ORGANIZATORI DE ETAPE - TURNEUL AVP CN CRAP

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: ORGANIZATORI DE ETAPE - TURNEUL AVP CN CRAP

Mesaj de andrei vladeanu »

val a vorbit la modul generic, punctual am sa raspund eu.

etapele vor avea o taxa maxima de participare de 14 - 1500 lei. se pot face si gratis, daca organizatorul
reuseste sa capaciteze echipele si sa ocupe locurile. prin urmare, chestiunea cu sutele de milioane cade.

vor fi programate in turneu initial pistele mari. apoi, cele mai mici. prioritate la inscriere vor avea echipele cu puncte, pe masura ce turneul avanseaza.

despre echitatea sistemului de punctaj voi vorbi sambata la darvari. si cred ca exista argumente solide din moment ce a fost de acord pana si dan mitranescu :D
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

crapu1 scrie:Domnilor! nu-mi sta i fire sa revin de obicei asupra unor vorbe spuse anterior dar.....ma vad obligat sa revin cu urmatoarele precizari:atunci cand am vorbit cu Vladeanu la telefon si am fost de acord cu ceea ce sa scris in ALP despre sistemul de calificari am fost de acord ,ba chiar l-am felicitat pt.initiativa stiind faptul ca acum lucreaza ca redactor la ALP dar ceea ce nu am stiut este faptul ca atunci cand s-au intalnit toate cluburile ,la care a fost prezent si Vladeanu si Maestru sa votat cu totul alceva iar eu cand am vorbit cu Vladeanu eram convins ca inainte sa consultat cu Cluburile si ca in calitatea lui de secretar al sectiei de Crap al viitoarei federatii de pescuit sportiv-sectia crap,a publicat acest anunt referitor la 6 manse.Din discutiile avute ulterior cu presedinti de club am aflat defat ce sa discutat si sa votat la aceea sedinta la care din pacate eu nu am fost prezent personal si nu am avut timp sa discut cu reprezentantul clubului nostru care a fost prezent.Deci si prin urmare faptul ca ALP vrea sa se implice in acest CN este salutara initiativa dar numai ca si sponsor si atat.In ceea ce priveste cele 6 manse aici ramane de discutat pe data de 14 februarie la sedinta cluburilor.Din punctul meu de vedere 1500lei de mansa cum am auzit ca se vehiculeaza ca suma mi se pare enorm.(faceti socoteal si o sa vedeti ca am dreptate)ca sa nu mai vorbim de timp.Sa nu-mi spuneti acum ca nu este nevoie sa participi la toate mansele....hai sa fim seriosi daca vrei sa te califici nu ai incotro si tebuie sa participi la toate ,daca vrei sa ai sanse reale de a face parte din lot.Dar astea se vor discuta la sedinta;Eu nu vreau decat sa spun ca aflind ulterior cum au stat lucrurile nu pot sa fac nota discordanta fata de ceea ce sa votat la aceea sedinta si fata de membrii clubului meu care au fost de acord cu ce sa votat.
Cu scuzele de rigoare pt.toate partile implicate Razvan Dobrescu
razvan,
increci sa dregi busuiocul. ma rog, e problema ta.
spui ca nu ai avut timp sa discuti cu reprezentantul clubului tau la sedinta din 15 decembrie. pai iti spun care a fost pozitia acestuia. cica pescuitul la crap nu e un sport, iar prezenta lui acolo se justifica prin a se asigura ca vladeanu si rosioru nu mai au nicio implicare in acest fenomen.
inca o data, multumesc pt felicitari.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Andrei

poti adauga pe lista celor care sustin acest sistem , in perspectiva unor participari viitoare , 2 asociatii - AVPS Vulturul si AVPS Bradul , ambele din Bucuresti , membre depline ale AGVPS .
Din motive de necunostiinta a locatiei de la Darvari , directorii acestor 2 asociatii nu vor veni la intilnirea din 14 , dar adeziunea lor va fi depusa la sediul AGVPS , in forma propusa de ALP .

crapu1

Mesaj de crapu1 »

Domnule pangica se pare ca pana acum nu am avut o discutie serioasa noi doi .Hai sa o avem acum.Ti se para ca a-ti trebuie 2 facultati ca sa ajungi la Darvari?Ne intalnim acolo pt ca Victor Oana are suficient bun simt si si-a pus propia casa la bataie pt a avea unde sa ne intalnim si nu din alte motive(vezi ca eu nu am nici un motiv sa fiu pupincurist-asa cum ai afirmat despre altcineva in postarile tale-cu subanteles nu direct)Daca pe acei domni de la asociatiile mentionate de tine ai intereseaza intradevar soarta CN vor veni daca nu-nu.In ceea ce priveste membrii cluburilor care anul trecut nu au participat la calificari eu zic ca mai intai sa te informezi bine si dupa aceea sa faci afirmatiile pe care le-ai facut mai devreme.Parerea mea personala este sa-ti vezi de ale tale si daca ai obiectii sa fi mai politicos in postari si sa nu jignesti oameni care poate nu i-ai vazut niciodata .Imi cer scuze daca tonul a fost acid dar eu nu vreau decat respect si sa ne vedem fiecare de ale noastre.Cu respect Razvan Dobrescu
P.S.
La fel de bine daca altcineva punea la dispozitie o alta locatie am fii venit si acolo.asa ca .............si joc de glesne.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Se incing spiritele; buba a copt si am o presimtire ca pe 14 febroarie la sedinta se va sparge; vom vedea daca cu folos. :oops: :oops: :oops:

