iti mai spun inca o data - in calitate de baieti buni pe care ii lasi sa filmeze un campionat national de crap , fara costuri ( asta numai ALP sau AGVPS stabileste ) , sunt Ok , nu deranjeaza, pentru ca nu se pricep .
Daca le ceri bani si le spui ce inseamna o deplasare de lot national la un CM , isi inghit limba de emotie ! Plus ca nu au nici un fel de expertiza tehnica pentru gestionarea unui concurs de crap , sau de rapitor ...... Comparam ALP cu mere si pere si nu e cazul . Sa ia "Victorash" legatura cu Malin si sa se inteleaga pe chestiuni de media legate de aceste calificari - sunt sigur ca ei 2 vorbesc aceeasi limba si vor gasi o cale de colaborare amiabila , fara ca eu sa ii critic si tu sa ii propui drept solutia finala .
dan cotelici scrie: Nu se stie niciodata.S-ar putea sa ai surprize.
Tu ce crezi ca isi permit sa semneze contracte pe care nu le vor indeplini?
ce baiat de treaba te-ai facut tu, dane, celor de la ALP le cereai seriile de bancnote ca sa fii sigur ca nu mint cu sponsorizarea lotului. acu' debordezi de incredere.
Eu nu am propus nici o solutie finala.Ala ca a propus e dus demult.
ALP deja si-a manifestat interesul de a se implica.
Daca mai vin si altii cu atat mai bine.Nu crezi?
[quote="mirceaef"][quote="dan cotelici"] Nu se stie niciodata.S-ar putea sa ai surprize.
Tu ce crezi ca isi permit sa semneze contracte pe care nu le vor indeplini?[/quote]
ce baiat de treaba te-ai facut tu, dane, celor de la ALP le cereai seriile de bancnote ca sa fii sigur ca nu mint cu sponsorizarea lotului. acu' debordezi de incredere.[/quote]
Cand am cerut eu asa ceva celor de la ALP?
Pescari4Ever a pus umarul la cladirea turneului AlP.Am organizat si o etapa.Am avut si un membru care a concurat in acel turneu.De ce-ti nu-ti vezi mata de treaba si incerci cu minciuni de doi bani sa insinuezi ca eu am ceva cu AlP?
PS. F&H a fost sponsor la WCC.Cred ca asta spune suficient.
Val Pangica jr scrie:Aveti si o ordine de zi ? Orice sedinta publica trebuie sa aiba o ordine de lucru - Dvs inca nu ati propus nimic !
Participantii pentru ce se pregatesc si cu ce materiale ? Daca ma intrebati , la aceasta adunare , eu nu vin decit insotit de avocat dar cum ora de consultanta este destul de scumpa , cred ca nu am sa risipesc banii , acum cind toti fac economii , si nu am sa vin ( in exceptia ultimei intrebari pe care o pun in acest post ) .
Cine va prezida lucrarile ? Dvs ca gazda sau dl. Rosioru , drept sef al subcomisiei de crap din AGVPS , insarcinat sa organizeze calificari si prezenta lotului national la CM ? Daca o prezidati Dvs , va insusiti ordinea de zi propusa de un OFICIAL al AGVPS ? ( adica Rosioru ) . Sau ...................
Pot fi primiti si invitati ?
Presedintele de onoare al AGVPS ( dl Mugur Isarescu ) poate veni ? ( este doar o intrebare , pentru a-i putea face invitatia )
Sedinta va fi prezidata de Domnul Cornel Rosioru presedintele APCR si seful comisiei de crap al AGVPS .Ordinea de zi va fi anuntata de Domnul Cornel Rosioru .
Domnul Cornel Rosioru poate poate aduce oricati invitati doreste .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
nu am timp dar revin cu explicatii in cursul diminetii..
acum doar urmatoarele:
1. sorin matei nu e angajat al F&H . firma lui are un contract de colaborare cu F&H ..el face emisiuni..eu cumpar.punct
2. daca e adevarat ce ai spus, Val, imi cer scuze si o sa iau masuri.
3. postul tau pe forum fara a ma consulta si a arunca cu rahat in munca pe care ma chinui sa o fac in Romania ar trebui sa inroseasca obrazul cuiva, mie in nici un caz.
4. f&H vine dupa 8 luni de activitate cu cateva mii de euro in sustinerea deplasarilor echipei nationale afara...cati dintre urmatorii: magazine de pescuit, site-uri etc care au de castigat gramezi de bani de pe urma utilizatorului final au pus un ban deoparte pentru 10 kile de bile pentru echipa nationala ( in afara de apcr& senzor.) ..
