ORGANIZATORI DE ETAPE - TURNEUL AVP CN CRAP

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ORGANIZATORI DE ETAPE - TURNEUL AVP CN CRAP

Mesaj de andrei vladeanu »

perfect.
The One Team

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

1 Cand eu organizam si participam la concursuri tu nu stiai ce-i ala hair rig
2.Il rog pe Cezar Bibu sa confirme/infirme ca eu i-am acuzat vreodata de fraude pe el, Oana si Dl.Badulescu

1. Putina decenta nu ne-ar strica, Dane, nu crezi ? Hai sa nu ne laudam fiecare cu ce-a inceput, cind si cum ? :)
2. Pe mine personal, ar fi fost culmea sa ma acuzi, cind stii f bine cum gindesc cind e vorba de reguli la un concurs...de ceilalti doi domni pomeniti, hm...hai sa zicem ca e mult de-atunci si se poate sa mai uitam :)

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Apropo de uitare : vad ca se tot afirma ca astia de la APCR ,cu Rosioru si Vladeanu , au tot facut ei regulile,bla bla. Pai, in 2005, calificarile parca s-au tinut dupa ideea (votata, intr-o comisie clara, cu majoritate, etc) sustinuta de Victor. Au fost si-atunci discutii, lungi, si s-a ales sistemul din anul acela ! Ca pe balta , au cistigat (si) atunci Senzorii, cred ca nu se mai poate discuta !

Ceea ce e deranjant e ca nimeni nu pomeneste cam cite sunt echipele alea in numele carora se tot zbat citiva conducatori de cluburi ( imi pare rau Dane, dar tu esti cel mai tifnos,si cam fara acoperire...), care saracele, n-au avut posibilitatea sa se afirme din cauza sistemului prost, fraudulos, etc impus de APCR ! In afara de Adi Zarguzon si parca de inca cineva, pina acum nici o echipa n-a spus clar "da, eu vin", daca sunt conditiile astea si astea !

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

dane, tu ai deviat discutia pe aspecte personale. si nici nu prea faci diferenta intre marlanie si umor.
nu m-am luat de fenomenalele tale rezultate la alea doua editii la care ai participat si nici nu te-am acuzat ca ai fi luat banii de la gura copiilor lui maty. in primul rand pt ca nu e corect si nici relevant in cazul discutiei de fata.
lasand la o parte glumele proaste pe care le faci cu soferul echipei nationale (asta poti sa i-o spui si lui mitzanu, ca lui proaspat medaliat cu argint la CM nu i-au cazut ouale sa ajute echipan nationala) sau aia cu poza cu tricoul romaniei (si p-asta poti sa i-o spui lu' zvonko, ca el de fapt n-a vrut sa ajute cu nimic, a vrut sa se dea si el jmeker in fata conationalilor) tu n-ai nimic relevant, de continut, de spus despre CN. tu te pricepi sa dai la gioale. de ani de zile.
ca dispar vladeanu si rosioru din competitiile de crap, nu-i un capat de tara, poate ca ei sunt cei care au pus primii umarul la crearea unui sistem competitional dar cu siguranta nu vor fi ultimii. dar tu ar trebui sa fii cel mai ingrijorat. in momentul in care dispar astia doi, tu esti jobless!!! tu nu mai ai ce face, iti dispare obiectul muncii. sau nu, gasesti tu altii doi, poate chiar din actuali parteneri!!!

multa sanatate domnu'
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Bun, se discuta mult dar din pacate mult pe langa subiect.

Ce am inteles eu pana acum din cele 2 topicuri deschise (si bineinteles, amestecate):

-inscrierea la CM '09 se face numai cu suportul AGVPS
-se propune sistem turneu pentru calificari
-cluburile sportive sunt invitate sa organizeze cate o etapa din turneu - propuneri - 6 etape
-ne intalnim la Darvari pe 14.02

Dar:

-de ce ne intalnim? A intrebat si Dan mai devreme, dar fara raspuns.
-sa rediscutam sistemul?
-sa facem propuneri pentru etape?
-sa stabilim regulamentul? Din nou? De fapt 2 relulamente, unul de organizare (???) si unul de pescuit...
-pe 21.02 ne intalnim din nou? Unde si de ce?
-de ce 21.02 cand data limita de prezentare a sistemului si a regulamentului catre AGVPS este 20.02?

