Boiles belachan

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
viorel dulamita
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Boiles belachan

Mesaj de viorel dulamita »

...toto, un "pop-up" alb-albastru faci anul asta :roll: :D...

loco

Mesaj de loco »

toto `U`C scrie:In compozitia unui mix de pop up intra ingrediente cu o valoare nutritionala ridicata ca, Calcium Caseinat,Rennet Casein,Mesh Acid Casein,Wpc,Izolat soia etc. Asa ca pot fi numite HNV.

Noi la CPK ne producem singuri mixul de pop-up si cred ca as putea sa fac pop-up-uri de Belachan, cu o includere de pudra de Belachan pana la 20%. Ce culoare v ar placea sa fie ?
Atentie aroma de Belachan nu exista...daca ati cumparat aroma pe care scrie Belachan este o pacaleala ordinara acea aroma este de Shrimp iar mirosul nu are nicio legatura cu mirosul de Shrimp fermentat adica Belachan.

Maine voi face primul test daca am timp si ii dau de cap din prima revin cu poze. :wink:
Toto, totusi majoritatea ingredientelor folosite de voi in mixul de pop-up sunt solubile sau semi-solubile. Cum se procedeaza ca aceste ingrediente sa nu se dizolve in apa?

cata79

Mesaj de cata79 »

da stie cineva unde mai gasesc belachan de la SOLAR BYT

EcoFish

Mesaj de EcoFish »

In opinia mea, de departe cele mai bune rezultate pe balta privind bilele pe baza de Belachan, le-am avut cu cele produse de Vali Bonto sau Radu Badica. Si unul si celalalt stiu ca folosesc in compozitie toate cele trei forme sub care se gaseste Belachan-ul pe piata: pudra, block si aroma.De altfel asta o cofirma si rezultatele din competitii, zona unde Select Baits nu a reusit sa aiba eficienta niciodata. Oare de ce?

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

EcoFish scrie:De altfel asta o cofirma si rezultatele din competitii, zona unde (pune ce vrei tu in loc de Select Baits) nu a reusit sa aiba eficienta niciodata. Oare de ce?
:) Stii tu fix cu ce s-a pescuit in concursuri. Era p-aci un topic in care s-au mai scapat unii despre una-alta cand vine vorba despre nade,bile,sponsorizari si alte detalii din mirifica lume a pescuitului de competitie. Dupa atatea "dezvaluiri", "scapari" ma tot mir cum de lumea mai merge la concursuri :lol: Ba mai sunt si date ca exemplu de maiestrie si valoare :lol: :lol: :lol:
Io zic sa te rezumi la a lauda ce-ti place dar nu denigra alte firme de nada. Daca ai date concrete cum ca o firma sau alta e de cacao..baga mare ca deja e plin forumul de axiome cum ca englezii-s naspa sau ca X Baits din Romania(unde X poate sa fie orice vrei tu) fura...dar fara detalii doar asa...ca se stie :lol:

EcoFish

Mesaj de EcoFish »

Cu ce se pescuieste in cupele private si in CN, stiu cam 95% din cei care acceseaza forumul Crapmania. Cu totii am apreciat rezultatele obtinute de catre nada provenita de la Carping, Vali Martoiu, Dudi Baits, Vali Bonto, Radu Badica,Dorin Antonesei, CPK, MG, Senzor. etc. Am mentionat doar ca Select Baits nu se afla printre ei. Nu vreau sa supar pe cei care fac lobby pentru Select Baits in cadrul acestui topic, motivati sau nu, dar nu trebuie sa deranjeze opinia mea si anume ca Select Baits este o nada fara personalitate, care nu a reusit in cei 3 ani de la aparitie sa isi gaseasca locul in topul aprecierilor pescarilor de crap. Acestea fiind spuse, ma opresc aici. Multumesc.

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

EcoFish scrie:Cu ce se pescuieste in cupele private si in CN, stiu cam 95% din cei care acceseaza forumul Crapmania. Cu totii am apreciat rezultatele obtinute de catre nada provenita de la Carping, Vali Martoiu, Dudi Baits, Vali Bonto, Radu Badica,Dorin Antonesei, CPK, MG, Senzor. etc. Am mentionat doar ca Select Baits nu se afla printre ei. Nu vreau sa supar pe cei care fac lobby pentru Select Baits in cadrul acestui topic, motivati sau nu, dar nu trebuie sa deranjeze opinia mea si anume ca Select Baits este o nada fara personalitate, care nu a reusit in cei 3 ani de la aparitie sa isi gaseasca locul in topul aprecierilor pescarilor de crap. Acestea fiind spuse, ma opresc aici. Multumesc.
Dupa cate stiu, castigatorii Meet Carp Romanian Awards de anul trecut au folosit si boiliesuri de la Select Baits. N-as compara bilele de la Select cu bilele super colorate si aromate ale unor "marci" enumerate de tine mai sus.

