Se mai aude ceva cu concursul pe loturi Best Team???

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: BEST TEAM CUP - EDITIA 1 - MOARA VLASIEI 2014

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ba da, dar se va rezolva in timp..... ptr ca uite cate discutii poate provoca un frustrat de internet ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Am 2ani de cind va rog sa eliminati clonele si yd care nu se pot identifica . Dar nu se vrea asta . Daca se vrea un forum curat se poate foarte simplu ,sa nu se poata loga si interveni in topicuri decit acel personaj care primeste OK de la un moderator sau de la admin , si asta dupa ce se poate verifica identitatea . Metode sunt destule pentru a elimina aceste rautati de pe forum dar nu se face nimic in privinta asta s-a mers asa findca se face trafic dar nu se mai poate asa .
Uitati ce a iesit de la o postare de prost gust facuta de o clona , daca se proceda cum am scris niciodata nu ar fi putut sa scrie acesta clona care nu a facut decit sa atraga asupra lui Arsinel numai injurii si jigniri , fara ca omul sa aiba vreo vina .

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

popescu59 scrie:Am 2ani de cind va rog sa eliminati clonele si yd care nu se pot identifica . Dar nu se vrea asta . Daca se vrea un forum curat se poate foarte simplu ,sa nu se poata loga si interveni in topicuri decit acel personaj care primeste OK de la un moderator sau de la admin , si asta dupa ce se poate verifica identitatea . Metode sunt destule pentru a elimina aceste rautati de pe forum dar nu se face nimic in privinta asta s-a mers asa findca se face trafic dar nu se mai poate asa .
Uitati ce a iesit de la o postare de prost gust facuta de o clona , daca se proceda cum am scris niciodata nu ar fi putut sa scrie acesta clona care nu a facut decit sa atraga asupra lui Arsinel numai injurii si jigniri , fara ca omul sa aiba vreo vina .
Nae, esti pe langa treaba. Clona care a spus tampenii despre concurs nu a scris pe Crapmania ci pe chat-ul unei emisiuni radio. Acolo poti sa-ti iei orice nick-name si sa dedibetzi orice despre oricine ! Timpul relativ scurt al emisiunii nu-ti permite sa iei la verificat toti utilizatorii logati, sa vezi care are ID fals si care nu !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

George si aici se intimpla la fel fara probleme , au fost destule discutii de genul asta provocate de N clone ,urmate de injurii si amenintari asa ca stiu ce vorbesc .
Am mai discutat pe tema asta s-a mai cerut eliminarea celor care nu se pot identifica dar nu sa facut nimic .

Scuze de off.

Se poate sterge findca oricum nu se va face absolut NIMIC in privinta asta .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

popescu59 scrie: Uitati ce a iesit de la o postare de prost gust facuta de o clona , daca se proceda cum am scris niciodata nu ar fi putut sa scrie acesta clona care nu a facut decit sa atraga asupra lui Arsinel numai injurii si jigniri , fara ca omul sa aiba vreo vina .
Nu ai inteles nimic, clona de pe chat si-a facut treaba si a cautat "gaina" care sa amplifice cacatul.... iar vinovat este doar Arsinel, nu era treaba lui sa intervina in asemnea discutii si sa decreteze ca s-au retras loturile, doar ptr ca asa "i-a zis lui cineva" ! :twisted:

Si gata cu discutiile, la acest topic de acum sa posteze doar participantii !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Mai Nae, intr-o comunitate mica, f. mica, restransa, privata, de club (50-100-200 de membrii), poti sa faci identificari inainte de a accepta logarea pe un sit sau forum, dar cand ai de a face cu mii de utilizatori, pe un sit public, cu caracter comercial, nu poti sa faci pe politistul si sa le ceri buletinul .
George Iorga
Imagine

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

George intra te rog pe ClubRV.Ro si ia vezi se poate cea ce spune eu ? Si acolo sunt tot mii de utilizatori , dar se vrea un forum curat si se poate .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:George intra te rog pe ClubRV.Ro si ia vezi se poate cea ce spune eu ? Si acolo sunt tot mii de utilizatori , dar se vrea un forum curat si se poate .
Ce "spune" tu Naie??...ca logica te trage la umbra ?? :roll: :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

popescu59 scrie:George intra te rog pe ClubRV.Ro si ia vezi se poate cea ce spune eu ? Si acolo sunt tot mii de utilizatori , dar se vrea un forum curat si se poate .
:lol: ... pana si clubul lui fiu-miu are mai multa activitate decat asociatia rulotistilor ! Ce draq mai Nae, comparam mere cu pere ... aici e vorba de competitii nu de iarba verde si aer bogat in ozon !
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”