5. F&H nu vrea sa organizeze nici un turneu local, national etc. nu stiu de unde ati inteles asta?..ci vrea doar sustinerea echipei nationale, conform discutiei cu andrei v si malin avp..in contrapartida cu avp.
tinind cont de amplitudinea emisiunilor voastre si de ultima ta postare - imi permit sa te intreb - ce cauti tu la aceasta intilnire din data de 14 februarie , la Darvari ???????????? Ce oficialitate te-a invitat ? Sau te-a invitat dl. Oana in calitate de gazda ?
Este o forma mascata de sustinere a gazdei - va asumati ceva cheltuieli din ceea ce se va hotari ?????
Nu te supara - la vinatoare stam de vorba cind vrei - si asa ce s-a facut nu stiu daca poate fi difuzat !! - dar daca ne bagam si peste pescari , pe interese de grup , da-mi voie sa trag un semnal de alarma ! Premisele de colaborare dintre noi se pare ca au plecat pe un trend negativ .
Ps - ma bucur ca recunosti ca in afara de Senzor si APCR nimeni nu a dat nimic , la CM !!! Mai sunt niste sponsori ca mine care au suplimentat fondurile , dar pina astazi nimeni nu si-a dorit reclama , iar in ceea ce ma priveste nici nu imi doresc - pentru ca am putut contribuii la efortul colegilor mei , fara sa fac vilva .
PS - te tine echipa de filmare simbata la o inchidere cu consiliul la mistret la mine la asociatie ?
sa nu va faceti sperante desarte vizavi de Fishing & Hunting - legat de orice doriti Dvs , legat de pescuit , sau calificari nationale . Acest canal de Tv , il cunosc si isi fac reclama "mascata" pe http://www.vinatorul.ro ( situl meu particular , cu acoperire nationala - peste 33.000 vizitatori unici / luna ) , dar nu au nici macar puterea sa se impuna la 2-3 canale de cablu universale in Romania . Am si facut 1 emisiune de vinatoare , cu niste reprezentanti de-ai lor , si am remarcat , chiar fara sa vreau , ca reporterul lor ( un actor , Sorin Matei ) care "facea" emisiunea era incaltat cu adidasi , pe un namol pina la genunchi si avea o foame care l-a facut sa preia 5-6 iepuri la o vanatoare , pentru echipa de filmare .
Va spun eu - sunt particulari si nu au dupa ce bea apa ! Foamea e mare in tara asta ! Asta apropo de bani si sponsorizari !
Concluzia pentru cei care nu au rabdare sa citeasca toata rahaturile - canalul Fishing & Hunting - nu poate garanta nici macar 1 deplasare de la Bucuresti la Ploiesti , fara ca echipa de filmare sa ramina fara motorina si sa ceara bani de la "colegi" , daramite sa se implice in deplasarea unui lot national de crap , peste hotare , cu taxe , nada , samd . ...........
Iar "Victorash" ( stie el ce spun ) ma poate contacta pe privat la http://www.vinatorul.ro sa stea de vorba cu mine , despre amestecuri de astea in alta lume !!!
@vodculica
Te rog sa asculti de sfatul unui om mai batran ''nu mai bea cola ''pentru ca ataca creerul si nu mai poti gandi limpede .Sa dovedit stiintific ca aceasta bautura intuneca mintea si faca ''BUBA LA CAP ''
Nu i-mi vine sa cred ca un individ nesanatos la cap poate jicni o firma care are ca obiect de activitate popularizarea acestui sport care ne uneste si dezbina [pescuitul ]. Aceasta firma a fost atacata fara motiv si nu inteleg cu ce scop .
Vodculica ..........lasa-ne...........lasa-ne..............si nu mai improsca cu venin
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
Imi cer scuze inca o data pentru publicul acestui Forum - pentru mine acesta "disputa" imi intrece posibilitatile timpului liber . Am argumentat suficient astfel incit cei indrepatatiti sa o duca la bun sfarsit si sa isi califice proiectele , pe care le sustin din toata inima . Sanatate va urez la toti ! Cu acest gen de dialog nu pot fi de acord , iar daca Victor ( F & H ) este fan al acestui mod de dialogare , vom avea probleme viitoare . Dl Oana este prea in varsta sa-si schimbe dialogul ..... si nici cine stie ce pretentii nu aveam la dinsul !