Ciortan viteza vs. Crap mare

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Ciortan viteza vs. Crap mare

Mesaj de Dan Mitranescu »

DumiD scrie:
Dan Mitranescu scrie:Pescuitul pentru barbati se aseamana foarte bine cu "agatatul". :D Pana si expresia coincide.

Pescarii sunt de trei feluri : pescari de peste mare , pescari de competitie si pescari cu "sacosa". :D

In partea cealalta sunt barbati care "agata" numai in saloane de masaj :wink: , barbatii care se intrec in cuceriri si barbati care sunt platiti pentru "efortul" depus :D .
Si astia care nu avem mai mult de 10 iesiri pe an din lipsa de timp dar carora ne place sa fim informati si care nu plecam cu sacosa de acasa unde ne incadram? La barbati care agata pe facebook?
Categoriile sunt fixe. Nu exista altele . Cazul expus se inscrie la "cei care se intrec in cuceriri" . Se informeaza , se aranjeaza , costuri minime , pun pasiune in ce fac , ..., nu trebuie sa agate numai "piese". La rand , merge banda . :D

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Dan Mitranescu scrie:Subiectul este altul. Vorbeam de "valorile" carora le "miroase urat" competitia , ei find asi in peste mare.
Eu zic "pas" la acest subiect...te simt prea "incrancenat" :D

Dan Mitranescu scrie:P.S. In Romania, la acest moment, se face nada mai buna ca in toata Europa .
E adevarat, se face nada buna. D-asta esti tu suparat? :D
"Keep it simple!"

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Dan Mitranescu scrie:
RB Baits scrie:Dane usor tata ca te-a luat apa! Nu trebuie sa pui atata abnegatie pe forum noi te iubim asa kum esti!

Radu Badica
Daca-mi spui un englez care face nada mai buna ca tine si esti convins de acest lucru , ma opresc.

Si daca-mi spui unul mai bun ca Iohann la pescuit , dau si o bere la casting .

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Dan Mitranescu scrie:
RB Baits scrie:Dane usor tata ca te-a luat apa! Nu trebuie sa pui atata abnegatie pe forum noi te iubim asa kum esti!

Radu Badica
Daca-mi spui un englez care face nada mai buna ca tine si esti convins de acest lucru , ma opresc.

Si daca-mi spui unul mai bun ca Iohann la pescuit , dau si o bere la casting .
E greu de estimat si una si alta ca nu am pescuit alaturi de pescari englezi in fiecare vineri dar Frank din ce nada am vazut in primul an la tancabesti la best fight m-am inspirat iar rob huges mi-a placut ca si stil de pescuit dar nu poti face o evaluare corecta intr-un singur concurs! Clar ca Iohan la nivel de Mondiale e greu de batut dar mai sunt si cupele mondiale eu zic ca am crescut progresiv la capitolul pescuit dar sa nu credem romaneste ca le stim pe toate ca putem avea niste surprize. Stiu niste pescari romani foarte titrati care cand au ajuns intr-o tara straina si crezand foarte mult in ei cand au primit niste sfaturi si niste nada de la indigeni au ras si intr-un moment de exaltare s-au pisat pe sacii respectivi si la propriu si la figurat erau prea buni pentru secolul ala! Cand au inceput concursul nu au mai inteles ce s-a intamplat! Morala e bine sa crezi in tine si in valoarea ta dar nu pana la cer!

Radu Badica

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Si apoi Dane inca in Romania sunt pescari de nationale care cumpara nada dupa miros si dupa culoare! hehehhehehehehhehe

Radu Badica

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

RB Baits scrie:[... dar sa nu credem romaneste ca le stim pe toate ca putem avea niste surprize. .. Morala e bine sa crezi in tine si in valoarea ta, dar nu pana la cer!
Radu Badica
Subscriu!
"Keep it simple!"

Dan Mitranescu
Veteran

RSC scrie:
Dan Mitranescu scrie:Subiectul este altul. Vorbeam de "valorile" carora le "miroase urat" competitia , ei find asi in peste mare.
Eu zic "pas" la acest subiect...te simt prea "incrancenat" :D

Dan Mitranescu scrie:P.S. In Romania, la acest moment, se face nada mai buna ca in toata Europa .
E adevarat, se face nada buna. D-asta esti tu suparat? :D

Eu nu fac nada. Sau cel putin nu fac in asa fel incat sa conteze vanzarea ei pentru mine.
Asta este si motivul pentru care pot sa discut pe acest subiect, fara sa fiu acuzat de subiectivism.

Sunt "suparat" ca in loc sa isi atribuie meritele producatorii de nada de la noi , fac trimitere intotdeauna care morile de cereale din Anglia.
Sa promovezi o nada fara sa ai poze cu sacii de la Hais sau cu aditivi de la Cea , nu merge .
Daca se inchid granitele, noi nu o sa mai putem sa facem nada . Voi va dati seama !?

P.S. Daca ma parasesti in discutia asta chiar ma supar . ( :D ) Tu ai inceput ! :D

Dan Mitranescu
Veteran

RB Baits scrie:.... Morala e bine sa crezi in tine si in valoarea ta dar nu pana la cer!

Radu Badica
Eu zic doar ca este bine sa nu crezi ca in cer sunt englezii ... Atat ! :wink:

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Pai e simplu nu se face LT94 in ro nici predigerata nici extract belachan nici robin red nici alte cateva lucruri eficiente dar nu asta conteaza! sa nu uitam ca suntem in crestere deocamdata asimilam!

Dan Mitranescu
Veteran

RB Baits scrie:Si apoi Dane inca in Romania sunt pescari de nationale care cumpara nada dupa miros si dupa culoare! hehehhehehehehhehe

Radu Badica
Asta vreau sa aud Radule ! Asta trebuie sa spunem noi ! Astea sunt vorbr de pescar nu de manglitor .
Asta este realitatea si pe termen lung avem de castigat ( noi romanii ) atat moral cat si de ce nu, material .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”