Personal sunt de acord cu sistemul turneu (saptamana asta o sa vorbesc si cu membrii clubului), 3 din 6 (sau mai multe) etape, taxe cat mai mici (eventual doar pentru acoperirea costurilor cu balta, organizare, arbitrii, cupe/diplome).

Deja am acordul de principiu (mai raman mici detalii) al lui Vlad Parfene pentru Tancabesti 2 saptamana 22-28.06.

Va rog sa raspundeti punctual, evitand discutiile pe langa subiect, ca, pentru unii "time is money"...

PS Avand frageda in amintire ultima intalnire, care s-a prelungit pana seara, propun ora 10 sau 11 dimineata.
PS2 Poate ca la unele intrebari exista deja raspuns in cele 2 topicuri, dar sunt asa de amestecate si intrerupte de discutii off topic incat ar fi mai bine pentru toata lumea sa fie adunate intr-un singur loc - eventual intr-un topic nou "sticky".

S'auzim de bine,
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

crapu1

Mesaj de crapu1 »

Domnilor! nu-mi sta i fire sa revin de obicei asupra unor vorbe spuse anterior dar.....ma vad obligat sa revin cu urmatoarele precizari:atunci cand am vorbit cu Vladeanu la telefon si am fost de acord cu ceea ce sa scris in ALP despre sistemul de calificari am fost de acord ,ba chiar l-am felicitat pt.initiativa stiind faptul ca acum lucreaza ca redactor la ALP dar ceea ce nu am stiut este faptul ca atunci cand s-au intalnit toate cluburile ,la care a fost prezent si Vladeanu si Maestru sa votat cu totul alceva iar eu cand am vorbit cu Vladeanu eram convins ca inainte sa consultat cu Cluburile si ca in calitatea lui de secretar al sectiei de Crap al viitoarei federatii de pescuit sportiv-sectia crap,a publicat acest anunt referitor la 6 manse.Din discutiile avute ulterior cu presedinti de club am aflat defat ce sa discutat si sa votat la aceea sedinta la care din pacate eu nu am fost prezent personal si nu am avut timp sa discut cu reprezentantul clubului nostru care a fost prezent.Deci si prin urmare faptul ca ALP vrea sa se implice in acest CN este salutara initiativa dar numai ca si sponsor si atat.In ceea ce priveste cele 6 manse aici ramane de discutat pe data de 14 februarie la sedinta cluburilor.Din punctul meu de vedere 1500lei de mansa cum am auzit ca se vehiculeaza ca suma mi se pare enorm.(faceti socoteal si o sa vedeti ca am dreptate)ca sa nu mai vorbim de timp.Sa nu-mi spuneti acum ca nu este nevoie sa participi la toate mansele....hai sa fim seriosi daca vrei sa te califici nu ai incotro si tebuie sa participi la toate ,daca vrei sa ai sanse reale de a face parte din lot.Dar astea se vor discuta la sedinta;Eu nu vreau decat sa spun ca aflind ulterior cum au stat lucrurile nu pot sa fac nota discordanta fata de ceea ce sa votat la aceea sedinta si fata de membrii clubului meu care au fost de acord cu ce sa votat.
Cu scuzele de rigoare pt.toate partile implicate Razvan Dobrescu

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vali Vesa scrie:Bun, se discuta mult dar din pacate mult pe langa subiect.

Ce am inteles eu pana acum din cele 2 topicuri deschise (si bineinteles, amestecate):

-inscrierea la CM '09 se face numai cu suportul AGVPS

Obligatoriu

-se propune sistem turneu pentru calificari

Pe langa sistemul votat de catre presedintii de cluburi la precedenta intalnire ,intalnirea de pe data de 14 februarie are ca scop definitivarea regulamentului ,dar luand in considerare oferta de sponsorizare si de parteneriat media a revistei AVP,suntem deschisi la oferta venita din partea lor ,inclusiv la eventuale modificari .

-cluburile sportive sunt invitate sa organizeze cate o etapa din turneu - propuneri - 6 etape
-ne intalnim la Darvari pe 14.02

In sistemul propus de revista AVP ,rezulta clar ca organizatorii turneului urmeaza sa devina revista AVP ,iar organizatori de etapa unele cluburi .
Dar:

-de ce ne intalnim? A intrebat si Dan mai devreme, dar fara raspuns.
-sa rediscutam sistemul?

Sa stabilim clar regulamentul care a fost votat ,sa auzim exact de la sursa sistemul propus de AVP ,si eventual sa acceptam sau nu sistemul ,sau sa facem un altul de comun aacord .

