Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nae, esti pe langa treaba. Clona care a spus tampenii despre concurs nu a scris pe Crapmania ci pe chat-ul unei emisiuni radio. Acolo poti sa-ti iei orice nick-name si sa dedibetzi orice despre oricine ! Timpul relativ scurt al emisiunii nu-ti permite sa iei la verificat toti utilizatorii logati, sa vezi care are ID fals si care nu !popescu59 scrie:Am 2ani de cind va rog sa eliminati clonele si yd care nu se pot identifica . Dar nu se vrea asta . Daca se vrea un forum curat se poate foarte simplu ,sa nu se poata loga si interveni in topicuri decit acel personaj care primeste OK de la un moderator sau de la admin , si asta dupa ce se poate verifica identitatea . Metode sunt destule pentru a elimina aceste rautati de pe forum dar nu se face nimic in privinta asta s-a mers asa findca se face trafic dar nu se mai poate asa .
Uitati ce a iesit de la o postare de prost gust facuta de o clona , daca se proceda cum am scris niciodata nu ar fi putut sa scrie acesta clona care nu a facut decit sa atraga asupra lui Arsinel numai injurii si jigniri , fara ca omul sa aiba vreo vina .
Nu ai inteles nimic, clona de pe chat si-a facut treaba si a cautat "gaina" care sa amplifice cacatul.... iar vinovat este doar Arsinel, nu era treaba lui sa intervina in asemnea discutii si sa decreteze ca s-au retras loturile, doar ptr ca asa "i-a zis lui cineva" !popescu59 scrie: Uitati ce a iesit de la o postare de prost gust facuta de o clona , daca se proceda cum am scris niciodata nu ar fi putut sa scrie acesta clona care nu a facut decit sa atraga asupra lui Arsinel numai injurii si jigniri , fara ca omul sa aiba vreo vina .
Ce "spune" tu Naie??...ca logica te trage la umbra ??popescu59 scrie:George intra te rog pe ClubRV.Ro si ia vezi se poate cea ce spune eu ? Si acolo sunt tot mii de utilizatori , dar se vrea un forum curat si se poate .
popescu59 scrie:George intra te rog pe ClubRV.Ro si ia vezi se poate cea ce spune eu ? Si acolo sunt tot mii de utilizatori , dar se vrea un forum curat si se poate .