Ciortan viteza vs. Crap mare

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Mesaj de ionut72 »

Propun unui moderator/administrator ca, incepand cu postul lui RSC de Lun Mar 10, 2014 12:51 pm si incluzandu-l pe acesta, sa facem un topic separat care sa contina restul discutiilor. Si sa stearga acest post.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Mey, nu mai puneti botul la ce spune Dan ca e pus pe shotii...o "mitraneshte" pe forum asa cum mesteca si-n mamaliga... :lol: ...cu facaletu", de la stanga la dreapta... pana intrati in transa...si apoi va face sa va credeti mai tari ca Briggs, Townley, Danau,...Van Damme...si-i cumparati toata mamaliga... :lol:

ps: daca analizezi ceea ce scrie el ar insemna sa recunoasca ca multi tineri, unii aproape necunoscuti, castigatori a multor concursuri anul trecut, sunt mai tari in pescuit decat el. Citindu-l, am putea chiar spune ca niste antrenamente cu GL-ul nu i-ar strica, poate asa ar mai avea sanse sa castige un concurs, ca loterie nu-i :D , pe moara... :lol:
"Keep it simple!"

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

Toata lumea da din casa la greu :) , sa fie astenia de primavara de vina...fiti putin mai criptici ca ne smecheriti prea repede. :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

gabi1 scrie:Toata lumea da din casa la greu :) , sa fie astenia de primavara de vina...fiti putin mai criptici ca ne smecheriti prea repede. :lol:
Nu mai e loc e "criptari": timpul nu mai are rabdare :wink: .
"Keep it simple!"

DumiD
Pescar de competitie

Re: Ciortan viteza vs. Crap mare

Mesaj de DumiD »

Cu tot respectul dar concursurile de pescuit chiar sunt o loterie. Si daca n-am dreptate rog sa ma contrazica lotul Romaniei de la cm din Portugalia. Si inca ceva, cand cm din 2014 era in aer toata lumea se plangea ca Romania a pierdut sansa la medalia de aur. Adica daca e la Corbu castigam 100%, daca era in alta parte n-aveam nici o sansa, cam asa am inteles eu din kilometrii de mesaje pe acest subiect. Si atunci intreb si eu in ignoranta mea, cum poate fi luat in serios un astfel de concurs? Nu vreau sa supar pescarii de competitie, cu care nu ma compar nici la ciortaniade nici la trofee, este doar o parere personala vis-a-vis de concursuri.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

DumiD scrie: Adica daca e la Corbu castigam 100%, daca era in alta parte n-aveam nici o sansa, cam asa am inteles eu din kilometrii de mesaje pe acest subiect. .
Ai inteles prost. Sau, cel putin, exagerezi, ducand ceea ce s-a scris in extrem. Nu e logic ca la Corbu echipa Romaniei avea o sansa mai mare decat in alta parte pentru ca ar fi avut o experienta mai mare pe aceasta balta? Asta inseamna ca e loterie sau experienta, stiinta, spune-i cum vrei?
Marius Sârbu

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

1. Pe o apa publica, in NL, Ali Hamidi prinde ciortani la zig...puteti observa "aglomeratia" de pescari (si de masini :D) de pe balta...deci si interesul "imens" al olandezilor pentru prins ciortani...

http://www.youtube.com/watch?v=brFLHHdpGNU

2. Pe ape publice (la margine de drum, pe canale, in spatele casei, etc) la pescuit de crapi mari...

http://www.youtube.com/watch?v=uADL0Ewd4OQ

3. au "unde" si au si "ce" sa prinda - nu poate fi comparat cu ce este in Romania ...dar nici nu pot fi judecati pentru faptul ca nu au aceleasi "gusturi" ca noi

4. eu nu pescuiesc dupa trofee...ma bucura orice peste pe care il prind :wink:
"Keep it simple!"

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

pharaoh scrie:
DumiD scrie: Adica daca e la Corbu castigam 100%, daca era in alta parte n-aveam nici o sansa, cam asa am inteles eu din kilometrii de mesaje pe acest subiect. .
Ai inteles prost. Sau, cel putin, exagerezi, ducand ceea ce s-a scris in extrem. Nu e logic ca la Corbu echipa Romaniei avea o sansa mai mare decat in alta parte pentru ca ar fi avut o experienta mai mare pe aceasta balta? Asta inseamna ca e loterie sau experienta, stiinta, spune-i cum vrei?
In caz ca luam locul 1 va fi stiinta si experienta, de la locul 3 in jos va fi ghinion de loc slab....te las pe tine sa tragi concluziile, eventual dupa cm

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

DumiD scrie:Cu tot respectul dar concursurile de pescuit chiar sunt o loterie. Si daca n-am dreptate rog sa ma contrazica lotul Romaniei de la cm din Portugalia. Si inca ceva, cand cm din 2014 era in aer toata lumea se plangea ca Romania a pierdut sansa la medalia de aur. Adica daca e la Corbu castigam 100%, daca era in alta parte n-aveam nici o sansa, cam asa am inteles eu din kilometrii de mesaje pe acest subiect. Si atunci intreb si eu in ignoranta mea, cum poate fi luat in serios un astfel de concurs? Nu vreau sa supar pescarii de competitie, cu care nu ma compar nici la ciortaniade nici la trofee, este doar o parere personala vis-a-vis de concursuri.
Concursurile de pescuit sunt o loterie atunci cand le duci pe piste inegale ca valoare a standurilor.
In 2012 , cand se discuta intre Sarulesti si Corbu pentru desfasurarea CN si CM , am optat pentru Corbu pentru ca este o pista egala si ne puteam pune in valoare cunostintele. Romania a castigat .

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Deducem ca orice alt concurs care se tine pe o alta balta decat Corbu este o loterie :lol: ...
"Keep it simple!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”