Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Pai de ce sa fiu obligat sa semnez daca noua n-o sa ne convina sistemul? Si daca suntem obligati sa semnam si nu participam la calificari vom fi suspendati... In cazul asta mai bine stau acasa, ca si asa a inceput sa ma doara capul si am destule probleme cu casa...oanavictor scrie: ...Ordinul dat de catre AGVPS este ca numai cluburile si asociatiile care participa la dezbateri pot vota sistemul pe care i-l doresc, la sfarsitul adunarii absolut toti reprezentantii vor semna si stampila obligatoriu procesul verbal .
Semnand si stampiland procesul verbal dai girul ca asociatia din care faci parte va trimite cel putin o echipa sa participe la competitie .
Daca dupa ce ai semnat si stampilat procesul verbal te razgandesti si nu mai participi la competitii ,AGVPS va suspenda asociatia respectiva ,pentru urmatoarele competitii care se desfasoara sub egida sa .
@vodculicaVal Pangica jr scrie: Ce o sa mai zica d-l Bentu atunci - pentru ca se pare ca asa trebuie pusa problema ! Astazi i-am oferit firma de avocatura gratuit ( pe costurile private ) sa distruga asociatiile astea de bloc , care vind permise de pescuit si castiga bani aiurea ( scuze - dar gen Pelicanul )
Intreb din nou...Vali Vesa scrie:Pai de ce sa fiu obligat sa semnez daca noua n-o sa ne convina sistemul? Si daca suntem obligati sa semnam si nu participam la calificari vom fi suspendati... In cazul asta mai bine stau acasa, ca si asa a inceput sa ma doara capul si am destule probleme cu casa...oanavictor scrie: ...Ordinul dat de catre AGVPS este ca numai cluburile si asociatiile care participa la dezbateri pot vota sistemul pe care i-l doresc, la sfarsitul adunarii absolut toti reprezentantii vor semna si stampila obligatoriu procesul verbal .
Semnand si stampiland procesul verbal dai girul ca asociatia din care faci parte va trimite cel putin o echipa sa participe la competitie .
Daca dupa ce ai semnat si stampilat procesul verbal te razgandesti si nu mai participi la competitii ,AGVPS va suspenda asociatia respectiva ,pentru urmatoarele competitii care se desfasoara sub egida sa .
victore, ma vad nevoit sa-ti aduc aminte niste lucruri : acum 2 ani, ORICINE pescuia pe darvari(inclusiv eu, nefacand parte din nici un club-asociatie) , era OBLIGAT sa cumpere permis de la tine. permise pe care le luai cu 200 de mi si ni le vindeai cu 800 de mi. eu cred ca ai vandut sute de permise, deci las-o in pm de treabaoanavictor scrie: @vodculica
Asociatia Pelicanul nu vinde permise de pescuit decat pentru membrii sai ,si asta doar ca pescarii sa fie in legalitate cand pescuiesc pe alte lacuri care nu sunt private .Anul trecut nu au fost permise ,iar acum 2 ani a vandut 85 de permise ,pentru ca atati membrii are .
.