Ciortan viteza vs. Crap mare

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Mesaj de Dan Mitranescu »

RSC scrie:Mey, nu mai puneti botul la ce spune Dan ca e pus pe shotii...o "mitraneshte" pe forum asa cum mesteca si-n mamaliga... :lol: ...cu facaletu", de la stanga la dreapta... pana intrati in transa...si apoi va face sa va credeti mai tari ca Briggs, Townley, Danau,...Van Damme...si-i cumparati toata mamaliga... :lol:

ps: daca analizezi ceea ce scrie el ar insemna sa recunoasca ca multi tineri, unii aproape necunoscuti, castigatori a multor concursuri anul trecut, sunt mai tari in pescuit decat el. Citindu-l, am putea chiar spune ca niste antrenamente cu GL-ul nu i-ar strica, poate asa ar mai avea sanse sa castige un concurs, ca loterie nu-i :D , pe moara... :lol:
Cand o sa o dau cotita ca ma duc "dupa peste mare , pentru ca in concursuri este loterie" atunci o sa ma incadrez in subiect.
Pe Moara a intervenit loteria tocmai datorita clasamentului de capturi.( Altfel nu au putut sa aiba "tinerii" rezultate. :D )
La cantitate se stie. :D

P.S. In rest totul adevarat. :D

Dan Mitranescu
Veteran

Re: Ciortan viteza vs. Crap mare

RSC scrie:Deducem ca orice alt concurs care se tine pe o alta balta decat Corbu este o loterie :lol: ...
Mai mult sau mai putin . Nu alba sau neagra . :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

Subiectul este altul. Vorbeam de "valorile" carora le "miroase urat" competitia , ei find asi in peste mare.

P.S. In Romania, la acest moment, se face nada mai buna ca in toata Europa .
Ce a fost si cine a inventat bila sa fie sanatos , noi am facut rulmentul. :D

Dan Mitranescu
Veteran

Pescuitul pentru barbati se aseamana foarte bine cu "agatatul". :D Pana si expresia coincide.

Pescarii sunt de trei feluri : pescari de peste mare , pescari de competitie si pescari cu "sacosa". :D

In partea cealalta sunt barbati care "agata" numai in saloane de masaj :wink: , barbatii care se intrec in cuceriri si barbati care sunt platiti pentru "efortul" depus :D .

Acum , care , cum , ce categorie se potriveste cu ala , nu stiu ce sa spun . :D

P.S. Am sa ma refer numai la o categorie, la cei care "agata" numai in "saloane de masaj". Va rog sa ma credeti ca daca fetele alea va spun ca sunteti cel mai bun,cel mai frumos, ... , este numai ca sa mai veniti o data . :D

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cred ca te-ai saturat de mancare gatita...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Dan Mitranescu
Veteran

gabi1 scrie:Cred ca te-ai saturat de mancare gatita...
Imi cer scuze pentru cine nu o gusta . :D

P.S. Ai salon de masaj ? :D

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Dane usor tata ca te-a luat apa! Nu trebuie sa pui atata abnegatie pe forum noi te iubim asa kum esti!

Radu Badica

Dan Mitranescu
Veteran

Re: CARP THEATRE - joi ora 20,00!

vali003 scrie:La vremea cind Ken pescuia la boilies, marea majoritate in Romania , nici mamaliga nu stiau sa faca .
Da , dar acum el tot la boilies a ramas. :D

Dan Mitranescu
Veteran

RB Baits scrie:Dane usor tata ca te-a luat apa! Nu trebuie sa pui atata abnegatie pe forum noi te iubim asa kum esti!

Radu Badica
Daca-mi spui un englez care face nada mai buna ca tine si esti convins de acest lucru , ma opresc.

Si daca-mi spui unul mai bun ca Iohann la pescuit , dau si o bere la casting .
Ultima oară modificat Vin Mar 14, 2014 23:45 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Dan Mitranescu scrie:Pescuitul pentru barbati se aseamana foarte bine cu "agatatul". :D Pana si expresia coincide.

Pescarii sunt de trei feluri : pescari de peste mare , pescari de competitie si pescari cu "sacosa". :D

In partea cealalta sunt barbati care "agata" numai in saloane de masaj :wink: , barbatii care se intrec in cuceriri si barbati care sunt platiti pentru "efortul" depus :D .
Si astia care nu avem mai mult de 10 iesiri pe an din lipsa de timp dar carora ne place sa fim informati si care nu plecam cu sacosa de acasa unde ne incadram? La barbati care agata pe facebook?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”