-sa facem propuneri pentru etape?

Daca se accepta sistemul propus de AVP ,da .

-sa stabilim regulamentul? Din nou? De fapt 2 relulamente, unul de organizare (???) si unul de pescuit...

Da,vezi raspunsul de mai sus .

-pe 21.02 ne intalnim din nou? Unde si de ce?

La sediul AVP ,pentru definitivarea noului sistem ,daca vor fi noutati .

-de ce 21.02 cand data limita de prezentare a sistemului si a regulamentului catre AGVPS este 20.02?

Nu cred ca o intarziere de o zi o sa faca gaura in cer .

Personal sunt de acord cu sistemul turneu (saptamana asta o sa vorbesc si cu membrii clubului), 3 din 6 (sau mai multe) etape, taxe cat mai mici (eventual doar pentru acoperirea costurilor cu balta, organizare, arbitrii, cupe/diplome).

Sistemul turneu ar fi foarte bun numai daca ar fi gasite 6 lacuri de aceeasi marime ,unde sa incapa 50-60 de echipe ,cu locuri egale ,pentru ca se contabilizeaza primele 15 locuri .Nu poate fi egal un loc 15 la un concurs de 60 locuri cu un loc 15 dintr-un concurs cu 25 de locuri .

Deja am acordul de principiu (mai raman mici detalii) al lui Vlad Parfene pentru Tancabesti 2 saptamana 22-28.06.

Va rog sa raspundeti punctual, evitand discutiile pe langa subiect, ca, pentru unii "time is money"...

PS Avand frageda in amintire ultima intalnire, care s-a prelungit pana seara, propun ora 10 sau 11 dimineata.

ora 11
PS2 Poate ca la unele intrebari exista deja raspuns in cele 2 topicuri, dar sunt asa de amestecate si intrerupte de discutii off topic incat ar fi mai bine pentru toata lumea sa fie adunate intr-un singur loc - eventual intr-un topic nou "sticky".

S'auzim de bine,
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Incercati sa pastrati discutia doar la nivel constructiv, daca se continua cu atacuri la persoana voi interveni separand discutile....

PS Ma gandesc cu groaza ce se va intampla daca AVP se retrage de la organizarea turneului...... :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Cezar Bibu scrie:Apropo de uitare : vad ca se tot afirma ca astia de la APCR ,cu Rosioru si Vladeanu , au tot facut ei regulile,bla bla. Pai, in 2005, calificarile parca s-au tinut dupa ideea (votata, intr-o comisie clara, cu majoritate, etc) sustinuta de Victor. Au fost si-atunci discutii, lungi, si s-a ales sistemul din anul acela ! Ca pe balta , au cistigat (si) atunci Senzorii, cred ca nu se mai poate discuta !

Cezarica ,diferenta dintre atunci si acum consta in faptul ca acea comisie a fost aleasa de catre pescari ,la inceputul sezonului ,urmand ca acea comisie sa se ocupe de stabilirea sistemului si buna desfasurare a competitiei .Dupa ce sa supus la vot sistemul ,castigator cu 4-2 si o abtinere a fost desfasurarea competitiei pe loturi de cate 3 echipe plus capitan si rezerva ,cei invinsi si anume Mateianu a scris o expresie cam nelalocul ei si anume ''ACEASTA COMISIE DE INCOMPETENTI ........''
Binenteles ,atunci Cezar Bibu era independent ,iar acum membru marcant APCR :!:

Ceea ce e deranjant e ca nimeni nu pomeneste cam cite sunt echipele alea in numele carora se tot zbat citiva conducatori de cluburi ( imi pare rau Dane, dar tu esti cel mai tifnos,si cam fara acoperire...), care saracele, n-au avut posibilitatea sa se afirme din cauza sistemului prost, fraudulos, etc impus de APCR ! In afara de Adi Zarguzon si parca de inca cineva, pina acum nici o echipa n-a spus clar "da, eu vin", daca sunt conditiile astea si astea !
Ceeace pot garanta in mod sigur este faptul ca participarea membrilor Clubului Pelicanul si a Clubului Carp -Zone va depasi cu mult pe cea a Clubului Senzor si APCR.
In aceasta situatie ,CINE PE CINE REPREZINTA :?: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dar CS Senzor a anuntat ca nu m-ai participa la calificari de anul trecut.....asa ca nu ne m-ai amestecati ! :!:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”