Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu stiu daca e vorba de denigrare sau de ... atata poate spune doamna cu pricina ...tbd scrie:Noi romanii ne pricepem cel mai sa ne denigram valorile. Am auzit azi la TV cum o doamna intreba intr-o discutie referitoare la Gica Popescu, ce a facut pentru Romania Ilie Nastase. Buna intrebare, si ma intreb oare Nadia, Hagi, Tiriac or fi facut ceva pentru tara asta.
Nu stiu daca Gica Popescu ar trebui gratiat dar macar ar trebui sa i sa arate respectul cuvenit. Pentru cei care poate au uitat, pe langa ce a facut la echipa nationala a fost si capitan la Barcelona.
Pai si ce a facut Ilie Nastase pentru Romania? Pe vremea cand se manca salam cu soia si juma' de paine pe baza de cartela el vizita lumea si-l durea in gaoz de romani. A luptat cu sistemul, a incercat sa schimbe ceva, sa-si ajute semenii? NU, el era ocupat cu betii si cu femei, la fel ca acum. Cum adica denigram valorile. Pai a ajuns un fotbalist ca Gica POpescu sa fie asa mare valoare ca e exonerat de raspundere penala cand se asociaza in vederea comiterii de infractiuni, cand spala bani si delapideaza statul? Lasati-ne cu vrajelile astea lacrimogene, locul talharilor e la bulau.tbd scrie:Noi romanii ne pricepem cel mai sa ne denigram valorile. Am auzit azi la TV cum o doamna intreba intr-o discutie referitoare la Gica Popescu, ce a facut pentru Romania Ilie Nastase. Buna intrebare, si ma intreb oare Nadia, Hagi, Tiriac or fi facut ceva pentru tara asta.
Nu stiu daca Gica Popescu ar trebui gratiat dar macar ar trebui sa i sa arate respectul cuvenit. Pentru cei care poate au uitat, pe langa ce a facut la echipa nationala a fost si capitan la Barcelona.
Corect, niste betivi si niste afemeiati. Parca si Nadia a fugit in America si a lasat romanii cu soia lor. Ca bine la mai spui domnule, mai bine sa ne reprezinte in lume niste mancatori de lebede sau niste informaticieni de trag cu cardul pe la bancomate.DumiD scrie:Pai si ce a facut Ilie Nastase pentru Romania? Pe vremea cand se manca salam cu soia si juma' de paine pe baza de cartela el vizita lumea si-l durea in gaoz de romani. A luptat cu sistemul, a incercat sa schimbe ceva, sa-si ajute semenii? NU, el era ocupat cu betii si cu femei, la fel ca acum. Cum adica denigram valorile. Pai a ajuns un fotbalist ca Gica POpescu sa fie asa mare valoare ca e exonerat de raspundere penala cand se asociaza in vederea comiterii de infractiuni, cand spala bani si delapideaza statul? Lasati-ne cu vrajelile astea lacrimogene, locul talharilor e la bulau.tbd scrie:Noi romanii ne pricepem cel mai sa ne denigram valorile. Am auzit azi la TV cum o doamna intreba intr-o discutie referitoare la Gica Popescu, ce a facut pentru Romania Ilie Nastase. Buna intrebare, si ma intreb oare Nadia, Hagi, Tiriac or fi facut ceva pentru tara asta.
Parerea mea este ca a primit prea mult respect care ulterior s-a suit la cap si de aici pana la megalomanie mai e un singur pas.Nu stiu daca Gica Popescu ar trebui gratiat dar macar ar trebui sa i sa arate respectul cuvenit.
Daca nu as fi convins ca exista numeroase pareri opuse dvs. as spune ca ne meritam soarta ca popor. Genul asta de discutie nu poate decat sa ma amuze, dar totusi stimate domn, sunt curios care ar fi valorile poporului roman, sa zicem din ultimii 50 de ani, pe care la apreciati si despre care credeti ca au facut ceva pentru tara asta,.DumiD scrie:Pardon, prin fuga ei Nadia a dat un sut sistemului, a fost un model pentru restul. Cand Nadia a fugit si explica prin presa straina cum ajunsese jucaria familiei Ceausescu Nastase era beat prin vre-o carciuma, la fel ca acum. Confundati valorile domnule, nu e suficient sa excelezi intr-un sport ca sa fi o valoare. Si la drept vorbind Popescu nu a fost nici Nadia si nici macar betivul de Nastase, a fost un fotbalist decent si nimic mai mult. Sau mi-l scoateti acum pe Popescu vre-un Maldini sau Cananavaro.Uitati ca i-a retrogradat pe Hannovra si pe Lecce, ca era sa-i retrogradeze si pe Dinamo? Ca Galata a castigat cu Arsenal cupa Uefa pentru ca i-a scos din teren pe Popescu dupa ce si celalalt Gica luase rosu? Asta asa...ca vorbim de valori