De fiecare data,cazi cu curul in poula de parca zici ca-ti place sa elimine lumea in tine:)))))
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Da ma . Tu ai intrebat primul si eu am cazut de fazan.RazvanG scrie:Arsinele,sa ti-o trag la muje de tampax))))))
De fiecare data,cazi cu curul in poula de parca zici ca-ti place sa elimine lumea in tine:)))))
Pe privat unde ?arsinel scrie: Discutia pe privat a fost cu Gabi1 care aflu de la voi ca este clona si a fost pe chat-ul de la radioul.ro, nu am cum sa o pun ca o afisam .
A zis cam asa: avand in vedere ca se suprapune cu cupa ..... noi nu mai venim si nici lotul x si y.Voi ce faceti ?
Iar raspunsul meu a fost : noi vrem sa venim numai sa avem cu cine sa concuram. JUR !
Arsinele, lasa vrajeala asta ca te spurc...PRICEPI?? cu care "P" mea Gabi1 ai vorbit tu?arsinel scrie:Discutia pe privat a fost cu Gabi1 care aflu de la voi ca este clona si a fost pe chat-ul de la radioul.ro, nu am cum sa o pun ca o afisam .Vladut Mateianu scrie:Fi barbat si spune atunci cu cine ai avut discutia ( a se citi barfa) pe privat ? Si de ce trebuie sa fi tu portavocea celui cu care ai discutat si sa decretezi cu siguranta : " sunt 3 loturi care s-au retras.."arsinel scrie:Eu imi cer scuze fatza de loturile participante. Am avut o discutie pe privat si dasta am intrebat .
Nu am zis de la mine ca nu se mai tine sau ca nu vreau sa se mai tina ......![]()
![]()
![]()
Astept cat mai curand si la obiect raspunsul .
A zis cam asa: avand in vedere ca se suprapune cu cupa ..... noi nu mai venim si nici lotul x si y.Voi ce faceti ?
Iar raspunsul meu a fost : noi vrem sa venim numai sa avem cu cine sa concuram. JUR !
da. personal nu. de aici de pe crapmania.petcuvictor scrie:Arsinele,Arsinele de ce vrei sa ai 24 de ore din 24 de ore gura plina ?
I-am trimis un mp si lui gabi1.............. !!!![]()
P.S. Tu zici ca ai stat de vorba cu gabi1 si nu-l cunosti ?
1.Eu zic sa lasi caterinca. Daca esti cine sustine Vladut ca esti sa-ti fie rusine.(eu din auzite stiam ca gabi1 este cineva din ploiesti )arsinel scrie:Arsinele, lasa vrajeala asta ca te spurc...PRICEPI?? cu care "P" mea Gabi1 ai vorbit tu?