Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu mai e loc e "criptari": timpul nu mai are rabdaregabi1 scrie:Toata lumea da din casa la greu, sa fie astenia de primavara de vina...fiti putin mai criptici ca ne smecheriti prea repede.
Ai inteles prost. Sau, cel putin, exagerezi, ducand ceea ce s-a scris in extrem. Nu e logic ca la Corbu echipa Romaniei avea o sansa mai mare decat in alta parte pentru ca ar fi avut o experienta mai mare pe aceasta balta? Asta inseamna ca e loterie sau experienta, stiinta, spune-i cum vrei?DumiD scrie: Adica daca e la Corbu castigam 100%, daca era in alta parte n-aveam nici o sansa, cam asa am inteles eu din kilometrii de mesaje pe acest subiect. .
In caz ca luam locul 1 va fi stiinta si experienta, de la locul 3 in jos va fi ghinion de loc slab....te las pe tine sa tragi concluziile, eventual dupa cmpharaoh scrie:Ai inteles prost. Sau, cel putin, exagerezi, ducand ceea ce s-a scris in extrem. Nu e logic ca la Corbu echipa Romaniei avea o sansa mai mare decat in alta parte pentru ca ar fi avut o experienta mai mare pe aceasta balta? Asta inseamna ca e loterie sau experienta, stiinta, spune-i cum vrei?DumiD scrie: Adica daca e la Corbu castigam 100%, daca era in alta parte n-aveam nici o sansa, cam asa am inteles eu din kilometrii de mesaje pe acest subiect. .
Concursurile de pescuit sunt o loterie atunci cand le duci pe piste inegale ca valoare a standurilor.DumiD scrie:Cu tot respectul dar concursurile de pescuit chiar sunt o loterie. Si daca n-am dreptate rog sa ma contrazica lotul Romaniei de la cm din Portugalia. Si inca ceva, cand cm din 2014 era in aer toata lumea se plangea ca Romania a pierdut sansa la medalia de aur. Adica daca e la Corbu castigam 100%, daca era in alta parte n-aveam nici o sansa, cam asa am inteles eu din kilometrii de mesaje pe acest subiect. Si atunci intreb si eu in ignoranta mea, cum poate fi luat in serios un astfel de concurs? Nu vreau sa supar pescarii de competitie, cu care nu ma compar nici la ciortaniade nici la trofee, este doar o parere personala vis-a-vis de concursuri.