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="Zarguzon Adi"]Se incing spiritele; buba a copt si am o presimtire ca pe 14 febroarie la sedinta se va sparge; vom vedea daca cu folos. :oops: :oops: :oops:[/quote]
Slabe sanse.
Pana acum in toate incercarile de a organiza o federatie si un sistem competitional au fost implicate cluburi de pescuit, majoritatea cu CIS.Nu a iesit ce asteptau unii sa iasa si acum se schimba strategia.Am ajuns la mana unor asociatii de vanatoare. :lol: :lol: :lol:
Pentru echidistanta hai sa lasam aceste asociatii sa ne organizeze ei etapele. :lol:
Eventual sa le si arbitreze...cu pusca'n mana. :lol:
The second best is the first loser!

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="mirceaef"][quote="dan cotelici"] M-am saturat sa particip la sedinte...![/quote]

dar altii care te suporta de ani de zile, ce sa mai spuna?!!
cand faceau parte din aceeasi comisie vladeanu, oana, badulescu si chiar bibu, partenerul tau la acea vreme, tu ii acuzai de fraude, dane!!!
tu in 2006 te-ai ridicat peste toata sala de participanti sa propui tu interzicerea ziaristilor si reporterilor in standuri! ca se si bateau si CBC si NBC sa ne filmeze!!! propunerea ta s-a votat iar tu n-ai mai catadicsit sa apari la calificari! pe tine chiar te intereseaza competitia sau doar vrei "sa-i spargi mufa strutului"? sincer, pt ca daca o sa-ti revezi postarile din 2004 incoace tu n-ai facut altceva decat sa te iei de sistemul de calificare, indiferent cine l-a organizat, indiferent cum a fost organizat.

pe mine ma intereseaza sa particip, si o voi face, cel mai probabil, indiferent de sistemul adoptat.[/quote]

Nu am nici o problema sa fac distinctia intre umor si marlanie.In postarea asta a ta nu am gasit nici macar urme de umor.De ce proiectezi temerile tale asupra altora?Daca cele doua personaje de care pomenesti ies din peisaj eu cred ca mai degraba tu vei ramane "jobless"

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="Val Pangica jr"]@Andrei

poti adauga pe lista celor care sustin acest sistem , in perspectiva unor participari viitoare , 2 asociatii - AVPS Vulturul si AVPS Bradul , ambele din Bucuresti , membre depline ale AGVPS .
Din motive de necunostiinta a locatiei de la Darvari , directorii acestor 2 asociatii nu vor veni la intilnirea din 14 , dar adeziunea lor va fi depusa la sediul AGVPS , in forma propusa de ALP .[/quote]

@ Victor Oana

Cu e Victore?Am avut sau nu dreptate? :wink:Ce efect poate avea asupra acestor asociatii o ulterioara suspendare din competitii dictata de AGVPS pentru neparticiparea la sistemul ales?

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val Pangica jr scrie:@Andrei

Din motive de necunostiinta a locatiei de la Darvari , directorii acestor 2 asociatii nu vor veni la intilnirea din 14 , dar adeziunea lor va fi depusa la sediul AGVPS , in forma propusa de ALP .
Ordinul dat de catre AGVPS este ca numai cluburile si asociatiile care participa la dezbateri pot vota sistemul pe care i-l doresc ,la sfarsitul adunarii absolut toti reprezentantii vor semna si stampila obligatoriu procesul verbal .
Semnand si stampiland procesul verbal dai girul ca asociatia din care faci parte va trimite cel putin o echipa sa participe la competitie .Daca dupa ce ai semnat si stampilat procesul verbal te razgandesti si nu mai participi la competitii ,AGVPS va suspenda asociatia respectiva ,pentru urmatoarele competitiicare se desfasoara sub egida sa .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="oanavictor"][quote="Val Pangica jr"]@Andrei
Daca dupa ce ai semnat si stampilat procesul verbal te razgandesti si nu mai participi la competitii ,AGVPS va suspenda asociatia respectiva ,pentru urmatoarele competitiicare se desfasoara sub egida sa .[/quote]
Revin cu intrebarea.
Cu ce ar afecta o eventuala suspendare asociatiile de tipul Bradul si Vulturul? :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”