.daca mi ar iesi asta, nu ar avea moarte, eventual s ar rupe din alta parte....
Pentru executarea acestei reparatii trebuie sa ai
scule(dordmasina usoara de turatie si menghina),pricepere si nervi. Asta ar fi o ultima solutie, daca nu gasesti piesa.
Cam greu cu gauritul,pt ca pe partea cealalta da ditect in prinderea pe corpul mulinetei. Nu se poate nitui. Eram interesat daca si unde pot gasi piesa. Am inteles ca,coco se ocupa cu mulinete si reparatul lor,dar nu imi raspunde la mesaj. Astept daca stie cineva o mulineta attack stricata si pikapul bun sau efectiv piesa mea

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

bobalex76 scrie:
Ungureanu Bogdan scrie:Eu as incerca sa gauresc ambele piese in interiorul rupturii in doua puncte ,unde imi permite ,cu un burghiu fin la turatie si as introduce doua stifturi subtiri dar abrazivepe acele 4 gauri formate la fix prin masurarea precedenta a gaurilor. Apoi as face rost de locttite de la wurtz si as lipi tot ansamblul sa il aduc la cota zero.daca mi ar iesi asta, nu ar avea moarte, eventual s ar rupe din alta parte....
Pentru executarea acestei reparatii trebuie sa ai
scule(dordmasina usoara de turatie si menghina),pricepere si nervi. Asta ar fi o ultima solutie, daca nu gasesti piesa.
Cam greu cu gauritul,pt ca pe partea cealalta da ditect in prinderea pe corpul mulinetei. Nu se poate nitui. Eram interesat daca si unde pot gasi piesa. Am inteles ca,coco se ocupa cu mulinete si reparatul lor,dar nu imi raspunde la mesaj. Astept daca stie cineva o mulineta attack stricata si pikapul bun sau efectiv piesa mea
Ce am explicat eu mai sus nu face referire la nicio nituire.eu stiu foarte bine ce vorbesc si ce inseamna aceasta reparatie.
catch&release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”