"Acestea fiind spuse, ma opresc aici. Multumesc." serios?? :)))

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

EcoFish scrie:Nu vreau sa supar pe cei care fac lobby pentru Select Baits in cadrul acestui topic, motivati sau nu, dar nu trebuie sa deranjeze opinia mea si anume ca Select Baits este o nada fara personalitate, care nu a reusit in cei 3 ani de la aparitie sa isi gaseasca locul in topul aprecierilor pescarilor de crap.

E opinia ta si o respect. Ce nu pot respecta e tonul si atitudinea de atotstiutor. De unde stii tu care-i topul pescarilor de crap?
Ai date despre cine si cat vinde? As fi surprins sa existe asemenea date. Ma refer la date concrete, cu hartii si documente, ca daca e sa asculti producatorii fiecare vinde vagoane/saptamana :)
Ca idee, ai habar cam cat vinde Energo in Romania? De la bile la pelete si groundbait? Cred ca vinde cat toti consacratii la un loc. Ce inseamna asta, aplicand teoria ta? Exact :)
Vad ca si tu ai impresia ca daca X spune ca pescuieste-n intr-un fel in concursuri chiar asa se intampla. :lol: Daca ai citi putin forumul ai vedea ca una se spune alta se face. Nu cadea si tu in capcana asta. Concursuruile nu inseamna mai nimic cand vine vorba despre pescarul obisnuit. Uite aici un topic interesant: bilele-n concursuri :lol: Si mai sunt si altele.
Daca tu ai incredere in bilele pe care le folosesc diversi in concursuri e ok. Da' nu ne spuna noua,celorlalti, ca daca nu dam doi bani pe asta, nu stim ce-i aia un boiles. :)

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

EcoFish scrie:Cu ce se pescuieste in cupele private si in CN, stiu cam 95% din cei care acceseaza forumul Crapmania. Cu totii am apreciat rezultatele obtinute de catre nada provenita de la Carping, Vali Martoiu, Dudi Baits, Vali Bonto, Radu Badica,Dorin Antonesei, CPK, MG, Senzor. etc. Am mentionat doar ca Select Baits nu se afla printre ei. Nu vreau sa supar pe cei care fac lobby pentru Select Baits in cadrul acestui topic, motivati sau nu, dar nu trebuie sa deranjeze opinia mea si anume ca Select Baits este o nada fara personalitate, care nu a reusit in cei 3 ani de la aparitie sa isi gaseasca locul in topul aprecierilor pescarilor de crap. Acestea fiind spuse, ma opresc aici. Multumesc.
spui ca select baits e nada fara personalitate doar pentru ca nu e folosita in concursuri? 95% dintre utilizatorii acestui forum stiu cu ce se declara ca se foloseste in concursuri
as fi curios de cate ori ai folosit produse select baits.
eu am folosit in ultimii 7 ani produse de la cel putin 4 din cei enumerati de tine mai sus plus select baits, cc moore, solar. pot sa-ti spun ca produsele select baits se apropie foarte mult de calitatea celor de la ccmoore daca nu chiar identice in anumite cazuri.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Primul producator roman care a avut o bila pe baza de belachan a fost Select baits, iar dupa ce respectivele bile au avut un success foarte mare, au venit si restul cu belachan. Problema la bilele Select este ca au mirosul de belachan care nu atrage ciortani, concursul castigat cu Select a fost Meetcarp unde s-au punctat cei mai mari 5 pesti. Normal ca la CN vine lumea cu capsuna ca trebuie sa prinda tot ce trece prin fata patului de nada.

Fiecare are dreptul la opinia lui, dar eu unul am 2 sezoane de cand pescuiesc exclusiv cu Select si mi-au oferit cele mai mari satisfactii. Alte bile care au fost foarte bune sunt cele de la CC Moore, meteor si odisey.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”